Γλουκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη της SOLGAR

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Λοιπόν παιδιά θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά στον μικρό για παν ενδεχόμενο Γλουκοζαμίνη Και Χονδροϊτίνη Της SOLGAR....Απο που μπορώ να τα παραγγείλω άμεσα και φθηνά???? Αν όχι άμεσα φθηνα??? Αν τελικά δε παίζει τίποτα σε πιο φθηνό απο net θα τα πάρω απο εδώ να με γδάρουν λιγάκι !!! Προτάσεις :D......

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Θέλω της Solgar παιδιά αυτό μου έχει προτείνει ο εκτροφέας μου!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τα link!!!! Παρατηρώ ότι τα της solgar είναι λίγο ακριβούτσικα ε?

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ναι έχουν φοβερές παρενέργειες βγάζουν 3 αυτιά μετά ακούνε metallica και κάνουν scate! :D :D :D!! :p..όχι είναι τελείως ακίνδυνα είναι χονδροπροστατευτικά, κατά κάποιο τρόπο αναλγητικά αν υπάρχει προχωρημένος βαθμός δυσπλασίας D+ ή άλλα ορθοπεδικά θεματάκια - πόνοι και τέλος κατά μία έννοια λειτουργούνε σα ''λαδωτήρια'' στις αρθρώσεις και τους χόνδρους μειώνοντας τις τριβές και τις καταπονήσεις!!!

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Παρατηρώ ότι τα της solgar είναι λίγο ακριβούτσικα ε?
Στην Ελλάδα είναι πανάκριβα αλλά είναι πολύ καλά, από Αμέρικα (στο ink που σου έδωσα) είναι πολύ φθηνότερα.
Γενικά εδώ μιας πιάνουν τον κ..λο κυριολεκτικά σε συμπληρώματα και όχι μόνο, ευτυχώς που υπάρχει και το internet και γλυτώνουμε ένα κάρο χρήματα...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ρε γαμώτο δεν έχω λογαριασμό και δεν τα πολυξέρω αυτά να τα κάνω δεν το χω με paypal και μπουρδες!! Ποιος καλός φίλος και αδερφός θα φιλοτιμηθεί να παραγγείλει για μένα και να του στείλω χρήμα ?? :D :D :D.. Αδερφέ μου Αντώνη καθότι γνώστης και μελλοντικός γκουρου έχεις σοβαρή υποψηφιότητα προσφοράς για τον half bullmastiff brother!! σκέψου ότι μας ενώνει ένας πατέρας κοινός!! :D :D

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Ρε γαμώτο δεν έχω λογαριασμό και δεν τα πολυξέρω αυτά να τα κάνω δεν το χω με paypal και μπουρδες!! Ποιος καλός φίλος και αδερφός θα φιλοτιμηθεί να παραγγείλει για μένα και να του στείλω χρήμα ?? :D :D :D.. Αδερφέ μου Αντώνη καθότι γνώστης και μελλοντικός γκουρου έχεις σοβαρή υποψηφιότητα προσφοράς για τον half bullmastiff brother!! σκέψου ότι μας ενώνει ένας πατέρας κοινός!! :D :D
:paja1::paja1::paja1:
Φίλε μου Κίμωνα συγνώμη αλλά θα σε στεναχωρήσω. Δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν είναι τίποτα δύσκολο πάντως ρε συ, μια πιστωτική κάρτα θέλεις μόνο, το PayPal δεν είναι υποχρεωτικό...;)

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Κιμωνα πηγαινε στην τραπεζα πειραιως (ή σε οποια αλλη σε βολευει) και βγαλε μια προπληρωμενη καρτα, δεν θα πληρωσεις τιποτα εκτος απο το μηχανημα με τους κωδικους το οποιο αν θες το παιρνεις (εναλλακτικα σου στελνουν τους κωδικους στο κινητο οποτε τους χρειαζεσαι). Το paypal δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα ειναι πιο ασφαλεις οι συναλαγες σου οταν αγοραζεις μεσω αυτου. Πολλοι πωλητες στο ebay και σε αλλα σαιτ δεχονται μονο πληρωμη μεσω paypal. Ειναι πολυ ευκολο να κανεις λογαριασμο και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Οκ παιδιά πήρα αυτό :

http://www.ricardo.gr/buy/υγεία-ομο...chondroitin-msm-extra-strength/v/an627300552/

Δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο αλλά θα το χω παρασκευή!!!!!
Αδερφέ μάλλον έχεις λεφτά για πέταμα, δεν εξηγείται αλλιώς...:confused:
Έδωσες 59,45+4,5=63,95 ευρώ για 60 ταμπλέτες, όταν από την Αμερική (στο link που σου έστειλα) θα έπαιρνες τις 120 ταμπλέτες 37,53 $ συν μεταφορικά περίπου 12-13 $, σύνολο περίπου 50 δολάρια, δηλαδή 34 ευρώ, δηλαδή τα μισά χρήματα για τη διπλάσια ποσότητα...!!!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
την επομενη φορά θα φέρω ποσότητα απέξω απλά τώρα δεν είχα λογαριασμό και θέλω τώρα που είναι 5,5 μηνών και μεγαλώνει σαν διάολος να το ξεκινήσω στο πρόγραμμα του(σύμφωνα πάντα με συμβουλές του εκτροφέα μου),, απέξω θα μου ρθει σε 20 μέρες μέχρι τότε θα έχει πάρει καμιά 8αρα 10αρα κιλά αν συνεχίσει έτσι , προτειμώ να χάσω 34 ευρώ μη σου πω 340 μη σου 3400 ευρώ για την ασφάλεια και προληψη του σκύλου μου στην πιο επικύνδηνη ηλικία του και μεθαύριο θα ναι στην πόρτα μου για ένα σύντροφο που θα τον έχω 8-10-12 χρόνια!!!! Εσύ για ένα δίμηνο τσιγκουνεψου τα :D :D :p τεράστια απώλια 37 ευρώ :D :D...απλά προτίμησα να έχω αυτή την τρομερή ζημιά στον τραπεζικό μου των 37 ευρώ για να μη φάω την καθυστέρηση των 20 ημερων και το σκυλια πολλαπλασιάζεται ;)....και στο μεταξύ όοοσο έχω την άνεση των 2 μηνών 60 χάπια δηλαδή ριθμίζω την παραγγελία απέξω!!!! :) :) :).....

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
53
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
saimon,ηρεμισε :).

καλα τα φαρμακα αλλα δεν θα το σωσουν αυτα;)
αρα καλο ειναι να γλυτωνουμε και κανα φραγκο.

λουρι και παλι λουρι παντου, για να γλυτωσεις τα σπρινταρισματα που θα θελει να κανει ο μπουνταλας και μακρυα απο γλυστερα σημεια.

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
απέξω θα μου ρθει σε 20 μέρες μέχρι τότε θα έχει πάρει καμιά 8αρα 10αρα κιλά αν συνεχίσει έτσι
Σιγά μην πάρει 8-10 κιλά μέσα σε 20 μέρες ρε συ, σ' αυτή την ηλικία παίρνει περίπου 4 κιλά το μήνα, ηρέμησε παιδί μου...:D:)
Δεν πρόκειται να έρθει η συντέλεια του κόσμου σε 20 μέρες, η γενική προσοχή και πρόληψη όπως λέει και ο pouf είναι σημαντικότερη...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εμένα αυτό τον καιρό δεν παίρνει 4 κιλά το μήνα πιο μετά λογικά θα κόψει αλλα μέχρι στγμής πότε δε μου χει πάρει 4 κιλά το μήνα...τον πήρα περίπου 74 ημερών απ το εκτροφείο 13,700 και σήμερα 5.5 μηνών είναι 36 κιλά αυτό δε το βλέπω να είναι 4 κιλά το μήνα και γι αυτό θέλω να μαι ήσυχος :)

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
53
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ρε συ, ο καθε μηνας ενος κουταβιου δεν ειναι ιδιος με τον προηγουμενο του

δλδ 8 κιλα επι αλλους 6 μηνες ειναι 48-50 κιλα.
στον χρονο πανω θα ειναι 85 κιλα ο σκυλος?

και γω δινω χαπια ,οπως και πολλοι εδω μεσα, αλλα τελικα αναρωτιεμαι, αν κανουν καλο στα σκυλια μας ή στην ψυχολογια μας :p:p:paja1:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εγώ προτιμώ σε πρώτη φάση να τα δώσω γιατί όλοι οι μεγάλοι εκτροφείς όπως και οι εκτροφείς μου δίνουν!!! Δε θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό και να μπω τώρα σε ένα τρυπάκι επιστημονικής έρευνας να δώσω λύσεις και απαντήσεις αν κάνει η όχι...Το έχουν ψάξει άλλοι πολυ καλύτερα απο εμένα και προτιμω να ακολουθήσω τις συμβουλές τους!!!!!! Πολλά σκυλιά με μέγιστα προβλήματα και βελτιώθηκαν και έπαψαν να πονάνε και γενικά τα πήγαν καλύτερα εγώ απλά θέλω να τον ξεκινάω από πολύ κουτάβι να είμαι πιο ήσυχος και εκτός αυτού τον περιορίζω πολύ γενικά γιατί είναι ψιλοανήσυχος σαν κουτάβι κι αυτός άσε που μεγαλώνει και υπερ-ατσούμπαλα πιο χάλια ανάπτυξη δεν υπάρχει :D :D...Γι αυτό θέλω να τον βοηθήσω και επιπλέον όσο μπορώ ΚΑΙ με το χάπι γιατί και διατροφάρα του κάνω και ΜΟΝΟ πολυ χαλαρό περπάτημα τον πηγαίνω, ,,