Γ.Π. Πρώτες Ορμές...


Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
....... δεν βρίσκω κανένα λόγο να στειρώσουμε τον σκύλο μας από την στιγμή που θα είναι πάντα κάτω από τον έλεγχο μας! Συνειδητά δεν θα ζευγαρώσει!
x1000!!!!!!!!
 


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ολα ωραια και καλα,να μη στειρωθει ,οταν ομως εχεις και θηλυκο μεσα στο σπιτι πως θα αποφυγεις την ενταση και το καβαλικεμα και τελικα το μοιραιο; Ειχατε ποτε θηλυκο και αρσενικο στον ιδιο χωρο; Ξερετε ποσο δυσκολο ειναι ; Ειχα και ξερω, ολη μερα να κυνηγας τον αρσενικο που κυνηγα τη θηλυκια. Και δε μιλαμε για μια δυο μερες.

Και μη μου πειτε για απομονωση γιατι δε ζουμε ολοι στα ανακτορα να παει ενας στα δυτικα και ο αλλος στα ανατολικα διαμερισματα.
 
Last edited by a moderator:


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Εγώ προσωπικά δεν συζητώ συνύπαρξη αρσενικού θηλυκού χωρίς το ένα από τα δύο να είναι στειρωμένο. Αλλά η salve είναι ήδη στειρωμένη οπότε τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα.
 


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Αφου ειναι στειρωμενη τοτε σαφως δε θαχουν τα γνωστα προβληματα αλλα τελικα υπευθυνος για μενα ιδιοκτητης ειναι αυτος που επιλεγει τη στειρωση του ενος τουλαχιστον απο τα δυο . Ηρεμια στο σπιτι και αρμονικη συμβιωση χωρις εκπληξεις.
 


dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
56
Athens / Marussi
www.facebook.com
Όπως σωστά είπε και η Κυβέλη, η παγκίνα μας η Salve είναι στειρωμένη! Οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε θέματα...
Και μια φωτό τα μαναράκια:

ImageUploadedByTapatalk1368469348.431288.jpg




Sent from my iPhone using Tapatalk
 


Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
32
Athens
www.facebook.com
Εγώ τώρα έχω πρόβλημα νομίζω.Ο μικρός (9 μηνών πλέον) αυτήν την βδομάδα έχει ξεφύγει τελείως.Η συμπεριφορά του αυτήν την φορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!(κακή συμπεριφορά).Αυτήν την βδομάδα άρχισε να σηκώνει την ποδάρα του και δεν έχει αφήσει ούτε ρόδα ούτε κολονάκι ακατούρητο.Δεν ξεκολάει από πάνω μου.Με μυρίζει συνέχεια.Στα καλά καθούμενα σενηλιάζεται πέφτει πάνω μου κι αρχίζει να δαγκώνει με λύσα.Όχι μόνο εμένα αλλά και τους τοίχους και τις πόρτες και τα πάντα.Βγαίνουμε το λιγότερο 2 ώρες βόλτα καθημερινά.Δεν μπορεί να ησυχάσει στιγμή!!!!Όλα αυτά τα αποδίδω στις αυξημένες ορμές αφού παρατηρώ ότι έχει στύση συχνά πυκνά.Άρχισε πάλι να μου αντιμιλάει.Κάποιες φορές μου δίνει την αίσθηση ότι προσπαθεί να επιβληθεί.Τι να του κάνω?Να του βράσω βαλεριάνα?
 


Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Και ο δικός μου ο πινσεράκος άρχισε να δείχνει σημάδια εφηβείας.. Άρχισε να κατουράει στο γκαζόν δίπλα από την αυλόπορτα (ακόμα δεν σηκώνουμε ποδαράκι), θελει να καβαλάει όλα τα σκυλια αναξαρτήτως φυλής ή φύλου. Είναι και στην φάση που αλλάζει και δόντια οπότε το δάγκωμα έγινε πιο έντονο.

Πόσο καιρό κρατάει αυτή η φάση σε μικρόσωμες φυλές?