ΔΕΙΤΕ τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
χρησιμοποιησα φραση που λεμε για την αδιαφορια, αν θιγει καποιος ζητω συγνωμη, τελος παντων πως να πω, αν εχουμε γινει χοντροπετσοι ως ανθρωποι, αδιαφοροι, πως να πω. Δεν χαρακτηριζω επιτουτου καλε.
Σημασια εχει οτι καταλαβες τι θελω να πω(προλαβαινεις να το κανεις edit)...;):)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το ότι επιβιώνουν σαπρόφυτα σαν την πάνια και τους υπολοίπους δε σημαίνει ότι συντηρώ εγώ την ανάγκη ύπαρξης του αλλά πως οι τρελοί που δεν παίρνουν φάρμακα στη χώρα μας είναι πάμπολλοι κι εξ' ίσου πολλοί είναι κι εκείνοι που τους βλέπουν, δεν τους βοηθάνε και γελάνε με την κατάντια τους σιγοντάροντας με ειρωνεία καταστάσεις μαζικής υποκουλτούρας.
Αν εγώ ανήκω στη μειονότητα που δε βλέπει την πάνια κι αλλάζω κανάλι (με αποτέλεσμα το κανάλι να χάνει λεφτά απ' τις διαφημίσεις που δε βλέπω) και παράλληλα στη μειονότητα των υπερευαίσθητων μαγκιά μου το θεωρώ. Όπως επίσης θεωρώ μαγκιά μου να μην υποκύπτω στην ψευτογκλαμουριά που καθυστερημένα θα έρθει και στη χώρα μου απ' το αμέρικα κάποια στιγμή όπως ήρθαν άλλα κι άλλα παραπροϊόντα.
Ασφαλως και ειναι υγειες να μην βλεπεις Πανια ομως γιατι να θεωρηθει παραπροϊον μια τετοια εκδηλωση που καθε αλλο παρα χλευαζει τα ζωα αυτα και να μην θεωρηθει το ιδιο μια κοινη εκθεση που με βαση καποια "ρατσιστικα" προτυπα που καποιος ειδημων καποια στιγμη αυθαιρετα εθεσε αποκλειει ζωα που εχουν καποιο "κουσουρι";

Giovanni

Active Member
23 Οκτωβρίου 2010
25
0
Είναι φανερό πάντως, πως τουλάχιστον το συγκεκριμένο έχει σίγουρα προβλήματα υγειάς, δεν είναι απλά "άσχημο".

