Γνωρίζετε ένα καλό Εκτροφείο για Κανίς;

Angelici

New Member
7 Οκτωβρίου 2015
4
2
Γεια σε όλους! Είμαι καινούργια στο forum! :LOL:
Χαίρομαι που επιτέλους μπορώ να γίνω μέλος μιας και πρόκειται να αποκτήσω έναν πιστό φίλο!

Από πέρσι σκόπευα να κάνω αυτή την ερώτηση, όμως προτίμησα πρώτα να κάνω μια καλή έρευνα και να εμβαθύνω, προτού έρθω εδώ. Δύο χρόνια τώρα ενημερώνομαι και μαθαίνω διότι, δεν έτυχε να έχω σκύλο στο παρελθόν.
Τελικά, κατέληξα στο γνωστό Caniche ή Poodle (standard). Ο κύριος λόγος είναι το ταμπεραμέντο του.

Θεωρώ σημαντικό να πάρω και μερικές απόψεις από έμπειρους ιδιοκτήτες, μιας και είμαι άπειρη και θα ήθελα να αποφύγω τυχόν παγίδες, όπως π.χ. ο εκτροφέας να ζητήσει επιπλέον χρήματα για το Pedigree το οποίο πρέπει να δώσει μαζί με το σκύλο. Τι πρέπει να προσέξω;

Είναι σημαντικό να βρω έναν υπεύθυνο εκτροφέα από καλό εκτροφείο για το οποίο δεν θα έχω αργότερα τύψεις.
Ποιο ή ποια εκτροφεία θα προτείνατε να επισκευτώ στην Αθήνα ή οπουδήποτε στην Αττική το οποίο εγγυάται Pedigree και διαθέτει κόκκινο ή καφέ χρώμα;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Angelici

New Member
7 Οκτωβρίου 2015
4
2
Είναι πρόθυμα να μάθουν, αρκετά παιχνιδιάρικα, δραστήρια και ενεργητικά.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πεισματάρικα.... ειναι κυνηγόσκυλα ξέρεις. Μη σε παραπλανεί το χαριτωμένο παρουσιαστικό!
Σίγουρα ομως θα σε βοηθήσει ο εκτροφέας

• Like
Reactions: Angelici

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Angelici εχει εκθεση στο ΜΕΚ παιανιας αυτο το Π-Σ-Κ (9-10-11 οκτωβριου) μπορεις να περασεις μια βολτα...και να δεις εκει ελληνες εκτροφεις,να συζητησεις μαζι τους, να ρωτησεις για ενδεχομενες γεννες καθως και οτι αλλη απορια εχεις πανω στην φυλη. Επισης Θα δεις και γκρουμερ στην εκθεση...που θα καλλωπιζουν τα Πουντλ...καλο ειναι να παρεις κι απο αυτους μια γνωμη σχετικα με τον καλλωπισμο και την περιποιηση του τριχωματος της φυλης!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
μονο μια παρατηρηση..
δεν ξερω ποιος σου ειπε τι.... αλλα μην δινεις σημασια στο ΚΟΚΚΙΝΟ η ΚΑΦΕ χρώμα του πεντιγκρι....

• Like
Reactions: Aslan

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
μονο μια παρατηρηση..
δεν ξερω ποιος σου ειπε τι.... αλλα μην δινεις σημασια στο ΚΟΚΚΙΝΟ η ΚΑΦΕ χρώμα του πεντιγκρι....
Νομίζω εννοεί διαθέτει κόκκινο και καφέ σκύλο, χώρια το πεντιγκρί. (σε μπλε και κόκκινο δεν χωρίζονται αυτά; Και το κόκκινο είναι για φυλές που περνάνε και εργασία οι γεννήτορες, σωστά;)

• Like
Reactions: Angelici

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γνωρίζω ότι τα κανίς δεν έχουν εξέταση εργασίας, γι'αυτό και θεώρησα ότι το χρώμα αναφερόταν στα σκυλιά κι όχι στο πεντιγκρί. Αν αναφερόταν στο πεντιγκρί, συμφωνώ μαζί σου, 1000%

• Like
Reactions: Angelici and GRDANE

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Angelici δεν ξέρω αν έκανες επίσκεψη στο mec Παιανίας αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο, όπως σου πρότειναν παραπάνω, αλλά αν το έκανες, θα πήρες μια ιδέα και πιθανόν να απαντηθηκε και η απορία σου.

(πάντως, θεωρώ ότι είναι τελείως ατομικό θέμα η αξιολόγηση ενός εκτροφείου, καθώς νομίζω ότι καθένας μπορεί να έχει διαφορετικές προτεραιότητες στα κριτήρια)

Alekaki

New Member
23 Απριλίου 2019
1
0
46
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο φόρουμ, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που διάβασα ως τώρα. Ψάχνω κι εγώ εκτροφέα κανίς μεσαίου μεγέθους βερύκοκι. Θα μπορούσατε να με κατευθύνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.