Γνωμη για το παρακατω site με BARF.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Οπως καταλαβατε θελω πολυ να αρχισω διατροφη barf στον Εκτορα αλλα λογω του οτι δεν γνωριζω πολλα και φοβαμαι μην κανω τραγικα λαθη ψαχνομουν για κατι πιο ετοιμο οσον αφορα την ωμη διατροφη.

Σημερα βρηκα αυτο το σαιτ
(Barfing.gr: φυσική διατροφή σκύλου – ποτέ ξανά ξηρά τροφή – barf food for healthy dog)
στο οποιο φαινεται μια πληρης ωμη διατροφη για σκυλο 30 κιλων να βγαινει κοντα στα 60ευρω τον μηνα χωρις να την ετοιμαζεις εσυ.

Θελω οσοι ταιζετε ηδη barf να μου πειτε πως σας φαινεται και αν θα επρεπε να την δοκιμασω η οχι.Στους τιμοκαταλογους κανει συγκριση και με ξηρες τροφες.

Ευχαριστω
Κυριακος

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Γιατί να αγοράζεις έτοιμη BARF? Δεν νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο και επίσης μπορεί να σου βγει και φτηνότερα!
Σκεφτομουν να το παιρνω ετοιμο μεχρι να μαθω πανω κατω πως γινεται και μετα να συνεχισω μονος.Απλα φοβαμαι να πειραματιζομαι με τον μικρο μια και ειμαι ασχετος σε αυτο το θεμα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κι εγώ άσχετη είμαι αλλά σιγά και το δύσκολο. Αφού σου τα λέει όλα.. τόσο κρέας και κόκκαλα, τόσο λαχανικά και φρούτα, βάζεις τα λάδια κλπ και είσαι έτοιμος.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Κι εγώ άσχετη είμαι αλλά σιγά και το δύσκολο. Αφού σου τα λέει όλα.. τόσο κρέας και κόκκαλα, τόσο λαχανικά και φρούτα, βάζεις τα λάδια κλπ και είσαι έτοιμος.
Που τα λεει;χαθηκα...:confused:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Το έχω ξαναγράψει, οποίος ενδιαφέρεται να ξεκινήσει barf καλο θα ήταν να διαβάσει κάποια βιβλία του Ian Billinghurst και το Raw Food For Dogs - the Ultimate Reference for Dog Owners του Mogens Eliasen, υπάρχει και σαν ebook.

Επίσης ενδιαφέρον ειναι το Work Wonders και Raw Meaty Bones promote health του Tom Lonsdale

online newsletter

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Το έχω ξαναγράψει, οποίος ενδιαφέρεται να ξεκινήσει barf καλο θα ήταν να διαβάσει κάποια βιβλία του Ian Billinghurst και το Raw Food For Dogs - the Ultimate Reference for Dog Owners του Mogens Eliasen, υπάρχει και σαν ebook.

Επίσης ενδιαφέρον ειναι το Work Wonders και Raw Meaty Bones promote health του Tom Lonsdale

online newsletter
Alexia δυστυχως δεν εχω πεσει σε ποστ οπου τα αναφερεις αυτα...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια εψαχνα κατι τετοιο!!!