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρώτον: ειρήνη ημίν! Δεύτερον: το σκυλί έχει σίγουρα καταρράκτη. Ξέρετε πόσο κοστίζει η εγχείριση καταρράκτη σε σκύλο? Και ναι, το ξέρω ότι μπορούν άνετα οι σκύλοι να ζήσουν τυφλοί, αλλά είμαι της γνώμης ότι πρέπει να προσφέρει κανείς στο ζωάκι του οποιαδήποτε φροντίδα υπάρχει. Αφήστε που τα στεναχωρεί τα σκυλιά να χάσουν το φως τους. Οπότε αν ήμουν η ιδιοκτήτρια του ως άνω σκυλιού, θα έκανα τα πάντα γι' αυτό εκτός από το να εκπορνευτώ για χάρη του! Κι αν υπήρχε διαγωνισμός να το ανακηρύξουν αρχιδιάολο της οικουμένης θα πήγαινα και τα λεφτά θα τα ξόδευα όλα για το σκύλο. Αν δεν πρόκειται να τον μαστιγώσουν ή να τον βασανίσουν, γιατί να μη μαζέψω λεφτά εύκολα και γρήγορα να τον κάνω καλά αμέσως?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πρώτον: ειρήνη ημίν! Δεύτερον: το σκυλί έχει σίγουρα καταρράκτη. Ξέρετε πόσο κοστίζει η εγχείριση καταρράκτη σε σκύλο? Και ναι, το ξέρω ότι μπορούν άνετα οι σκύλοι να ζήσουν τυφλοί, αλλά είμαι της γνώμης ότι πρέπει να προσφέρει κανείς στο ζωάκι του οποιαδήποτε φροντίδα υπάρχει. Αφήστε που τα στεναχωρεί τα σκυλιά να χάσουν το φως τους. Οπότε αν ήμουν η ιδιοκτήτρια του ως άνω σκυλιού, θα έκανα τα πάντα γι' αυτό εκτός από το να εκπορνευτώ για χάρη του! Κι αν υπήρχε διαγωνισμός να το ανακηρύξουν αρχιδιάολο της οικουμένης θα πήγαινα και τα λεφτά θα τα ξόδευα όλα για το σκύλο. Αν δεν πρόκειται να τον μαστιγώσουν ή να τον βασανίσουν, γιατί να μη μαζέψω λεφτά εύκολα και γρήγορα να τον κάνω καλά αμέσως?
ώστε γνωρίζουμε πλέον με σιγουριά ότι τα χρήματα θα ξοδευτούν για το καλό του σκύλου :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η γυναίκα τον μάζεψε από τα σκουπίδια και δεν τον άφησε να καταλήξει κιμάς του φορτηγού την άλλη μέρα. Τον υιοθέτησε και δεν τον έστειλε στον μπόγια που σίγουρα θα του είχε κάνει ευθανασία στο πιτς-φυτίλι. Τον πήγε στον κτηνίατρο. Του έκανε εμβόλια. Τον στείρωσε. Τον ταΐζει και τον φροντίζει. Αν πήγαινε στα κακιστεία χωρίς τα παραπάνω που στην Αμερική ζητάνε να τα δούνε πάραυτα ο,τιδήποτε να κάνεις και όπου και να πας, θα την είχανε κάνει τσακωτή. Όλα αυτά κοστίζουνε λεφτά και μάλιστα πολλά. Και θα βγάλει ενδεχομένως και μερικά παραπάνω αν και δεν θα γίνει πλούσια. Αυτός που θα ωφεληθεί επίσης από όοοοοοολα αυτά είναι και ο σκύλος. Είμαι σίγουρη ότι θα φιγουράρει και σε άλλες εκπομπές κλπ. και θα δούμε αν εξακολουθεί να έχει καταρράκτη.

Αν πια τόσο σας καίει και για να σταματήσουν μερικοί να χτυπιούνται, να σας κάνω ρε το χατίρι να πάρω τηλέφωνο σε εκπομπή και να ρωτήσω για την περίθαλψη του σκύλου και πόσα λεφτά ξόδεψε πάνω του! Θα τους πω κιόλας ότι έχω καμιά χιλιοστή και βάλε Ευρωπαίους που πιάσανε καυγά για τα κακιστεία και τους καίει να μάθουνε. Θα έχει έτσι και κουλέρ λοκάλ για τους Αμερικάνους.:p:D

Τώρα που το θυμήθηκα κιόλας: μια φίλη μου έχει ένα μποξεροειδές που το βρήκε ελεεινό και τρισάθλιο σε ένα χαντάκι. Το πήρε, το γιατροπόρεψε, το έπλυνε και τώρα το έχει για δικό της εδώ και χρόνια. Όλο μας λέει τη ασκημόφατσα που έχει και όντως δεν είναι εκπάγλου καλλονής. Όμως τον λατρεύει και τρελλαίνεται μην της πάθει τίποτε ο Βρούτος. Κακιά είναι η γυναίκα? Θα μου πείτε, δεν το πάει στα κακιστεία. Εμ δεν έχει ελπίδα να βγει ασκημότατος διότι δεν είναι πια και τόσο χάλια, τι να κάνουμε?

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ορίστε, έχει τα κακιστεία το Animal Planet και από κάτω θρηνούν διάφοροι Αμερικάνοι ακριβώς όπως και μερικοί από σας!:p:D Σας δίνω το λινκ να πάτε να βρίσετε το κανάλι και να συνθρηνήσετε με τους λοιπούς Αμερικάνους:

http://animal.discovery.com/features/ugly-dog/

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
To είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα με αφορμή τον Σαμ.
10 Most Ugliest D&#.jpg

Γνώμη μου είναι ότι δεν πα να ωφελούνται τελικά και οι σκύλοι χάρη στην ασχήμια και, συνήθως, την αρρώστια και την αναπηρία τους? Ο διαγωνισμός ικανοποιεί την άρρωστη περιέργεια του ανθρώπου για το αλλόκοτο, το διαφορετικό, το παραμορφωμένο. Άλλοτε κλείδωναν τους διαφορετικούς σε κλούβες και τους εξέθεταν δημόσια, γιατί προκαλούσαν δέος στους περαστικούς. Άλλοτε τους περιέφεραν στα τσίρκο. Επειδή θεωρούνται πλέον απάνθρωπες τέτοιες τακτικές ικανοποιούμε αυτή μας την ανάγκη με άλλους τρόπους, και ένας απ' αυτούς είναι η εκμετάλλευση πλασμάτων που δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουμε. Και τους φερόμαστε και καλά για να μην έχουμε τύψεις.Αυτό, όμως, δεν μας κάνει λιγότερο ανήθικους. (Αν κάναμε διαγωνισμό για το πιο άσχημο και παραμορφωμένο μωρό, με όλα τα έσοδα για φιλανθρωπικούς λόγους έστω, πόσοι θα συμφωνούσατε?)

Πάει η βλαμμένη Αμερικανίδα στο διαγωνισμό ασχήμιας και ΜΠΟΡΕΙ και να σκέπτεται (αν αγαπάει το σκυλί της) "σιγά μωρέ και τι έγινε? Την πλάκα μας θα κάνουμε με τον μικρούλη μας και μπορεί να βγάλουμε και μερικά λεφτά, που σ' αυτόν θα πάνε ούτως ή άλλως". Προτιμά να μη σκέφτεται τους λόγους για τους οποίους γίνονται και διατηρούνται αυτοί οι θεσμοί.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
ΕΙναι μια διαφορετικη προσεγγιση. Δεν προκειται για freak show. Τουλαχιστον υπαρχουν ανθρωποι που μεγαλωνουν τετοια σκυλια και δεν ντρεπονται για αυτο και χωρις ιχνος κομπλεξ οργανωνουν τετοις εκδηλωσεις για να μας διχνουν οτι το διαφορετικο υπαρχει. Ποσους ανθρωπους γνωριζεται που θα υοθετουσαν ενα σκυλι με αναπηρια; Το διαφορετικο υπαρχει παρολο που δεν το βλεπουμε γιατι σε αυτη την χωρα κρυβουμε τη σκονη κατω απο το χαλι. Με τον ενα η τον αλλο τροπο για παραδειγμα καταφεραμε και δεν βλεπεις πολλους αναπηρους στο δρομο. Αυτο δεν οφειλεται οχι στο οτι δεν υπαρχουν αλλα στο γεγονος οτι η κοινωνια με τον τροπο της τους εχει αποκλεισει και περιορισει στα σπιτια τους ειτε γιατι δεν υπαρουν οι υποδομες για να κυκλοφορησει ειτε γιατι ο κοινωνικος ρατσισμος τους εχει εξοστρακισει. Ειχαν ερθει ξαδερφια μου απο την Ιταλια και καναμε βολτα στο κεντρο, και μου λεει ενας: ρε συ, εδω εχεται πολυ λιγοτερους αναπηρους, καλο αυτο.... Που να ηξερε......,

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι να πω βρε παιδιά...σεβαστές οι γνώμες όλων. Εγώ έχω συνηθίσει πια (λόγω δουλειάς) να μην εντυπωσιάζομαι απο την διαφορετικότητα. Αντιθέτως δεν δίνω καμμιά σημασία και έχω δει οτι οι περισσότεροι άνθρωποι πια συζητούν το θέμα της διαφορετικότητάς τους εν αντιθέσει με αυτό που πιστεύουμε, οτι δηλαδή προσπαθούν να αποφύγουν τις συζητήσεις. Πολλοί μάλιστα το αντιμετωπίζουν και με χιούμορ.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Στον κόσμο γίνονται κάθε μέρα χειρότερα πράγματα, αυτό εδώ ίσα-ίσα, δεν κάνει κακό σε κανέναν, ο σκύλος δεν καταλαβαίνει και δεν θα καταλάβει ποτέ τον τίτλο που πήρε και ποτέ δεν θα έχει κόμπλεξ για αυτό (σε αντίθεση με ένα ανθρώπινο μωρό, οπότε το παράδειγμα σου Chloe δεν στέκει). Αυτός ο σκύλος πήγε σε έναν χώρο με πολλά σκυλιά, μπορεί και να έπαιξε, είναι σαν ένα μεγάλο σκυλοπαρκο με πολύ κόσμο, δεν βλέπω πραγματικά να γίνεται τίποτα κακό στο σκυλί, και τίποτα που ζει το σκυλί που να διαφέρει από μια έκθεση μορφολογιας!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Μα όντως το σκυλί δεν παθαίνει κάτι, δεν καταλαβαίνει το ανήθικο της υπόθεσης. Είναι δικό μας θέμα. Καθαρά ανθρώπινη υπόθεση. Το διαφορετικό, το άσχημο, το αλλόκοτο, το παραμορφωμένο και το άρρωστο πρέπει να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε. Όχι να το επιδεικνύουμε και να το κάνουμε αντικείμενο φαιδρών θεσμών, που αποσκοπούν... πού? Η έκθεση μορφολογίας άλλωστε δεν στοχεύει στην ανάδειξη των πιο όμορφων σκύλων, αλλά των πιο κατάλληλων προς αναπαραγωγή και στην προαγωγή της κυνοφιλίας.

Όσο για το παράδειγμα με το ανθρώπινο μωρό, μπορώ να το πάω πιο μακριά. Θα μπορούσε να πρόκειται για ανώνυμο διαγωνισμό :)

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Συμφωνώ απόλυτα στο πρώτο μέρος, όσο για τον ανώνυμο διαγωνισμό πιο ασχημου μωρού, πάλι δεν είναι το ίδιο γιατί το παιδί μπορεί κάποτε να το μάθει από κάποιον συγγενή ή οικογενιακο φίλο, ή και από τους ίδιους του τους γονείς!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ε κι εσύ :p
Την πράξη κρίνουμε ως πράξη! Όχι τι θα μπορούσε να συμβεί αργότερα όταν το παιδί γίνει μεγάλο με μυαλό και αντίληψη.
Μα ακριβώς αυτό θα ήταν ένας καλός λόγος να μην γίνει ποτέ ένας τέτοιος διαγωνισμός, γιατί μπορεί να προκαλέσει άσχημες συνέπειες στο παιδί, ψυχολογικά. Σε αντίθεση με τον διαγωνισμό πιο ασχημου σκύλου, ο οποίος είναι απλά μια «κακή» «πράξη».

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Δεκτό, αλλά για μένα οι συνέπειες που θα είχε στο μέλλον του παιδιού θα ήταν ένας λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει διαγωνισμός ασχήμιας με μωρά (και μάλιστα θα ήταν απλά σοκαριστικό αν ποτέ γινόταν) αλλά όχι ο μόνος. Είναι πραγματικά μια κακή (ανήθικη θα έλεγα) πράξη, αλλά όπως είπες τόσα γίνονται στον κόσμο, δεν θα κολλήσουμε εκεί. Κουβέντα να γίνεται. Άλλη μία. Και εντελώς αμερικανιά.