ΔΕΙΤΕ τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Φρικάρετε γιατί δεν έχετε δει καλιστεία παιδιών που γίνονται στην Αμερική. Μωράκια 2-3 χρονών, βαμμένα κανονικότατα, χτενισμένα από κομμωτήριο να ποζάρουν σαν μεγάλες γυναίκες και να κάθονται από κάτω γονείς και παιδεραστες και να τα θαυμάζουν. Αρρώστησα από το θέαμα πραγματικά, απορώ πως συνεχίζει να είναι νόμιμο.
Πραγματικά υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από καλιστεία ασχημότερου σκύλου, άλλωστε δεν τα κακοποιούν. Απλά άλλη μια ανοησία της αμερικανικής κουλτούρας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όντως, τα καλλιστεία κοριτσακίων είναι εμετικά. Μέχρι και ρηάλιτι σόου πήγανε και κάνανε! Και έχουν γίνει και χειρότερα με τα καλλιστεία παιδιών, μέχρι και φόνοι. Αλλά να τα απαγορέψουν δεν γίνεται, σκοντάφτουν στο Σύνταγμα.

Και πάλι σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει κανείς για το σκύλο του με 1000 δολλάρια. Εγώ πρόσφατα έκανα γενική εκκαθάριση στο σπίτι και πούλησα έναν τόνο βιβλία, CD & DVD στην Amazon και με τα λεφτά αγόρασα όλα τα φάρμακα για τα αρθριτικά του Μουφ για ένα χρόνο! Προηγούμενη εκκαθάριση μου εξασφάλισε το Frontline Plus του για ένα χρόνο. Αν έβγαζα λεφτά και μέσω του Μουφ χωρίς να χάσω πολύ χρόνο, θα το έκανα προκειμένου να του εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.

Last edited:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
δεν φρικαρω. Αν ήταν φόρουμ γονέων κάτι αντίστοιχο θα έλεγα. Σάρα είναι άλλο το να βρίζω πχ το σκυλί μου και άλλο να κατεβαίνω σε διαγωνισμό κι όλας. Το ότι είναι άλλη κουλτούρα δεν μου λέει τίποτα. Κ στην αφρική ήταν κουλτούρα ο ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων. Κ α ι; το ότι το έσωσε το σκυλί δεν μου λέει τίποτα. Το ότι ένας γονιός μάζεψε ένα παιδί η αρνητικά, δεν το σουταρε δεν τον κάνει καλό γονιό αυτόματα. Άλλο χιούμορ άλλο διαστροφή. Άλλο διαγωνισμός ομορφιάς, άλλο διαγωνισμός ασχήμιας κ παραμόρφωσης.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παίζει χρήμα παίδες, πού απορείτε ακριβώς; Και αλλού στον κόσμο πάω στοίχημα πως θα γινόταν αν υπήρχαν τόσα σκυλιά και τόσα χρήματα. Και εδώ γίνονται πολύ άσχημα πράγματα για το χρήμα, οι άνθρωποι παντού ίδιοι είναι. Ποια κουλτούρα τώρα..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι πάει να πει το πιο άσχημο..., το πιο όμορφο..., το πιο καλό..., το πιο άγριο....κ.οκ ?????:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπρε σεις, δεν το ακρωτηριάζουν το σκυλί! Ούτε το βασανίζουν. Ούτε το βρίζουν. Ούτε το έχουν καν αναγάγει σε δημόσιο πτυελοδοχείο. Ούτε φωνασκούν "ουουουουουουουουουου" όταν παρουσιάζεται. Αντίθετα το επιφημούν, δείτε και το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=kSLJKoQ7XIQ

