Απο τη φυση μου ειμαι υπερπροστατευτικος.Ισως ειναι αυτος ενας λογος.θελω να εχω καποιον να ''πνιγω'' με τις εμμονες μου κ τις ανυσηχιες μου.
Απο τα 5 μου χρονια μαζευα γατια-σκυλια-πουλια.
Δεν εχει υπαρξει μερα μεχρι σημερα π να μν εχω ζωο να φροντισω.
Μεχρι και το διαστημα που παιθανε ο Ρεξ μεχρι να βρω τη Χιονα,φροντιζα ενα καναρινι γιατι νομιζα οτι θα σκασω.
Με συμπληρωνει το να εχω σκυλο.Μαρεσει η βολτα,το ταισμα,το να πηγαινω στο πετ σοπ για τα απαραιτητα,να μαζευω μεχρι και το σκ@το...εγω τη καταβρισκω με αυτα.Με κανουν χαρουμενο.
Παντα ειχα επαφη με τη φυση.απο μικρος πανω στα δεντρα με τις γατες,και μεχρι που ειχα αρχισει και τους νιαουριζα και εγω.
Δεν μπορω να με φανταστω ποτε,μα ΠΟΤΕ ,χωρις κατοικιδιο.
Και τωρα που γνωρισα πραγματικα πως ειναι να εχεις σκυλο,δεν θα το βγαλω ποτε απτη ζωη μου.
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω σκυλο οταν εχασα τον Ρεξ.Δεν γινεται αυτο.
Απο τα 5 μου χρονια μαζευα γατια-σκυλια-πουλια.
Δεν εχει υπαρξει μερα μεχρι σημερα π να μν εχω ζωο να φροντισω.
Μεχρι και το διαστημα που παιθανε ο Ρεξ μεχρι να βρω τη Χιονα,φροντιζα ενα καναρινι γιατι νομιζα οτι θα σκασω.
Με συμπληρωνει το να εχω σκυλο.Μαρεσει η βολτα,το ταισμα,το να πηγαινω στο πετ σοπ για τα απαραιτητα,να μαζευω μεχρι και το σκ@το...εγω τη καταβρισκω με αυτα.Με κανουν χαρουμενο.
Παντα ειχα επαφη με τη φυση.απο μικρος πανω στα δεντρα με τις γατες,και μεχρι που ειχα αρχισει και τους νιαουριζα και εγω.
Δεν μπορω να με φανταστω ποτε,μα ΠΟΤΕ ,χωρις κατοικιδιο.
Και τωρα που γνωρισα πραγματικα πως ειναι να εχεις σκυλο,δεν θα το βγαλω ποτε απτη ζωη μου.
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω σκυλο οταν εχασα τον Ρεξ.Δεν γινεται αυτο.