Γλείφει το....τσουτσούνι του!

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
35
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή να έχουμε! Όπως σας έχω αναφέρει, έχω τον Ερμή, ημίαιμο κουτάβι που σήμερα κλείνει τους 7 μήνες ζωής του. Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο την τελευταία εβδομάδα. Σε άσχετο χρόνο όταν κάθεται μόνος του, του αρέσει να γλείφει τα...αντρικά του μέρη! Μάλιστα πολλές φορές παρατηρώ πως είναι "ορθωμένο"το ηθικό όταν το κάνει αυτό. :D Άλλες φορές δεν είναι, αλλά αυτός το γλείφει. Επίσης όταν γυρνάει ανάσκελα για χάδια, μας σπρώχνει το χέρι εκεί κάτω κι αν δεν τον χαϊδέψουμε εκεί παραπονιέται. Μας φέρνει το αγαπημένο του παιχνίδι (το σχοινί) και με το χέρι του προσπαθεί να μας βάλει να το πάμε εκεί κάτω πάλι!!! Σε εμάς επάνω δεν κάνει καμιά περίεργη κίνηση για καβάλημα και τέτοια, μόνο όταν κρατάμε το σχοινί του προσπαθεί να το καβαλήσει. :cautious:

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Το γλύψιμο είναι απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά, η οποία βεβαίως θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο εφόσον γλύψει και το πρόσωπό σας στα καπάκια :) Το να τρίβεται σε μαξιλάρια, παιχνίδια κλπ είναι επίσης εντελώς φυσιολογικό. Εννοείται σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπετε να ανέβει πάνω σας (αν ποτέ αποφασίσει να το κάνει) - αυτό είναι και το μόνο για τον οποίο έχω μαλώσει τον δικό μου, στα υπόλοιπα δε δίνω σημασία. Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του αρσενικού σκύλου!

• Like
Reactions: Annasakis

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
35
Θεσσαλονίκη
Το γλύψιμο είναι απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά, η οποία βεβαίως θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο εφόσον γλύψει και το πρόσωπό σας στα καπάκια :) Το να τρίβεται σε μαξιλάρια, παιχνίδια κλπ είναι επίσης εντελώς φυσιολογικό. Εννοείται σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπετε να ανέβει πάνω σας (αν ποτέ αποφασίσει να το κάνει) - αυτό είναι και το μόνο για τον οποίο έχω μαλώσει τον δικό μου, στα υπόλοιπα δε δίνω σημασία. Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του αρσενικού σκύλου!
Το προσπάθησε πιο μικρός το καβάλημα σε εμάς (3-4 μηνών), με τα "οχι" όμως το έπιασε το μήνυμα και δεν ξαναπροσπάθησε!! Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και από το κλείσιμο της απάντησής σου μαντεύω πως έχω αρκετά ακόμα να ανακαλύψω από τον άντρακλά μου!!

• Like
Reactions: sis

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή να έχουμε! Όπως σας έχω αναφέρει, έχω τον Ερμή, ημίαιμο κουτάβι που σήμερα κλείνει τους 7 μήνες ζωής του. Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο την τελευταία εβδομάδα. Σε άσχετο χρόνο όταν κάθεται μόνος του, του αρέσει να γλείφει τα...αντρικά του μέρη! Μάλιστα πολλές φορές παρατηρώ πως είναι "ορθωμένο"το ηθικό όταν το κάνει αυτό. :D Άλλες φορές δεν είναι, αλλά αυτός το γλείφει. Επίσης όταν γυρνάει ανάσκελα για χάδια, μας σπρώχνει το χέρι εκεί κάτω κι αν δεν τον χαϊδέψουμε εκεί παραπονιέται. Μας φέρνει το αγαπημένο του παιχνίδι (το σχοινί) και με το χέρι του προσπαθεί να μας βάλει να το πάμε εκεί κάτω πάλι!!! Σε εμάς επάνω δεν κάνει καμιά περίεργη κίνηση για καβάλημα και τέτοια, μόνο όταν κρατάμε το σχοινί του προσπαθεί να το καβαλήσει. :cautious:

θα με πεθάνετε πρωι πρωι....

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
35
Θεσσαλονίκη
θα με πεθάνετε πρωι πρωι....
Μα τι να κάνω...προβληματίστηκα η άμοιρη μάνα!! Και μου έλεγε ο άντρας μου... "μη δίνεις σημασία, αυτός απλά δεν πάει στο μπάνιο να το κάνει και δεν κλείνει την πόρτα"!! Χαχχαχαχαχ!! :oops: :LOL: :ROFLMAO: :D

• Like
Reactions: ntoulis and spyv

D

Deleted member 14614

Guest
Το...ορθωμένο ηθικό δηλώνει έντονη ενέργεια εκείνη την ώρα, θετικό είναι!
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι σου έχει μπει στο μυαλό και φαντάζεσαι σχεδόν να σε παρενοχλεί σεξουαλικά! χαχα :p
Βάλτε μπρος σιγά σιγά και τη στείρωση, ε! ;)

• Like
Reactions: Annasakis

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
35
Θεσσαλονίκη
Βρε @Annasakis μου αρεσει που εδω το πας γυρω γυρω και περιγραφικα και στον τιτλο βγαζεις ματι...
Έπρεπε ο τίτλος να δείχνει το ζουμί του θέματός μου!

Το...ορθωμένο ηθικό δηλώνει έντονη ενέργεια εκείνη την ώρα, θετικό είναι!
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι σου έχει μπει στο μυαλό και φαντάζεσαι σχεδόν να σε παρενοχλεί σεξουαλικά! χαχα :p
Βάλτε μπρος σιγά σιγά και τη στείρωση, ε! ;)
Η στείρωση είναι στα άμεσα σχέδιά μας....περιμένουμε να γεμίσει ο κουμπαράς όμως!