Γλυστράει συνέχεια...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο μολοσσάκος, τρέχει συνέχεια από το σαλόνι στο μπαλκόνι και από το μπαλκόνι στο δωμάτιο.Επόμενο είναι να γλυστράει και ανοίγουν τα πόδια του σαν βάτραχος. Έχω αλλάξει καθαριστικό πατώματος, μήπως έφταιγε αυτό, αλλά τίποτα. Σκέφτομαι μη πάθουν τίποτα τα κόκαλά του.Μήπως να μην τον αφήνω να τρέχει;Πώς;:confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το κουτάβι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τρέχει σε γλιστερές επιφάνειες διότι καταπονούνται τα οστά του. Βαλε άμεσα μοκέτα στο σπίτι για να μην γλιστράει και δημιουργηθούν μόνιμα προβλήματα στις αρθρώσεις του.

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
Το κουτάβι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τρέχει σε γλιστερές επιφάνειες διότι καταπονούνται τα οστά του. Βαλε άμεσα μοκέτα στο σπίτι για να μην γλιστράει και δημιουργηθούν μόνιμα προβλήματα στις αρθρώσεις του.

+1000

το επαθα εγω σε δικο μου σκυλι

κανε κατι αμεσα;)

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
εγω αναγκαστικα οσο ηταν μωρο αναγκαστικα δεν εβγαλα τα χαλια και καλυψα ακομα και την αυλη οπου χρειαζοταν και να φανταστης οτι εβαλα και γκαζον στον κηπο γιατι ειναι λιγο ατσουμπαλα σκυλια τι να κανουμε υπομονη θα μεγαλωσει και θα μαθει[λεμε τωρα:D:D:D]

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
εγω οσο ηταν μωρο αναγκαστικα δεν εβγαλα τα χαλια και καλυψα ακομα και την αυλη οπου χρειαζοταν και να φανταστης οτι εβαλα και γκαζον στον κηπο γιατι ειναι λιγο ατσουμπαλα σκυλια τι να κανουμε υπομονη θα μεγαλωσει και θα μαθει[λεμε τωρα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D]
ελπιδες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix