Γυρισε απο εκπαιδευτηριο σκελετωμενο(?)


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
• Τρέχει στο σπιτάκι του.
• Κατασκευαστικά λάθη αν δείτε τα βίντεο. Γιατί όχι και λάθη...χαρακτήρα.
• Έχασε 7 κιλά σε 15 μέρες!Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι προήλθε από ασιτία πάντως. Βλέπω πρόβλημα σκύλου!
• Ο σκύλος φαίνεται να έχει πρόβλημα, όχι λόγω αυτού του περιστατικού αλλά γενικό!Όσο πιο γρήγορα το εντοπίσουν οι ιδιοκτήτες τόσο καλύτερα!
• Βέβαια η ζημιά προς το πρόσωπο του εκπαιδευτή έχει γίνει για την μερίδα των ανθρώπων που ΔΕΝ ασχολούνται με την κυνολογία.
Εγώ προσωπικά δεν διάβασα κανένα σχόλιο από κάτω!

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι δεν ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες από την πρώτη στιγμή!
Αλλά και αυτό μπορώ να το δικαιολογήσω γιατί πολλά σκυλιά επηρεάζονται πολύ από αλλαγές στο περιβάλλον τους!Και προφανώς οι εκάστοτε εκπαιδευτές δεν ενημερώνουν, γιατί το ζώο θέλει κάποιος μέρες να προσαρμοστεί!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Ουσιαστικα το ιδιο λεμε. Και εγω συμφωνω οτι φταει ο ιδιοκτητης που ζηταει κατι τετοιο.
Δεν λέμε το ίδιο :)
Εγώ λέω, ότι πολλές φορές το ζητάει [όχι το απαιτεί] ο εκπαιδευτής, για λόγους, για τους οποίους έχει δίκιο.
 


Iron

Member
28 Νοεμβρίου 2013
19
0
SALONICA
Έχεις δίκιο...να πεις πως κάλεσε τον κτηνίατρο και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ή το έκρυψε και προσπάθησε να καθυστερήσει τη συνάντηση χωρίς να λάβει μέτρα;

Χωρίς να τον γνωρίσω προσωπικά εγώ δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω, προφανώς η υπόθεση είναι πολύπλοκη...

Αν είχε τα μούτρα να βγει να δώσει εξηγήσεις επαρκείς, θα το έκανε...δεν το κάνει, προσπαθώντας να περιορίσει τη δημοσιότητα του γεγονότος...

Του εμπιστεύθηκαν ζώο και αντί να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για την ανάπτυξη κάποιας πάθησης και την κατάσταση του σκύλου, το απέφυγε...είτε γιατί γνώριζε ότι η μεταχείριση του σκύλου ήταν κακή, επειδή τη προκάλεσε δλδ, είτε γιατί αδιαφόρησε με τραγικά αποτελέσματα, επειδή δεν έκανε κάτι δλδ

Υπεύθυνος και εκπαιδευτής και επαγγελματίας...

Αν άξιζε σεβασμό, θα είχε και μια καλή εξήγηση...και δεν θα χρειαζόταν τρίτους να τον υπερασπίζονται...

Του αξίζει να μηνυθεί για κακοποίηση

Αλλά έχει γίνει και ο σκύλος σημείο κύρους...εκεί που θα υπάρχουν τα θύματα/ψώνια, θα υπάρχουν και οι θύτες...
.
Φίλε μου δεν νομίζω πως θα έπρεπε να βγει στο Φβ για να δώσει εξηγήσεις σε ένα κάρο άσχετους που λένε ο καθένας τα δικά του!!Εκεί που πρέπει να μιλήσει θα μιλήσει μην στεναχωριέσαι!!
 


Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ο ιδιοκτητης κ κατ εμε φταιει. Θα επρεπε να πηγαινει να επισκεπτεται τον σκυλο τακτικα κ επισης καθε μερα θα επρεπε να παιρνει να ρωταει για την υγεια του σκυλου. Ενα μεριδιο ευθυνης απλα εχει κ ο εκπαιδευτεις που επρεπε με το που δει οτι κατι δεν παει καλα,να ενημερωσει τον ιδιοκτητη κ ισως να γινουν καποιες εξετασεις για να αποκλειστουν παθολογικα αιτια. Το λεω γιατι κ η δικια μου εχασε καποια κιλα κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης αλλα ο εκπαιδευτης πρωτον με ενημερωσε,δευτερον πηγα την ειδα,τριτον την πηγα στον κτηνιατρο για τσεκ απ κ αιματολογικες κ αφου αποκλεισαμε τα παθολογικα αιτια,βγηκαμε στο συμπερασμα οτι λογο στρες κ αλλαγης περιβαλλοντος εγινε αυτο κ επισης λογο μαλλον τροφης την οποια κ της την αλλαξα.
Επισης για οσους λενε οτι ειναι απαραδεκτο να αφηνεις ενα μηνα τον σκυλο σου στον εκπαιδευτη,κανουν λαθος. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα,πρεπει να κερδισει ο εκπαιδευτης την εμπιστοσυνη του σκυλου κ αυτο για να γινει,τον πρωτο καιρο δεν θα πρεπει να εχει ο σκυλος επαφες με το αφεντικο του. Μετα κ κατα την διαρκεια φυσικα εκπαιδευονται μαζι. Δεν αφηνεις τον σκυλο ενα μηνα χωρις να πας ουτε μια φορα κ τον παιρνεις ετοιμο,ειναι λαθος αυτο αν το προτινει καποιος εκπαιδευτης. Ο σκυλος δεν ειναι ετσι απλα ετοιμος,ποιον θα ακουει μετα; Τον εκπαιδευτη; Τι να το κανω αυτο; Πρεπει μετα τα βασικα να κερδισει την εμπιστοσυνη του αφεντικου του κ ουσιαστικα την αφοσιωση που εχει δειξει στον εκπαιδευτη να την δειξει κ στον ιδιοκτητη. Μετα λοιπον θα πουμε οτι το σκυλι ειναι ετοιμο! Κ επισης μετα υπαρχει αλλη διαδικασια,στενη παρακολουθηση του εκπαιδευτη για να δει αν ολα πανε καλα κ αν οχι να συμβουλευει για διορθωσεις. Τελος παντων ειπα πολλα κ να με συγχωρεσετε,αλλα ειναο μεγαλη κουβεντα το θεμα εκπαιδευσης.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 


illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
Φίλε μου δεν νομίζω πως θα έπρεπε να βγει στο Φβ για να δώσει εξηγήσεις σε ένα κάρο άσχετους που λένε ο καθένας τα δικά του!!Εκεί που πρέπει να μιλήσει θα μιλήσει μην στεναχωριέσαι!!
Καλώς, αφού ο σχετικός 1) άφησε τον σκύλο χωρίς εξετάσεις απ' όταν άρχισαν να παρατηρούνται συμπτώματα 2) προσπάθησε να το αποκρύψει από τον ιδιοκτήτη, θα περιμένουμε εμείς οι άσχετοι την επίσημη δήλωση του εκπαιδευτή ότε + αν αποφασίσει να τη κανει, ειδικά αφού έχουμε τη διαβεβαίωση του εκπροσώπου τύπου του.

Ευχαριστούμε.

- Ο σκύλος απ΄ότι διάβασα δεν έμεινε 1 μήνα χωρίς επαφή με τον ιδιοκτήτη, αλλά 15 μέρες.
- Όχι "Ισως", έπρεπε να γίνουν εξετάσεις...ήταν το πρώτο που έπρεπε Υποχρεωτικά να γίνει...και για λόγους υγείας του σκύλου, για λόγους επαγγελματικής υπευθυνότητας και για λόγους νομικούς.
...δεν πήγε το σκύλο για εξετάσεις, επέδειξε αδιαφορία για την υγεία του και απέκρυψε το γεγονός...
Αυτό συνιστά πλήρη ανάληψη ευθύνης...τί λένε οι εκπρόσωποι τύπου τώρα, δεν ξέρω...
- Ο εκπαιδευτής ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ την ιδιοκτήτρια ότι για την εκπαίδευσή του δεν ήταν καλό να δει το σκύλο και δεν ανέφερε κουβέντα για τη κατάστασή του - σκόπιμη απόκρυψη προβλήματος υγείας - παρά μόνο τη προηγούμενη μέρα, στην προσπάθεια να την προϊδεάσει...

Δεν ξέρω αν ο κυριος αυτός έχει φίλους στο φόρουμ ή προστρέχουν κάποιοι να τον υπερασπιστούν είτε από εξυπνακισμό είτε από επαγγελματική αλληλεγγύη, αλλά κάποιες απαντήσεις εδώ ζέχνουν υποκρισία.

Η επιχειρηματολογία του Στέλιου παραπάνω που ρίχνει την ευθύνη για την εγκληματική αμέλεια του εκπαιδευτή στον "χαρακτήρα" του σκύλου το μόνο που μου θυμίζει είναι την υπερασπιστική γραμμή Κορκονέα στη δίκη Γρηγορόπουλου...
Κι εν προκειμένω, λένε κάποιοι, είχε προβλήματα χαρακτήρα το σκυλί, γι αυτό δεν ευθύνεται ο εκπαιδευτής....
...δεν είναι θέμα να τον άφησε νηστικό, μπορεί να προέκυψε ή να εμφανίστηκε πάθηση στο χώρο του...ποιό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα υποχρεούταν να κάνει ένας εκπαιδευτής; Αυτό ακριβώς που ο εν λόγω "κύριος" ΣΚΟΠΙΜΑ αμέλησε.
.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.656
7.770
Εγώ επειδή δεν έχω καταλάβει μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν τον σκύλο τον άφησε ο εκπαιδευτής νηστικό επίτηδες ή αν ήταν άρρωστος και δεν έτρωγε;
 


illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
Εγώ επειδή δεν έχω καταλάβει μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν τον σκύλο τον άφησε ο εκπαιδευτής νηστικό επίτηδες ή αν ήταν άρρωστος και δεν έτρωγε;
Δεν ξέρουμε...πρέπει να απαντήσει ο εκπαιδευτής για να μάθουμε, αλλά θα το κάνει μόνο εκεί που θα χρειαστεί και μόνο σε όσους μπορούν να εκτιμήσουν κατάλληλα την απάντησή του...

- Μπορεί να το άφησε νηστικό (δύσκολο, όχι αδιανόητο)
- Μπορεί να εμφάνισε παθολογικό πρόβλημα ή μεγάλη αλλαγή διάθεσης που οδήγησε σε παθολογικά συμπτώματα
- ...

Περιμένουμε να μάθουμε..
...
 


simone0mylo

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2013
89
0
Εγώ θα πω μόνο ενα πράγμα....τα σκυλιά δεν χρειάζονται εκπαιδευτές ούτε αφεντικά...χρειάζονται πραγματική αγάπη (οχι χαιδολογηματα και να τα κακομαθενουμαι)
και καθοδήγηση για να προσαρμοστουν στην ανθρώπινη κοινωνία.
αυτο επιτυγχάνετε με πολλές βόλτες σε πολλά διαφορετικά μέρη και πολλές λιχουδιές...(οχι απο πετ σοπ μπισκοτάκια...πραγματικές λιχουδιές που οταν τρώει την μια να τρελαίνετε και να κάνει κολοτουμπες για μια ακομα).....και πάντα να μιλάτε στον σκύλο σας σαν να μιλάτε σε άνθρωπο,αυτο βοηθάει πολυ στην σκέψη,το σκυλί δεν καταλαβαίνει αλλα σκέφτεται και ενα σκυλι που ξερει να σκέφτεται ξερει τα παντα.
η μοναδική τιμωρία για ενα σκυλι ειναι να το υποχρεώνετε να μείνει μακρυά σας για 2-3 λεπτά και αυτο μόνο οταν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και εξακολουθεί να μην συμπεριφερεται σωστά....οποιαδήποτε άλλη μορφή βίας δεν εχει κανένα αποτέλεσμα καθώς το σκυλί απο φόβο μπορεί να σταματήσει την συμπεριφορά αλλα τυπώνετε στο μυαλό του για πάντα και μόλις πάψει να νιώθει φόβο θα την εμφανίσει ξανά πιο δυνατή.
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Κατά την γνώμη μου έπρεπε να τους είχε ενημερώσει για το συμβάν από την αρχή. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, αλλά αν ήμουν στην θέση του εκπαιδευτή ακόμα και αν το ποστ ήταν τελείως ψεύτικο δεν θα έγραφα στο φβ για να το διαψεύσω. Διάβασα κάποια σχόλια που με κάνουν να αναρωτιέμαι πόσο ανίδεος μπορεί να είναι κάποιος. Δεν έχει νόημα να μπεις σε αντιπαράθεση με αυτούς τους ανθρώπους.
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ποιος νορμαλ ανθρωπος αφηνει ενα σκυλο να φτασει σ αυτη την κατασταση χωρις να μιλησει στους ιδιοκτητες;;; Εγραψε η κοπελα σημερα οτι μια μερα πριν πανε να τον δουνε, στην ερωτηση αν ειναι καλα, τους εγραψε "πιο καλα δε γινεται"

Ποσο σχετικος πρεπει να σαι για να δεις οτι αυτο το σκυλι ΔΕΝ ειναι καλα;;;;;;

Δεν ειναι ξεκαθαρο οτι αν τα πραγματα εγιναν οπως τα γραφει η ιδιοκτητρια μιλαμε για εγκληματικη αμελεια; Δηλαδη ποτε θα τους ειδοποιουσε οταν ο σκυλος θα χε πεθανει;
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Τωρα τι να πω?
Βαλλομαστε γμτ απο παντου...δε προλαβαινεις να διαβαζεις για ανηθικοτητα κ αντιεπαγγελματισμο ανθρωπων που εμπιστευομαστε τα ζωντανα μας...απανωτα τα χτυπηματα κ τελικα σα να μου φαινεται οτι ημαστε ενα τεραστιο κ@λοχανιο...θα μου πεις η αγορα των πετ ειναι τοσο προσοδοφορα που τι αλλο να περιμενει κανεις?
Μεγα λαθος να παρατας το σκυλι σου εναν αγνωστο με κλειστα ματια,προσωπικα ουτε γνωστους δεν εμπιστευομαι,γιατι ξερω οτι δε μπορουν να προσεξουν την δικια μου οπως εγω,οχι πως δε θελουν,μα δε ξερουν...
Κριμα,κριμα,μονο κριμα...τουλαχιστον να σωθει το σκυλακι...και απο κει κ περα τουλαχιστον να χουν ενα γνωμονα κρισης κ οι υπολοιποι ιδιοκτητες...
Αι να δουμε τι αλλο θα δουμε!
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ποιος νορμαλ ανθρωπος αφηνει ενα σκυλο να φτασει σ αυτη την κατασταση χωρις να μιλησει στους ιδιοκτητες;;; Εγραψε η κοπελα σημερα οτι μια μερα πριν πανε να τον δουνε, στην ερωτηση αν ειναι καλα, τους εγραψε "πιο καλα δε γινεται"

Ποσο σχετικος πρεπει να σαι για να δεις οτι αυτο το σκυλι ΔΕΝ ειναι καλα;;;;;;

Δεν ειναι ξεκαθαρο οτι αν τα πραγματα εγιναν οπως τα γραφει η ιδιοκτητρια μιλαμε για εγκληματικη αμελεια; Δηλαδη ποτε θα τους ειδοποιουσε οταν ο σκυλος θα χε πεθανει;
Αouimbae συμφωνώ μαζί σου. Απλά είπα οτι τα σχόλια του εκπαιδευτή στο φβ δεν έχουν νόημα γιατί πολλοί από αυτούς που έχουν σχολιάσει το θέμα γράφουν οτι να 'ναι. Αν μου έδινες τον σκύλο σου να τον προσέχω για μια βδομάδα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο για το παραμικρό.
 


flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Οταν θα μάθετε ποιος είναι και αν είναι καλός εκπαιδευτής τότε να μιλήσετε!!Και δεν έβαλε την κόρη του να μιλήσει!!Αμέσως όλοι να κατακρίνεται τον εκπαιδευτή!!Χωρίς να ξέρετε μιλάτε και λέτε την άποψή σας στο συγκεκριμένο θέμα ενω δεν θα έπρεπε να έχετε άποψη γιατί πολύ απλά ΔΕΝ γνωρίζετε τον συγκεκριμένο άνθρωπο!!Μην λέτε και λέτε χωρίς να γνωρίζετε και μην βγάζετε τόσο εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα που μπορούν πολύ εύκολα να αποδειχθούν οτι είναι λάθος!!
Σάκης!!
Υ.Γ Για τους παλιούς του φόρουμ sakann!!

Όσοι υπερασπίζεστε αυτον τον ανθρωπο εχετε σαν επιχειρημα οτι ειναι σοβαρος,καλος ανθρωπος,καταπληκτικος εκπαιδευτης και αλλα τετοια.
Αυτα εμενα δεν με ενδιαφερουν και δεν τα θεωρω επιχειρηματα προς υπερασπιση.
Εγω θελω να μαθω τον ΛΟΓΟ!!!Πως κατεληξε ο σκύλος ετσι!Τι με νοιαζει εμενα αν ειναι καλος ανθρωπος??γιατι το σκυλι ειναι ετσι???

Επισης μπορει να μην συμφωνω να αφηνεις τον σκυλο σου για εκπαιδευση αλλα ειναι ενας τροπος που κανουν πολλοι εκπαιδευτες που καποιο λογο θα εχουν.
Και εισαι υπευθυνος για την επιλογη εκπαιδευτη αλλα ρε παιδια κανεις δεν θελει για το σκυλο του κατι τετοιο!!
Ειναι σαν να τον πας για στειρωση και να σου πει ο γιατρος πεθανε και να του πουμε εσυ φταις που το πηγες εκει!
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ θα πω μόνο ενα πράγμα....τα σκυλιά δεν χρειάζονται εκπαιδευτές ούτε αφεντικά...χρειάζονται πραγματική αγάπη (οχι χαιδολογηματα και να τα κακομαθενουμαι)
και καθοδήγηση για να προσαρμοστουν στην ανθρώπινη κοινωνία
Δεν είναι όλα τα σκυλιά pet. Υπάρχουν και τα εργασιακά ακόμα(ευτυχώς). Φυσικά και χρειάζεται εκπαιδευτής σε αρκετές περιπτώσεις. Ιδίως απο τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει χάσει την επαφή του με τη φύση και τα ζώα,τόσο πιο επιτακτική είναι η ανάγκη να απευθυνθούμε σε ανθρώπους που έχουν κάνει επάγγελμα αυτό το οποίο έχουμε χάσει οι περισσότεροι..



Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 


Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Καλώς, αφού ο σχετικός 1) άφησε τον σκύλο χωρίς εξετάσεις απ' όταν άρχισαν να παρατηρούνται συμπτώματα 2) προσπάθησε να το αποκρύψει από τον ιδιοκτήτη, θα περιμένουμε εμείς οι άσχετοι την επίσημη δήλωση του εκπαιδευτή ότε + αν αποφασίσει να τη κανει, ειδικά αφού έχουμε τη διαβεβαίωση του εκπροσώπου τύπου του.

Ευχαριστούμε.

- Ο σκύλος απ΄ότι διάβασα δεν έμεινε 1 μήνα χωρίς επαφή με τον ιδιοκτήτη, αλλά 15 μέρες.
- Όχι "Ισως", έπρεπε να γίνουν εξετάσεις...ήταν το πρώτο που έπρεπε Υποχρεωτικά να γίνει...και για λόγους υγείας του σκύλου, για λόγους επαγγελματικής υπευθυνότητας και για λόγους νομικούς.
...δεν πήγε το σκύλο για εξετάσεις, επέδειξε αδιαφορία για την υγεία του και απέκρυψε το γεγονός...
Αυτό συνιστά πλήρη ανάληψη ευθύνης...τί λένε οι εκπρόσωποι τύπου τώρα, δεν ξέρω...
- Ο εκπαιδευτής ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ την ιδιοκτήτρια ότι για την εκπαίδευσή του δεν ήταν καλό να δει το σκύλο και δεν ανέφερε κουβέντα για τη κατάστασή του - σκόπιμη απόκρυψη προβλήματος υγείας - παρά μόνο τη προηγούμενη μέρα, στην προσπάθεια να την προϊδεάσει...

Δεν ξέρω αν ο κυριος αυτός έχει φίλους στο φόρουμ ή προστρέχουν κάποιοι να τον υπερασπιστούν είτε από εξυπνακισμό είτε από επαγγελματική αλληλεγγύη, αλλά κάποιες απαντήσεις εδώ ζέχνουν υποκρισία.

Η επιχειρηματολογία του Στέλιου παραπάνω που ρίχνει την ευθύνη για την εγκληματική αμέλεια του εκπαιδευτή στον "χαρακτήρα" του σκύλου το μόνο που μου θυμίζει είναι την υπερασπιστική γραμμή Κορκονέα στη δίκη Γρηγορόπουλου...
Κι εν προκειμένω, λένε κάποιοι, είχε προβλήματα χαρακτήρα το σκυλί, γι αυτό δεν ευθύνεται ο εκπαιδευτής....
...δεν είναι θέμα να τον άφησε νηστικό, μπορεί να προέκυψε ή να εμφανίστηκε πάθηση στο χώρο του...ποιό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα υποχρεούταν να κάνει ένας εκπαιδευτής; Αυτό ακριβώς που ο εν λόγω "κύριος" ΣΚΟΠΙΜΑ αμέλησε.
.
Πόσο συμφωνώ.. Ακόμα και αν είχε προβλήματα χαρακτήρα, ο σκύλος ήταν σε επαγγελματικά χέρια.

