Για δώστε μου τα φώτα σας: όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, το Μουφ έκανε επέμβαση προχτές για καθαρισμό των δοντιών του. Κατά τη διάρκειά της του βάλανε ορό και γι' αυτό μάλλον έχει ξυρισμένο κομμάτι του δεξιού του ποδιού. Ε, από χτες με έχει πρήξει και το γλύφει συνέχεια. Τον σταματάω και σταματάει, αλλά ερεθισμένο δεν το βλέπω το σημείο.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο την κτηνίατρο να ρωτήσω και να επιβεβαιώσω ότι εκείνοι τον ξύρισαν (ξέρω ότι όντως του βάλανε ορό). Και αν δεν σταματήσει να το γλύφει, θα του δώσω αντιαλλεργικό Benadryl.
Έχετε καμιά συμβουλή για το γλύψιμο; Αν είναι να του βάλω και το λαμπατέρ δηλαδή που μου 'μεινε από την αλλεργία του το καλοκαίρι όταν μάσησε την ουρά του μέχρι να ξημερώσει αύριο.
Ως συνήθως, σας μερσώ ιδιαιτέρως.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο την κτηνίατρο να ρωτήσω και να επιβεβαιώσω ότι εκείνοι τον ξύρισαν (ξέρω ότι όντως του βάλανε ορό). Και αν δεν σταματήσει να το γλύφει, θα του δώσω αντιαλλεργικό Benadryl.
Έχετε καμιά συμβουλή για το γλύψιμο; Αν είναι να του βάλω και το λαμπατέρ δηλαδή που μου 'μεινε από την αλλεργία του το καλοκαίρι όταν μάσησε την ουρά του μέχρι να ξημερώσει αύριο.
Ως συνήθως, σας μερσώ ιδιαιτέρως.