Γερμανικοί Ποιμενικοί και Δυσπλασία

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
Δεν νομιζω να εχει ομοσ και πολη σιμασια απο που τον πηρα και πως η αν με ξεγελασασν,συμασια εχει να μην μου βγαλει δυσπλασια...το κουταβι ειναι πολυ ομορφο και στο χρομα που το ηθελα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Τον σκυλο τον παραγιλε φιλος που εχει Pet Shop εδω...τον πληροσαμε 550 δεν νομιζω να μου κανει πουστια...
Μάλιστα...

Να μην νομίζεις. Δυστυχώς, να είσαι σίγουρος.
Ωραίος φίλος!!!

Πρόσεξε σε παρακαλώ λίγο, το λεξιλόγιό σου.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
φιλε δεν ειναι θεμα πουστιας ειναι θεμα ημιμαθειας,τα σωστα εκτροφεια δεν δινουν ποτε σε πετ σοπ και σκαναρουν λιγο εως πολυ τον πελατη,επισης δεν σου λενε με την μια φερτο πισω για αλλαγη,αν ηταν σωστος εκτροφεας θα επεφτε απο τα συννεφα με την ενδεχομενη δυσπλασια,θα ζητουσε να δει ακτινογραφιες,θα το ψαχνε αρκετα...τωρα απο ουγγαρια το 90% των εκτροφειων ειναι αυτα που προμηθευουν τα πετ σοπ αρα κανουν μαζικη αναπαραγωγη,δεν τους νοιαζει τι και πως,απλα εισαι αλλο ενα θυμα τους,και να δεις οτι πεντιγκρι δεν σου στελνουν ή θα σου στελουν πλαστο(οχι αυτο που φτιαχνουν στα χωρια με το τυρι:cool:)

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
τέλος παδων ρε παιδιά...εγώ αυτό που θέλω να δω είναι τη γενέτε με το περπατήμα του...και είπα μήπως ξέρετε...τώρα αν έχει η όχι πεδιγρεε για μένα δεν έχει και πόλη σημασία.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
Δεν νομιζω να εχει ομοσ και πολη σιμασια απο που τον πηρα και πως η αν με ξεγελασασν,συμασια εχει να μην μου βγαλει δυσπλασια...το κουταβι ειναι πολυ ομορφο και στο χρομα που το ηθελα...
και όμως έχει σημασία το απο που τον πήρες....και το τι γράφει το pedigree του..

διότι αν ζευγάρωσαν σκυλιά με πρόβλημα, οι πιθανότητες να εμφανίσει το κουτάβι σου δυσπλασία αυξάνουν κατακόρυφα....

δώσε χοντροπροστατευτικά, κάνε ακτινογραφία και πρόσεχε το μεγάλωμά του....
και άρχισα να διαβάζεις για την σωστή και ασφαλή απόκτηση καθαρόαιμου σκύλου....

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
μας είπαν να βγάλουμε ακτινογραφία 7 μηνων και σε περίπτωση δυσπλασία μας αλαζουν το κουτάβι.Αλά μας το τόνισαν πόλης φορές πως δεν υπάρχει περίπτωση δυσπλασίας...μέχρι 1 χρόνου μας είπαν πως το αλαζουν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ε...εντάξει...άμα είναι όμορφο βρε παιδί μου, τι σε νοιάζει αν θα περπατάει;
Βάλτο σε μια βιτρίνα στο σαλόνι, να το θαυμάζεις.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
μας είπαν να βγάλουμε ακτινογραφία 7 μηνων και σε περίπτωση δυσπλασία μας αλαζουν το κουτάβι.Αλά μας το τόνισαν πόλης φορές πως δεν υπάρχει περίπτωση δυσπλασίας...μέχρι 1 χρόνου μας είπαν πως το αλαζουν.
και τα λεφτα που εχεις δωσει για να το μεγαλωσεις στα δινουν πισω;
επισης ειναι και το συναισθηματικο δεσιμο,παντως τελικα μαλλον εχει σημασια απο που το πηρες,τωρα αν οντωε εχει δυσπλασια θα το δεις αργοτερα και με ακτινογραφια!

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
τελικα τα βαλατε με τα πετ σοπ και με το οτι η ουγαρια δεν βγαζει καλα σκιλια με λιγα λογια αλα κανεισ δεν μοθ απαδισε για το βιδεακι

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
να καταλαβω πως μιλάω με ατομα που έχουν και εφτοι ένα σκυλάκι και μπενουν εδώ να ζητήσουν βοηθια από εμπιρους η με εκτροφής που προωθούν τα δικά τους σκύλα 900 και 1500 ων ευρο...?

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
Όλες οι "συσκευές" έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας ένα χρόνο!