Άσκημα θα είναι να βγάλει και κάτι η ιδιοκτήτρια? Στο τέλος-τέλος το σκυλί θα τα φάει τα λεφτά...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Παίζει χρήμα παίδες, πού απορείτε ακριβώς; Και αλλού στον κόσμο πάω στοίχημα πως θα γινόταν αν υπήρχαν τόσα σκυλιά και τόσα χρήματα. Και εδώ γίνονται πολύ άσχημα πράγματα για το χρήμα, οι άνθρωποι παντού ίδιοι είναι. Ποια κουλτούρα τώρα..
ποσο συμφωνω...ΟΛΑ για τα λεφτα...Δεν απορω ομως, BErna μου...απλα δηλωσα την απεχθεια μου για την ανθρωπινη φυση που ετσι εκδηλωνεται.Τελος παντων. Οι λεπτομερειες ειναι που μας κανουν διαφορετικους...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα σκυλια αυτα ειναι ολα δεσποζομενα και καλοζωισμενα. Μεσα στην ατυχια τους να εχουν μια παραμορφωση η αναπηρια εχουν οικογενειες που τα αγαπουν. Τετοιου ειδους events δεν εχουν σκοπο να προσβαλουν τα ζωα. Σε λιγο θα ακουσουμε οτι και τα σπεσιαλ ολυμπικς θιγουν την προσωπικοτητα των ανθρωπων με αναπηριες. Δεν καταλαβαινω ορισμενες δραματικες αντιδρασεις.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Στα σπεσιαλ ολυμπικς πανε ατομα που γνωριζουν που πανε. Δεν πανε να βραβευτουν για το ποιος ειναι πιο αναπηρος.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ειναι σαν να συγκρινουμε καποιους ανθρωπους με προβληματα υγειας που ειναι διαφορετικοι απο εμας οπως πχ με συνδρομο Down και να λεμε "ποιος απο αυτους ειναι πιο ασχημος??"
Το ιδιο ασχημο μου ακουγεται και η συγκριση στα παραμορφωμενα σκυλακια. Μπορει να μην τα βασανιζουν ή να τα χλευαζουν στο διαγωνισμο αλλα και πάλι δεν μου ακουγεται σωστό.. Ποιος είναι σε θέση να κρίνει και να αποφασίσει οτι αυτά τα πλασματάκια είναι άσχημα??
Τα συγκεκριμενα "καλλιστεία" ειναι απο τις μεγαλύτερες χαζομάρες που έχω δει..

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εξαρταται με τι τροπο ειναι στημενο το concept και που αποσκοπει. Αυτο ισχυει για οποιαδηποτε εκδηλωση, ειτε εχει να κανει με ανθρωπους ειτε με ζωα. Δυστυχως στην Ελλαδα οι περισσοτεροι εχουν συνδιασει την εκθεση του διαφορετικου με το χλευασμο, εξω αμως απο τα συνορα μας δεν συμβαινει αυτο.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Νομίζω οτι απλά υπάρχει μια τάση υπερβολής και ευθιξίας.....ενα event είναι όπως πολλά άλλα..και απο τη στιγμή που ο σκύλος δε παθαίνει κάτι κακό δε νομίζω οτι τον θίξαμε μιας και δε το καταλαβαίνει κιόλας..και εξάλλου δημοσιότητα αποκτά και κόσμο να τον χαιδεύει και να ασχολείται μαζί του!Όλοι τέλειοι γίναμε ξαφνικά και όλα μας πειράζουν...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ απόλυτα. Παίδες, αν δεν κακοποιείται ο σκύλος, που δεν κακοποιείται, είναι απλώς μια διαφορετική κουλτούρα και κάνουν αυτό ακριβώς που κάνουν και με το Μουφ όταν το ανακηρύσσουν υπέρτατη καλλονή των σκύλων. Έλενα, σε καμιά δεκαετία σε βλέπω να sing a very different song...:p:D Trust me, been there, done that... :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Στη χωρα του ντιρινταχτα, της υποκουλτουρας, των παρατραγουδων της Πανια και του τρελου του χωριου ειναι λογικο ανθρωποι που δεν εχουν καποια βιωματα απο το εξωτερικο και που εχουν μια υπερμετρη ευαισθησια να παρεξηγουν τετοιες εκδηλωσεις.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Στη χωρα του ντιρινταχτα, της υποκουλτουρας, των παρατραγουδων της Πανια και του τρελου του χωριου ειναι λογικο ανθρωποι που δεν εχουν καποια βιωματα απο το εξωτερικο και που εχουν μια υπερμετρη ευαισθησια να παρεξηγουν τετοιες εκδηλωσεις.
Το ότι επιβιώνουν σαπρόφυτα σαν την πάνια και τους υπολοίπους δε σημαίνει ότι συντηρώ εγώ την ανάγκη ύπαρξης του αλλά πως οι τρελοί που δεν παίρνουν φάρμακα στη χώρα μας είναι πάμπολλοι κι εξ' ίσου πολλοί είναι κι εκείνοι που τους βλέπουν, δεν τους βοηθάνε και γελάνε με την κατάντια τους σιγοντάροντας με ειρωνεία καταστάσεις μαζικής υποκουλτούρας.
Αν εγώ ανήκω στη μειονότητα που δε βλέπει την πάνια κι αλλάζω κανάλι (με αποτέλεσμα το κανάλι να χάνει λεφτά απ' τις διαφημίσεις που δε βλέπω) και παράλληλα στη μειονότητα των υπερευαίσθητων μαγκιά μου το θεωρώ. Όπως επίσης θεωρώ μαγκιά μου να μην υποκύπτω στην ψευτογκλαμουριά που καθυστερημένα θα έρθει και στη χώρα μου απ' το αμέρικα κάποια στιγμή όπως ήρθαν άλλα κι άλλα παραπροϊόντα.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Νομίζω οτι απλά υπάρχει μια τάση υπερβολής και ευθιξίας.....ενα event είναι όπως πολλά άλλα..και απο τη στιγμή που ο σκύλος δε παθαίνει κάτι κακό δε νομίζω οτι τον θίξαμε μιας 1) και δε το καταλαβαίνει κιόλας..και εξάλλου δημοσιότητα αποκτά και κόσμο να τον χαιδεύει και να ασχολείται μαζί του!2) Όλοι τέλειοι γίναμε ξαφνικά και όλα μας πειράζουν...
1) τον ρωτησες; και στην τελικη, ουτε οταν βιαζει καποιος προβατο , το προβατο καταλαβαινει τι στο διαολο ανωμαλια γινεται, αλλα οκ ε; επισης κατι αντιστοιχο να εφαρμοζουμε και σε ανθρωπους που δεν εχουν αντιληψη του τι συμβαινει ε; ωραιο σκεπτικο.

2) δεν ξερω για σενα αλλα εγω πορρω απεχω τουδε. Αλλα αυτο ΔΕΝ μου αφαιρει το δικαιωμα να ΜΗΝ θεωρω κατι τετοιο ,λογικο η ανεκτο. Υπαρχει και η αλλη γωνια ξερεις...οτι εχουμε γινει ΤΟΣΟ αδιαφοροι που θεωρουμε κατι τετοια νορμαλ η τελος παντων, τι φωναζεις μωρε πια; το σκυλι σου βρισαμε; χαβαλες να γινεται να περναει η ωρα.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν οι τονοι, με λεξεις που περιεχουν ορους που παραπεμπουν σε γεννητικα οργανα, γιατι δικαιως και ο αλλος μπορει να το τραβηξει λιγο πιο κατω και να εχουμε στεναχωριες...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
χρησιμοποιησα φραση που λεμε για την αδιαφορια, αν θιγει καποιος ζητω συγνωμη, τελος παντων πως να πω, αν εχουμε γινει χοντροπετσοι ως ανθρωποι, αδιαφοροι, πως να πω. Δεν χαρακτηριζω επιτουτου καλε.
Υγ: οι τονοι μπορουν να ανεβουν με πολλους τροπους