Γνώμη για τροφή

giorgiok

Well-Known Member
27 Μαϊου 2015
87
40
43
Γνώμη γισ την τροφή Sam's Field light n senior? Την έχει δώσει κάποιος? Η αλλαγή θα γίνει από farmina μου την ν σύστησε ο γιατρός

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Χρόνια ολόκληρα την τάιζα εγώ - στη δικιά μου είχε κάτσει σούπερ, και από κόπρανα και δέρμα/τρίχωμα/δόντια κουλουπού. Βέβαια έχει να κάνει και με το σκύλο, η δικιά μου και πέτρες άλεθε... Στο τέλος την αλλάξαμε για τη Naturea αρνί, που βγαίνει ελάχιστα πιο ακριβή, και έχει υποθετικά περισσότερο αρνί, καστανό ρύζι και λιγότερη πατάτα...

giorgiok

Well-Known Member
27 Μαϊου 2015
87
40
43
Χρόνια ολόκληρα την τάιζα εγώ - στη δικιά μου είχε κάτσει σούπερ, και από κόπρανα και δέρμα/τρίχωμα/δόντια κουλουπού. Βέβαια έχει να κάνει και με το σκύλο, η δικιά μου και πέτρες άλεθε... Στο τέλος την αλλάξαμε για τη Naturea αρνί, που βγαίνει ελάχιστα πιο ακριβή, και έχει υποθετικά περισσότερο αρνί, καστανό ρύζι και λιγότερη πατάτα...
Η αλλαγή θα γίνει λόγω του ότι πάνε 8 χρόνων στειρωθηκαμε, παχυναμε δεν είχαμε κανένα θέμα με την farmina εκτος από την τριχοπτωση... Απλα ρωτάω γιατί δεν έχει φάει άλλη τροφή εκτός της farmina...

Jackrussell29

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2016
60
9
35
Καλη τροφη,θα μπορουσες να κοιταξεις κ την arden grande sensitive light senior. Την αναφερω γιατι οι Αγγλοι γενικα λεγεται οτι κανουν αρκετους ελεγχους στις τροφες που φτιαχνονται εκει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988