Για πόσο ακόμα; (απωλεια σκυλου)


Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Πραγματικα εχουν περάσει πολλές νύχτες που βασανιζομαι..ποσο ακομα???σε καθε μικρόσωμο σκυλάκι με τσιριχτή φωνή ακούω την δική του...για πόσο ακόμα θα παίρνω τηλέφωνο την μαμά μου το βράδυ και θα κλαίω....γτ μόνο αυτή μπορεί να με καταλαβει???για πόσο ακόμα θα με τρώει η αγωνία αν κρυώνει, αν πειναει???Παιδιά μου ειναι πολύ δυσκολο γαμώτο...για πόσο ακομα αραγε.....για πόσο?
 


Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
πλησιάζουν οι μερες....και οσο πιο πολυ λιγοστευουν...τοσο πιο πολυ τον νιώθω κοντα μου....θα μου πεις...εφυγε ποτε???ΕΙναι εδω! τον νιωθω! καθομαι μπροστα στο pc και με κοιταζει με το λουρι στο στομα για να παμε βολτα!!!!!
Αλλη μια νυχτα αντεχω.....
Αλλη μια νυχτα σιωπή.......
Μου λείπεις Μαξιμίλιαν.....περιμενε...θα περασουν οι μερες....
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μια μέρα που να μη σας σκέφτομαι και να μην σας ευγνωμονώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί, για όλες τις στιγμές που μας συντροφεύσατε, για όλα όσα μου μάθατε, για όλη την αγάπη που μοιραστήκαμε <3
κίρκη, ήρα, θα είστε πάντα τα κορίτσια μου - και να'στε καλά εκεί που είστε !

kirkitoprint.jpg irajpg.jpg
 


Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Είχα το προηγούμενο σκυλάκι μου απο 11 χρονών. Γεννηθηκε την ημερα που πεθανε ο πατερας μου, και το θεωρησα σημαδιακο. Μεγαλωσαμε μαζι. Τα 5 χρονια μετα το θανατο του μπαμπα μου, ήμασταν μόνες μας. Μόνες. Απορώ πως τα καταφέραμε. Την έχασα πέρυσι τον Οκτωβρη απο γηρατειά, 15 χρονών, μη φανταστεις. Έζησε μια πολύ όμορφη ζωή. Όμως ο τρόπος που έφυγε, είναι απλώς αξεπέραστος. Ήταν το μεγαλύτερο " σ' αγαπω που θα μου πει ποτέ άνθρωπος.."
Έλειπα ένα μήνα στην Αμερική, για ένα χειρουργείο καρκίνου του αγοριού μου. Οι στιγμές που ζήσαμε εκεί... Απερίγραπτες. Δύσκολες και μοναχικές, γεμάτες απόγνωση και χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Γυρνώντας στην Ελλάδα, ήμουν ΤΟΣΟ ανακουφισμένη που θα ξαναβλεπα το κοριτσακι μου, μου ειχε λείψει τόσο πολύ. Με το που μπαίνω σπίτι, παρατάω τις βαλίτσες στην πόρτα και τρέχω στο σπιτι. Ρωτάω που είναι η μικρη μου και η μητερα μου μου λεει " στο μπαλκονι, εδω και 2 μερες δεν θελει να μπει μεσα, μαλλον σε περιμενει. Βγαίνω στο μπαλκονι, και με το που με βλέπει, σηκώνεται και έρχεται τρεκλίζοντας προς τα εμενα, κουνωντας την ουρα της. Όταν έφτασε στην αγκαλιά μου, κατέρρευσε... Την πήρα αγκαλια και την πήγα στο κρεβατάκι της, όπου περάσαμε 5 εφιαλτικές ώρες. 5 ωρες στο πάτωμα, να της λεω ποσο την αγαπαω, να την παρακαλαω να μη φυγει, να της λεω ποσο πολυ με εχει βοηθησει και τι καλο σκυλι που ειναι, πως δεν αντεχω να τη χάσω, και άλλα πολλά. Μετά απο 5 ωρες που προσπαθούσε να φύγει η Gale, και έχοντας πια πάθει εγκεφαλοπάθεια, φώναξα τον κτηνίατρο. Της κάναμε μια ηρεμιστική ένεση, κι έπειτα την κοιμίσαμε. Όταν ήρθαν να την πάρουν για το νεκροταφείο, δεν ήθελα να την αφήσω να φύγει, ήμουν πεσμενη πάνω της.
Όπως μου είπε έπειτα η μητέρα μου, το σκυλι ήταν 6 μέρες ζωντανό- νεκρο. Δε σηκωνοταν, ετρωγε απειροελαχιστα, ποναγε, εκλαιγε. Όμως με περίμενε, κι αυτό είναι αξεπέραστο.
Μου λείπει τρομερά. Αν και η σχέση που εχω με τη Sheeva είμαι πεπεισμένη πως είναι πλέον σχέση ζωής, ακόμα κοιτάζω την άκρη του λουριου στη βόλτα και βλέπω εκείνη. Ακόμα κλαίω τα βράδια. Δε νομίζω πως γίνεται να ξεπεραστεί ποτέ μια τόσο ανιδιοτελης σχέση... Ίσως όταν χάνεις ένα σκύλο να είναι πιο οδυνηρο κι απο το να χάνεις άνθρωπο. Ελπίζω να υπάρχει κάπου και να με σκέφτεται έστω λίγο.
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τι μας κανετε βρε παιδια πρωι πρωι...Συγκλονιστικη η ιστορια σου Blacksatin,δεν μπορεσα να συγκρατηθω.Ησουν πολυ τυχερη που την ειχες συντροφο σου,και αυτη που ειχε εσενα.Τετοιες σχεσεις σκυλου-ανθρωπου συναντας σπανια..Και μεγαλη σου τιμη που εζησες μια!Και τις θυμασαι παντα με πολυ αγαπη και ζεστασια,οταν περασει ο αρχικος πονος.
 