Με τα δεδομένα που δίνονται.. Ιδιοκτήτρια άφησε σε επαγγελματικά χερια τον σκύλο. Δεν ενημερώθηκε για την κατασταση του αλλά ούτε έγινε κάτι για να εντοπιστεί ο λόγος που το έπαθε. Η ιδιοκτήτρια μόλις είδε τον σκύλο έτρεξε στον γιατρό. Αν ήταν πιό αφελής ή αν εμπιστευόταν τον εκπαιδευτή το σκυλί θα ήταν νεκρό τώρα....
 


Iron

Member
28 Νοεμβρίου 2013
19
0
SALONICA
Όσοι υπερασπίζεστε αυτον τον ανθρωπο εχετε σαν επιχειρημα οτι ειναι σοβαρος,καλος ανθρωπος,καταπληκτικος εκπαιδευτης και αλλα τετοια.
Αυτα εμενα δεν με ενδιαφερουν και δεν τα θεωρω επιχειρηματα προς υπερασπιση.
Εγω θελω να μαθω τον ΛΟΓΟ!!!Πως κατεληξε ο σκύλος ετσι!Τι με νοιαζει εμενα αν ειναι καλος ανθρωπος??γιατι το σκυλι ειναι ετσι???

Επισης μπορει να μην συμφωνω να αφηνεις τον σκυλο σου για εκπαιδευση αλλα ειναι ενας τροπος που κανουν πολλοι εκπαιδευτες που καποιο λογο θα εχουν.
Και εισαι υπευθυνος για την επιλογη εκπαιδευτη αλλα ρε παιδια κανεις δεν θελει για το σκυλο του κατι τετοιο!!
Ειναι σαν να τον πας για στειρωση και να σου πει ο γιατρος πεθανε και να του πουμε εσυ φταις που το πηγες εκει!
Δεν προσπαθώ να υπερασπίσω κανέναν!!Την άποψή μου λέω απλώς!!Για το πως έγινε ο σκύλος έτσι εκτός απο τον εκπαιδευτή τι άλλο μπορεί να παίζει???Εχει σκεφτεί κανένας σας???Οταν έρθει η ώρα θα ξαναμιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα!!Ευχαριστώ πολύ!!Α...και δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου!!Απλώς εκφέρω την άποψή μου!!Γιατί έχουμε και μερικούς καθυστερημένους εδω μέσα που βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να ξέρουν ούτε εμένα προσωπικά,ούτε τον εκπαιδευτή αλλα ούτε και την ιδιοκτήτρια!!Ευχαριστώ πολύ!!!
 


Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Ρε συ Ιron αφου φαινεται να γνωρίζεις την περιπτωση ...πές μας και εμάς και μην μας κατακρινεις ....ο λογος που ολοι εκφραζουμε απορία/επιφυλαξη και σκληρή κρητική για το περιστατικό ειναι γιατι ετσι οπως παρουσιάστηκε η ιστορία και οι εικόνες δείχνουν κατι πολυ σοβαρό ως και αποκρουστίκό και αδικαιολογητη στάση απο τον εκπαιδευτή ...ΜΑΚΑΡΙ να ειμαστε λάθος!!! ( και το λέω ειλικρινά) ....αλλα θα πρεπει να ακουστεί και η αλλη πλευρά ...
 


Iron

Member
28 Νοεμβρίου 2013
19
0
SALONICA
Αυτό λέω φίλε μου!!Θα ακουστεί και η άλλη πλευρά εντός ολίγων ημερών πιστεύω!!Και δεν θα ακουστεί απο μένα!!
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν μου αρέσει να με ειρωνεύονται απλώς άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν προσωπικά!!Ούτε και είναι ωραίο το να μην ξέρεις κάτι και να λες να λες να λες...Αμα με πεις να σου πω για νύχια και πετικιούρ θα σου πω δεν ξέρω ρε φίλε!!Δεν θα κάτσω να πω ότι μου κατέβει απλά και μόνο για να το παίξω οτι ξέρω!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΕΤΙΚΙΟΥΡ!!!
και εφοσον εχεις αποψη για αυτο το θεμα γιατι δεν την μοιράζεσαι μαζί μας να μας βγάλεις και εμας απο "το σκοτάδι που βρισκόμαστε"
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.129
Μηνύματα
896.015
Μέλη
19.940
Νεότερο μέλος
desps