Είμαι ο Στάφυ ένα Staffordshire Bull Terrier και είμαι σχεδόν 3 χρονών.;Έχω και άλλα ονόματα,όπως:ομορφάντρας,κ@λος,γύφτος,πα..ρας και άλλα που δε ξέρω τι σημαίνουν αλλά μου αρέσουν.Ξέρω πως με αγαπάει πολύ γιατί είμαι κανονικό μέλος του σπιτιού,κοιμάμαι σε κρεβάτια καναπέδες ,πολυθρόνες,με παίρνει σχεδόν παντού μαζί,ακόμα και στις διακοπές,μόνο στη δουλειά του δεν πάω.Με πήρε από τη μητέρα μου όταν πήγα 2 μηνών.Θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα.Έκανα σαν τρελός από τη χαρά μου,μπήκαμε σε ένα αυτοκίνητο και δεν σταματούσα να κάνω τρέλες και να κουνάω σαν τρελός την ουρά μου.Ο μπαμπάς μου(πλέον), μου είπε πως διάλεξε εμένα γιατί είμαι πιό κοινωνικός.Γενικώς είμαι πολύ κοινωνικός,τους αγαπάω όλους(σχεδόν).Και είμαι συνέχεια στη τσίτα και στην τρελή χαρά,ειδικά οταν είμαι εκτός σπιτιού.Bέβαια κάνω και επιθέσεις σε ανθρώπους,ναι,επιθέσεις ..γλυψίματος.Και όσο πιο πολύ συμπαθώ κάποιον τόσο περισσότερο γλύψιμο.Φύλακας ένα πράμα.
Τι? σκύλος?ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ? πουυυυυ να τον φάω? Με σκύλους τα πήγαινα καλά μέχρι 18-20 μηνών.Δηλαδή έπαιζα με οποιοδήποτε σκυλί και ο μπαμπάς με άφηνε λυτό σε πάρκα με σκυλιά.Αν βέβαια κάποιο μου την έμπαινε δεν έκανα πίσω,με τίποτα,ααα με λένε και ξεροκέφαλο,αλλά εγώ δεν το πιστεύω.Τώρα πλέον δεν με αφήνει με άγνωστα σκυλιά με τίποτα γιατί αγριεύω ειδικά αν είναι αρσενικά.Τώρα βέβαια αν είμαστε στην παραλία που συχνάζουμε ,δεν καταλαβαίνω τίποτα,ότι και να σκάσει θέλω να το κόψω,έχω επιτεθεί και σε κουτάβι.Ε ναι γιατί η παραλία είναι ΔΙΚΙΑ μου και οι πέτρες εκεί ειδικά ,και το νερό όλα.Άσε που πολλές φορές είμαστε και με δύο φίλες μου ,θηλυκές ,και όσο να ναι σαν άντρας τις προστατεύω.
Τώρα πια εκτός από ελεγχόμενους χώρους,πάμε μόνο με κοντό λουρί κλπ . Όπως καταλάβατε έχω τρελή ενέργεια,μιλάμε για τεράστια αποθέματα.Δεν σταματάω στο παιχνίδι,ειδικά στη θάλασσα ,κολυμπάω τρέχω σαν να μην υπάρχει αυριο,τρέμουν τα πόδια μου αλλά δεν θέλω να φύγουμε.Και στο σπίτι πέφτω ξερός.Βγαίνω όμως και τρέχω σχεδόν κάθε μέρα,δηλαδή κάθε μέρα αλλά και να μην τρέξω μια μέρα είναι οκ,στο σπίτι πλέον είμαι ήσυχος,ούτε ζημιές τίποτα,παλιά έκανα αλλά έχω μάθει και σε crate για αυτό ζει ακόμα το σπίτι.
Τώρα είμαι καλό παιδί και γενικώς νομίζω είμαι καλός,ακούω όταν πρέπει και σέβομαι .Είπα πολλά αλλά κάλυψα από πριν πολλά που θα ρωτούσατε 
Αυτά,μου μυρίζει φαγητό τα λέμε

Αυτά,μου μυρίζει φαγητό τα λέμε
Attachments
-
571,6 KB Προβολές: 68
-
289,9 KB Προβολές: 65
-
260,2 KB Προβολές: 65
-
435,6 KB Προβολές: 68