Να ρωτήσω κάτι εγώ που δεν ξέρω κ λίγο άσχετο....! Αν έχει δυσπλασια ο σκύλος δεν φαίνεται από όταν είναι μικρός η εμφανίζεται και μετά
Οχι απαραίτητα.Να ρωτήσω κάτι εγώ που δεν ξέρω κ λίγο άσχετο....! Αν έχει δυσπλασια ο σκύλος δεν φαίνεται από όταν είναι μικρός η εμφανίζεται και μετά
τι βαθμο ειχε 3 ετων και τι 9;Οχι απαραίτητα.
Cygor, στον σκύλο μου έγιναν ακτινογραφίες όταν ήταν 3ων ετών, μια χαρά ισχύα, όταν ξαναέγιναν οταν ήταν σχεδόν 9 (είχε θέμα στη μέση και επειδή ο κτηνίατρος είχε άλλη ιδέα βγάλαμε ακτινογραφία και τα ισχύα) είχαν το χάλι τους το μαύρο. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα όμως γιατί ήταν φιτ και όλο μυς.
Οπότε, δεν χρειάζεται καν ο σκύλος να έχει δυσπλασία (όχι μόνο να μην έχει συμπτώματα), μπορεί να εμφανίσει αργότερα.
όχι είναι λογικό , και εμένα με μεγαλη δυπσλασια Ε απο μηνων ειναι 5 χρονών και δεν εχει καμμια σχεση η εικονα του με τα ισχυα του λογο του φιτ και της καληε μυικης καταστασηςτι βαθμο ειχε 3 ετων και τι 9;
μου λες δηλαδη οτι ο σκυλος σου δεν εχει συμπτωματα με ρημαγμενα ισχυα επειδη ειναι φιτ;
μηπως εχεις μπερδευτει λιγο;
για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, προφανως και μια καλη φυσικη κατασταση του σκυλου ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε για να τον βοηθησουμε, σαφως και ενα ισχυο που στηριζεται σε δυνατους μυς θα λειτουργει καλυτερα, κατηγορηματικα ομως πιστευω οτι ενας σκυλος με Ε αξιολογηση και πιθανον και οστεοαρθριτιδα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα χαριν στη μυικη του κατασταση. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον και ελπιδοφορο αλλα δεν μπορω να το δεχτω σορυ..όχι είναι λογικό , και εμένα με μεγαλη δυπσλασια Ε απο μηνων ειναι 5 χρονών και δεν εχει καμμια σχεση η εικονα του με τα ισχυα του λογο του φιτ και της καληε μυικης καταστασης
Έγραψα δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του με τα ισχία τουγια να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, προφανως και μια καλη φυσικη κατασταση του σκυλου ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε για να τον βοηθησουμε, σαφως και ενα ισχυο που στηριζεται σε δυνατους μυς θα λειτουργει καλυτερα, κατηγορηματικα ομως πιστευω οτι ενας σκυλος με Ε αξιολογηση και πιθανον και οστεοαρθριτιδα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα χαριν στη μυικη του κατασταση. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον και ελπιδοφορο αλλα δεν μπορω να το δεχτω σορυ..
κλασσικα, αρχιζουμε τα "εγω εγραψα εσυ εγραψες" που τα βαριεμαι πολυ...Έγραψα δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του με τα ισχία τουδεν έγραψα ότι δεν έχει κάποιο σύμπτωμα. Αλλά ξέρω σκυλιά με c με κανένα σύμπτωμα που όχι μόνο ανακάλυψαν τυχαία οι ιδιοκτήτες την δυσπλασία αλλά που ασχολούνται και με κυνοάθλημα .
Βοηθάει πάρα πολύ και η μυϊκή κατάσταση και το είδος της διατροφής στο να καλύψει συμπτώματα .
Πίστεψε με το έχω ψάξει πολύ κάποια εποχή μου είχε γίνει εμμονή λόγο του Δικαστή![]()
και εγώκλασσικα, αρχιζουμε τα "εγω εγραψα εσυ εγραψες" που τα βαριεμαι πολυ...
Οχι, δεν έχω μπερδευτεί καθόλου.τι βαθμο ειχε 3 ετων και τι 9;
μου λες δηλαδη οτι ο σκυλος σου δεν εχει συμπτωματα με ρημαγμενα ισχυα επειδη ειναι φιτ;
μηπως εχεις μπερδευτει λιγο;