Γλύψιμο

Elvis_kout

Member
30 Σεπτεμβρίου 2011
6
0
καλησπερα.. ο Ελβις γλυφεται ολη μερα...τις πατουσες του, το εσωτερικο των πισω ποδιων του, τοσο ωστε να κανουμε πλακα και να λεμε οτι ειναι ...γατα!!!! ο γιατρος μου ειπε οτι το κανει επειδη βαριεται, αλλα ο Ελβις το παρακανει.....ακομα και οταν παιζουμε, σταματαει και αρχιζει να γλυφεται..ειναι νορμαλ ρε παιδια αυτο? τα δικα σας γαλλακια το κανουν η οντως εχς παρει ... γαλλικο γατο?????????

Nek

Active Member
18 Μαϊου 2011
33
0
Εμένα αν και μικρός σε ηλικία ακόμα,γλύφεται αλλα πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια,πολυ γλύψιμο ρίχνει μόνο όταν είναι στην αγκαλιά μου και συγκεκριμένα γλύφει τα χέρια μου αλλα δε με ενοχλεί αυτο.Ποσο καιρο στο κάνει αυτο?

Elvis_kout

Member
30 Σεπτεμβρίου 2011
6
0
δεν γλυφει εμενα, αλλα τον ιδιο...και περα απο τον ενοχλητικο( πολυ ενοχλητικο ομως, σκεψου οτι με εχει ξυπνησει απο αυτο) θορυβο, αυτο που φοβαμαι ειναι οι ερεθισμοι που προκαλει στα ποδια του απο το πολυ γλυψιμο...

Nek

Active Member
18 Μαϊου 2011
33
0
Δεν τον πας και σ´ενα δεύτερο γιατρό να πάρεις και μια δεύτερη άποψη...?Λεω εγω τώρα...

Elvis_kout

Member
30 Σεπτεμβρίου 2011
6
0
γι' αυτο ρωτησα και εσας...να δω αν και τα δικα σας το κανουν, οποτε ειναι κατι φυσιολογικο, η πρεπει να ανυσηχησω και να το ψαξω.....

Nek

Active Member
18 Μαϊου 2011
33
0
Κοιτά αν ισχύει η συμβουλή του γιατρού σου για μένα θα πρέπει να αρχίσεις να ασχολησε παραπάνω μαζί του ή τουλάχιστον τις ώρες που τον βλέπεις να το κάνει πολυ έντονα προσπάθησε να του αποσπάσεις την προσοχή με ένα παιχνίδι η με κάτι άλλο που ξερεις ότι σίγουρα θα πιάσει...Αν πάλι δεις ότι δεν δουλεύει ούτε αυτο τότε απο πλευράς μου θα επιμείνω να πάρεις και μια δεύτερη ιατρική άποψη.

cgri1976

Well-Known Member
θα προτεινα και εγω αυτο που ειπε το μελος @amaliaz. μπορεις να το κοιταξεις και εσυ...τσεκαρε τα πελματα του, αναμεσα απο τα δακτυλα, αν ειναι καπως νωπα-βρεγμενα(πριν να τα εχει γλειψει) και γενικα αν μοιριζουν..αν μοιριζουν εντονα...