Σόρρυ δεν κρατήθηκα αλλά εκνευρίζομαι για αυτούς που σου είπαν αυτό!
οχι αλα μεχρι τοτε με μερικεσ εξετασεις θα ξερουμε αν εχει η οχι δυσπλασια.

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
κι αν μεχρι τοτε εχει θα το αλλαξεις?
φισικα και οχι...αλά θα κοιτάξω τη μπορώ να κάνω για να αποφιγω το πολύ κακό.Να του δώσω τπτ χαπάκια για της κλιδόσεις και τετια.Και σε περίπτωση που δεν είν γνήσια τα χαρτιά του Θʹα τραβήξω και μια μήνυση. Αυτό μπορεί να τύχει και στον καλύτερο εκτροφέα...δεν πάει να πει ουγαρια = μπάσταρδο και πεθαμένο...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
να καταλαβω πως μιλάω με ατομα που έχουν και εφτοι ένα σκυλάκι και μπενουν εδώ να ζητήσουν βοηθια από εμπιρους η με εκτροφής που προωθούν τα δικά τους σκύλα 900 και 1500 ων ευρο...?
απλα προσπαθουμε να σε κανουμε να καταλαβεις οτι το απεκτησες με λαθος τροπο και εσυ οπως και πολλοι αλλοι που εχουν δωσει περιουσια στα κτηνιατρεια γιατι μαλλον δεν το αλλαξαν στο χρονο!
κατσε και μαθε για καλο δικο σου και του σκυλου σου,επισης αυτο που ρωτας ειναι πολυ εξιδεικευμενο,να σου στειλω και εγω μια φωτο της γιαγιας μου να μου πεις αν εχει τριγλυκεριδια;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Οταν αποκτήσεις τα απαραίτητα "ένσημα" στο φόρουμ, ίσως και να μπορείς να έχεις άποψη για τα μέλη του.
Μέχρι τότε, φρόντισε να εκτιμάς περισσότερο, την βοήθεια που σου δίνεται εθελοντικά. Γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σου απαντήσει. Επίσης, τα μέλη του dogforum, δεν έχουν κανένα συμφέρον να σε κοροιδέψουν. Συμφέρον είχε το φιλαράκι, που ενδεχομένως πήρε και το δωράκι του, ως μεσάζων ;-)

550 ευρώ για ημίαιμο σκύλο!!!
Τίγκα είναι οι φιλοζωικές και οι δρόμοι. Και δωρεάν.

Κάτσε να διαβάσεις τίποτα, μπας και μάθεις τι πρέπει να κάνεις για τον σκύλο σου. Και να εύχεσαι -όλοι το ευχόμαστε δηλαδή- να χαίρει άκρας υγείας. Οχι για σένα. Γι'αυτό. Γιατί αν όχι, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο κι αυτό.

Αλλη μία επιτυχημένη ενίσχυση puppy mill. Συγχαρητήρια.

mocanu

Member
12 Ιουνίου 2013
23
0
Σαντορινη
απλα προσπαθουμε να σε κανουμε να καταλαβεις οτι το απεκτησες με λαθος τροπο και εσυ οπως και πολλοι αλλοι που εχουν δωσει περιουσια στα κτηνιατρεια γιατι μαλλον δεν το αλλαξαν στο χρονο!
κατσε και μαθε για καλο δικο σου και του σκυλου σου,επισης αυτο που ρωτας ειναι πολυ εξιδεικευμενο,να σου στειλω και εγω μια φωτο της γιαγιας μου να μου πεις αν εχει τριγλυκεριδια;
ενα βιδεακι ανεβασα στο παραπανο μινιμα και λεω μηπως ετσι ειν το περπατιμα και δεν εχει τπτ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
φισικα και οχι...αλά θα κοιτάξω τη μπορώ να κάνω για να αποφιγω το πολύ κακό.Να του δώσω τπτ χαπάκια για της κλιδόσεις και τετια.Και σε περίπτωση που δεν είν γνήσια τα χαρτιά του Θʹα τραβήξω και μια μήνυση. Αυτό μπορεί να τύχει και στον καλύτερο εκτροφέα...δεν πάει να πει ουγαρια = μπάσταρδο και πεθαμένο...
Μην τυχόν και δώσεις από μόνος σου, τίποτα στο φουκαριάρικο το κουτάβι σου.
Ολα τα άλλα που λες, είναι πλήρης άγνοια, σε όλο της το μεγαλείο.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
σε ποιον ακριβως θα τραβηξεις τη μυνηση? στο εκτροφειο που δεν υπαρχει? ή στον φιλο σου που αποτι φανταζομαι ουτε αποδειξη δεν πηρες?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3