Γνωρίζετε το χάπι dosalid για τα ενδοπαράσιτα;

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
εμενα ο κτηνιατρος τις προηγουμενες φορες μου εδινε drontal plus αυτην την φορα μου εδωσε ενα αλλο χαπι με το ονομα dosalid.
oταν τον ρωτησα γιατι οχι παλι ντρονταλ μου ειπε οτι αυτο ηταν μεχρι 10 κιλα και τωρα που ειναι 13,5 κιλα επρεπε να παρει αυτο.
εχω την εσθηση οτι το ντρονταλ βγαινει και για αλλα κιλα σκυλων!κανω λαθος?κιαν ναι γιατι ηθελε να μου δωσει αυτο??

δεν του το εδωσα ακομα περιμενω να δω τι θα μου πειτε και εσεις!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
το συγκεκριμένο θέμα είναι για φάρμακα που απωθούν τα εξωτερικά παράσιτα όχι τα εσωτερικά που καταπολεμά το Ντρονταλ. Εμένα πάντως που του δίνω ντροντάλ μου άλλαξε τη δόση όχι το χάπι.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
το συγκεκριμένο θέμα είναι για φάρμακα που απωθούν τα εξωτερικά παράσιτα όχι τα εσωτερικά που καταπολεμά το Ντρονταλ. Εμένα πάντως που του δίνω ντροντάλ μου άλλαξε τη δόση όχι το χάπι.
ναι σορυ δεν διαβασα καλα και το εκανα για ενδοπαρασιτα το τοπικ!
το χαπι που αναφερω το ντοσαλιντ το ξερει κανεις?

Torres

Active Member
1 Απριλίου 2009
25
0
κι εγώ dosalid δίνω ..είναι ανάλογο του drontal αλλά μου είπε ο κτηνίατρος μου ότι καταπολεμάει και κάποια ακόμα ενδοπαράσιτα

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πανω -κατω το ιδιο με το Drontal ειναι!
Για το Βαρος εχει δικιο ο Κτηνιατρος- τα Ντρονταλ καλυπτουν 10 κιλα βαρος- αρα θα επρεπε ο σκυλος σου να παρει πανω απο ενα χαπι! (1+ 1/3 περιπου).

Εγω παντος, οταν τους κανω αποπαρασιτοση (ΠΟΤΕ προλυπτικη- αλλα μονο κατοπιν διαγνοσης ενδοπαρασιτων), δινω Milbemax!
Εκει υπαρχει χαπακι που καλυπτει σκυλια απο 5-25 κιλα- και καλυπτει και διροφιλαρια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Εγω παντος, οταν τους κανω αποπαρασιτοση (ΠΟΤΕ προλυπτικη- αλλα μονο κατοπιν διαγνοσης ενδοπαρασιτων), δινω Milbemax!
Για explain please, γιατί είναι το μόνο που μονίμως ξεχνάω, αλλά δόξα τω Θεό δεν μας έχει προκύψει τίποτα μέχρι στιγμής... :oops:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Από ότι θυμάμαι από παλιότερη δημοσίευσή της, η Frenchie κάνει εξετάσεις κοπράνων στέλνοντας δείγμα στη Γερμανία (?).
Προσπαθώ να βρω το αντίστοιχο topic αλλά δεν τα έχω καταφέρει :(

Edit: Το βρήκα! ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ ΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini