χαιρετίσματα......Τον σκυλο τον παραγιλε φιλος που εχει Pet Shop εδω...τον πληροσαμε 550 δεν νομιζω να μου κανει πουστια...
χαιρετίσματα......Τον σκυλο τον παραγιλε φιλος που εχει Pet Shop εδω...τον πληροσαμε 550 δεν νομιζω να μου κανει πουστια...
Μάλιστα...Τον σκυλο τον παραγιλε φιλος που εχει Pet Shop εδω...τον πληροσαμε 550 δεν νομιζω να μου κανει πουστια...
και όμως έχει σημασία το απο που τον πήρες....και το τι γράφει το pedigree του..Δεν νομιζω να εχει ομοσ και πολη σιμασια απο που τον πηρα και πως η αν με ξεγελασασν,συμασια εχει να μην μου βγαλει δυσπλασια...το κουταβι ειναι πολυ ομορφο και στο χρομα που το ηθελα...
και τα λεφτα που εχεις δωσει για να το μεγαλωσεις στα δινουν πισω;μας είπαν να βγάλουμε ακτινογραφία 7 μηνων και σε περίπτωση δυσπλασία μας αλαζουν το κουτάβι.Αλά μας το τόνισαν πόλης φορές πως δεν υπάρχει περίπτωση δυσπλασίας...μέχρι 1 χρόνου μας είπαν πως το αλαζουν.
Όλες οι "συσκευές" έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας ένα χρόνο!...μέχρι 1 χρόνου μας είπαν πως το αλαζουν.
οχι αλα μεχρι τοτε με μερικεσ εξετασεις θα ξερουμε αν εχει η οχι δυσπλασια.Όλες οι "συσκευές" έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας ένα χρόνο!
Σόρρυ δεν κρατήθηκα αλλά εκνευρίζομαι για αυτούς που σου είπαν αυτό!
κι αν μεχρι τοτε εχει θα το αλλαξεις?οχι αλα μεχρι τοτε με μερικεσ εξετασεις θα ξερουμε αν εχει η οχι δυσπλασια.
φισικα και οχι...αλά θα κοιτάξω τη μπορώ να κάνω για να αποφιγω το πολύ κακό.Να του δώσω τπτ χαπάκια για της κλιδόσεις και τετια.Και σε περίπτωση που δεν είν γνήσια τα χαρτιά του Θʹα τραβήξω και μια μήνυση. Αυτό μπορεί να τύχει και στον καλύτερο εκτροφέα...δεν πάει να πει ουγαρια = μπάσταρδο και πεθαμένο...κι αν μεχρι τοτε εχει θα το αλλαξεις?
απλα προσπαθουμε να σε κανουμε να καταλαβεις οτι το απεκτησες με λαθος τροπο και εσυ οπως και πολλοι αλλοι που εχουν δωσει περιουσια στα κτηνιατρεια γιατι μαλλον δεν το αλλαξαν στο χρονο!να καταλαβω πως μιλάω με ατομα που έχουν και εφτοι ένα σκυλάκι και μπενουν εδώ να ζητήσουν βοηθια από εμπιρους η με εκτροφής που προωθούν τα δικά τους σκύλα 900 και 1500 ων ευρο...?
Οταν αποκτήσεις τα απαραίτητα "ένσημα" στο φόρουμ, ίσως και να μπορείς να έχεις άποψη για τα μέλη του.να καταλαβω πως μιλάω με ατομα που έχουν και εφτοι ένα σκυλάκι και μπενουν εδώ να ζητήσουν βοηθια από εμπιρους η με εκτροφής που προωθούν τα δικά τους σκύλα 900 και 1500 ων ευρο...?
ενα βιδεακι ανεβασα στο παραπανο μινιμα και λεω μηπως ετσι ειν το περπατιμα και δεν εχει τπταπλα προσπαθουμε να σε κανουμε να καταλαβεις οτι το απεκτησες με λαθος τροπο και εσυ οπως και πολλοι αλλοι που εχουν δωσει περιουσια στα κτηνιατρεια γιατι μαλλον δεν το αλλαξαν στο χρονο!
κατσε και μαθε για καλο δικο σου και του σκυλου σου,επισης αυτο που ρωτας ειναι πολυ εξιδεικευμενο,να σου στειλω και εγω μια φωτο της γιαγιας μου να μου πεις αν εχει τριγλυκεριδια;
Μην τυχόν και δώσεις από μόνος σου, τίποτα στο φουκαριάρικο το κουτάβι σου.φισικα και οχι...αλά θα κοιτάξω τη μπορώ να κάνω για να αποφιγω το πολύ κακό.Να του δώσω τπτ χαπάκια για της κλιδόσεις και τετια.Και σε περίπτωση που δεν είν γνήσια τα χαρτιά του Θʹα τραβήξω και μια μήνυση. Αυτό μπορεί να τύχει και στον καλύτερο εκτροφέα...δεν πάει να πει ουγαρια = μπάσταρδο και πεθαμένο...
σε ποιον ακριβως θα τραβηξεις τη μυνηση? στο εκτροφειο που δεν υπαρχει? ή στον φιλο σου που αποτι φανταζομαι ουτε αποδειξη δεν πηρες?φισικα και οχι...αλά θα κοιτάξω τη μπορώ να κάνω για να αποφιγω το πολύ κακό.Να του δώσω τπτ χαπάκια για της κλιδόσεις και τετια.Και σε περίπτωση που δεν είν γνήσια τα χαρτιά του Θʹα τραβήξω και μια μήνυση. Αυτό μπορεί να τύχει και στον καλύτερο εκτροφέα...δεν πάει να πει ουγαρια = μπάσταρδο και πεθαμένο...