Dean Corso

Banned
Banned
11 Μαϊου 2013
109
0
Ημουν 7 χρονών όταν βρήκα την πρώτη μου σκυλίτσα,την Περγκι, ημίαιμη, μέσα σε μια κούτα να πλέει στο ποτάμι.

Την μάζεψα, την πήγα σπίτι, οι γονείς μου δεν θέλαν να την κρατήσουμε.

Αρχισα να κλαιω και τελικά τους έπεισα. Πηγαμε της κάναμε εμβόλια, αποπαρασύτωση και την και την κρατήσαμε κοντά μας. Ηταν καλοκαίρι τότε και είμασταν στο χωριό εδώ στην Ελλάδα. Ολη η γειτονεία την αγαπούσε, τα παιδιά παίζαν συνέχεια μαζί της, αλλά και οι μεγάλοι.

Είμασταν αχώριστοι. Την πήραμε και στην Αμερική, είχαμε μιρκό σπίτι αλλά δεν είχε πρόβλημα το σκυλί.
Μετά απο 2 χρόνια ξαναπήγαμε στο χωριό μου για διακοπές και την πήραμε μαζί μας. Πάλι είμασταν κάθε μέρα μαζί, παίζαμε απο το πρωί εως το βράδυ.

Μια μέρα αποφάσισα να πάω να στο ποτάμι με την παρεά μου, δεν είχε έρθει μαζί μας. Περάσαμε μπροστά απο τα μαντριά και υπήρχε μια τρυπα στο πλέγμα... Με το που μας είδα ενα τσομπανόσκυλο άρχισε να μας κυνηγάει. Ανεβίκαμε πάνω σε ένα δέντρο αλλά δεν έλεγε να φύγει το σκυλί. Τότε βλέπω να έρχεται τρέχοντας απο τον δρόμο η δικιά μου σκυλίτσα η οποία ήταν σε μέγαθος το το 1/3 του τσομπανόσκυλου.
Ερχόταν κατευθίαν πάνω του, εγώ της φώναζα φύγε, φύγε αλλά δεν με άκουγε. Του όρμησε και το τσομπανόσκυλο την κατασπάραξε με το δόντια του. Εμεις κατεβήκαμε και αρχίσαμε το του πετάμε πέτρες για να φύγει αλλά τίποτα. Σε κάποια φάση παίρνω ενα κλαδί και το βαράω. Τότε μόνο έφυγε.
Η σκυλίτσα όπως καταλαβαίνεται είχε τα μαύρα της τα χάλια. Καθόμουν δίπλα της και έκλαιγα. Δεν ήξερα τί να κάνω. Τα παιδιά φώναξαν τους γονείς μου. Αμέσως την πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε οτι είναι πολύ σύσκολα τα πράγματα. Αλλά θα ζήσει, όμως θα την δώσει σε μια φιλική του οικογέννεια για να ζήσει με τα άλλα σκυλάκια και γατάκια και να περνάει καλά.

Εγώ στεναχωρίθικα πολύ που θα την αποχωριζόμουν όμως τουλάχιστον θα ζούσε ευτυχισμένη.
Μετά απο πολλά χρόνια, όταν ήμουν 17, οι γονείς μου, μου είπαν πως η Πέργκι μου ήταν ήδη νερκή όταν την πήγαμε στον κτηνίατρο και πως μου το είπαν για να μην στεναχωρεθώ.

Πραγματικά μέχρι τα 17 πίστευα πως ζούσε και ήταν καλά....
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.650
7.758
Blacksatin συγκλονιστική η περιγραφή της εμπειρίας σου, ελπίζω να είναι καλά το αγόρι σου (δεν θέλω απάντηση απλά το ελπίζω και το εύχομαι) και να ξέρεις ότι είσαι ευλογημένη που έζησες τέτοια σχέση με τον σκύλο σου, δεν είναι όλοι ικανοί γι αυτό.
 


ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πωπω τι μου κανατε πρωινιατικα... Δεν αντεξα... :(
Πολυ συγκινητικες ιστοριες. Να τα εχεται παντα μεσα στην καρδια σας τα φιλαρακια σας και να σκεφτεστε τα καινουρια που εξαρτωνται μονο απο εσας και θα ειναι αδικο γι αυτα που θελουν να σας προσφερουν την αφοσιωση τους να τα συγκρινετε με τα παλια σας φιλαρακια.