Δάγκωμα άλλου σκύλου

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
462
488
32
καλησπέρα σε όλους σήμερα είχα βγάλει βόλτα τα σκυλιά μου μαζί με τον μικρό τα σκυλιά δεμένα κανονικά περπατούσαν δίπλα μου εκείνη την στιγμή μια εκπεδευτρια ο θεός να την κάνει εκπέδευε ένα ακιτα ινου χωρίς να είναι καν δεμένο σε λουρί την ώρα που περνούσαμε από δίπλα το ακιτα αγρίεψε και όρμηξα πάνω στο καρότσι με το μωρό το αποτέλεσμα ήταν τα δικά μου να τον δαγκώσουν από τον λαιμό ήρθα αστυνομία κλπ εγώ έκανα μυνηση είχε ποτέ κάποιος παρόμοια εμπειρία ; Ανχωνομαι λίγο ποιο πολύ μην έχω θέμα με τα σκυλιά μου

• Sad
Reactions: saras

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.116
1.162
29
απο τη στιγμη που το ειχε ελευθερο σε δημοσιο μη περιφραγμενο χωρο, και πηγε να επιτεθει στο παιδι σου.... νομιζω εισαι φουλ καλυμενος νομικα. τα σκυλια σου εκαναν την δουλεια τους πολυ καλα. αξιζουν ολα τους ενα τελειο γευμα αποψε.

• Like
Reactions: theodss1 and vrmode

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
462
488
32
Πίστεψε με έφαγαν και με το παραπάνω βέβαια είμασταν εκεί πάνω από 1 ώρα δεν το άφηναν με τίποτα και το άλλο σκυλί δυστυχώς δεν νομίζω να τα καταφέρει από την άλλη δεν λυπάμαι τόσο μιας και πραγματικά έσωσαν τον μικρό

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.116
1.162
29
λυπαμαι πολυ που θα το πω γιατι δεν φταιει το σκυλι, αλλα και να μη τα καταφερει, δεν ειναι προβλημα σου και δεν μας ενδιαφερει στην προκειμενη. ας προσεχε η "εκπαιδευτρια" και το "αφεντικο". ενα σκυλι τοσο επιθετικο/αντιδραστικο δεν το εχεις ελευθερο ποτε και πουθενα. τα σκυλια σου εκαναν αυτο που επρεπε και εσυ ησουν νομιμοτατος εχοντας τα στο λουρι. ειναι καθαρα self defense.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.921
20.324
@theodss1 εννοείται κι εγώ λέω, κρίμα στο άλλο σκυλί γιατί δεν έφταιγε, και ας πούμε "μπράβο" στα δικά σου. Από μέσα μου. Απόξω μου, λέω...εφόσον έχεις κάνει μύνηση, φρόντισε να είναι όλα τα γραφειοκρατικά σας, τέλεια. Βιβλιάρεια ασθενείας, chip, δήλωση σε δήμο και gov. Οτι τέλος πάντων προβλέπει ο νόμος, μέχρι τελευταίας γραμμής.

Νευριάζω πολύ με τους εκπαιδευτές που το κάνουν αυτό. Πάρα πολύ. Μία στις τόσες να σου τύχει, παίρνεις στον λαιμό σου, ένα πλάσμα. Η και περισσότερα.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.116
1.162
29
Νευριάζω πολύ με τους εκπαιδευτές που το κάνουν αυτό. Πάρα πολύ. Μία στις τόσες να σου τύχει, παίρνεις στον λαιμό σου, ένα πλάσμα. Η και περισσότερα.
εχω δει "εκπαιδευτρια" να "εκπαιδευει" λυτο σκυλι μεσα στη μεση του δρομου. πολυσυχναστου δρομου με κινηση. το σκυλι πηγε να μας πλησιασει και επρεπε να ερθει να το μαζεψει γιατι δεν ακουγε ουτε το ονομα του. το αφεντικο δε, να καθεται απλα να χαζευει.

αλλη περιπτωση, "εκπαιδευτης" και αφεντικο ερχονται με αντιδραστικο πιτ μπουλ μεσα στο παρκο. ακουω το αφεντικο να λεει "αμα επιτεθει σε κανενα σκυλι, εσυ εχεις την ευθυνη". επιτεθηκε σε ενα αλλο σκυλι και εκανε αποπειρα και στον ντελον. δεν ντραπηκαν ουτε λιγο.

• Angry
Reactions: theodss1 and mareco

saras

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2011
225
447
Athens
Νομικά είναι παράνομο το Ακίτα χωρίς λουρί. Μπορεί να αποδειχθεί ότι όντως ήταν; ο ιδιοκτήτης του, ήταν παρών ή μόνο η εκπαιδεύτρια; Αλήθεια, δήλωσε ή είναι πιστοποιημένη;Τι εννοείτε όταν γράφετε ότι τα δικά σας σκυλιά έσωσαν τον μικρό; Το Ακίτα επιτέθηκε στον μικρό ή στο καρότσι; Τι εννοείτε όταν γράφετε ότι δεν θα τα καταφέρει το Ακίτα (υποθέτω εξαιτίας των δικών σας σκυλιών); Εσείς πως αντιδράσατε, (αν αντιδράσατε) στην επίθεση των σκύλων; Πως είναι τώρα τα δικά σας σκυλιά; Πολλές οι απορίες μου, αν θέλετε, απαντάτε. Τραγικό το όλο συμβαν...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.610
11.000
Athens
Όπως είπε η @mareco πας σε κτηνίατρο αύριο κιόλας και επιτόπου εμβόλια, τσεκ ότι τα τσιπάκια είναι καταχωρημένα, σωστές διευθύνσεις, στειρωμένα-αστείρωτα/dna κλπ. Και μια πολύ σοφή συμβουλή επίσης της @mareco που ακολουθώ πλέον:
- φίμωτρα υφασμάτινα που δεν πιάνουν χώρο στην τσάντα με τα σακουλάκια. Που πάνω στη μάχη "βγήκαν και έπεσαν".
Κρίμα για το ακίτα που το πήρε στο λαιμό της η "επαιδεύτρια".
Κανονικά:
- O ιδιοκτήτης του ακίτα πρέπει μηνύσει την εκπαιδεύτρια. Συν καταγγελία στον σύλλογο (αν υπάρχει) εκπαιδευτών. Αμφιβάλλω αν έχει άδεια να εκπαιδεύει για να μην το πάμε και στο φορολογικό μαύρα κλπ. όπου την σκίζει κανείς από όλες τις πλευρές. Προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων τσαρλατάνων που πουλάνε εκπαίδευση και παίρνουν σκυλιά και ιδιοκτήτες στο λαιμό τους.
- Από την άλλη ο νόμος αναφέρει ο ιδιοκτήτης οφείλει να έχει το σκύλο δεμένο, οπότε ο δικηγόρος της εκπαιδεύτριας σίγουρα θα πατήσει εκεί για να αποποιηθεί αυτή την ευθύνη
- Εσύ μήνυση γιατί κινδύνευσε το μωρό.
- Το ακίτα επιτέθηκε πρώτο και μάλιστα αν κατάλαβα στο παιδί? Εκεί πρέπει να πατήσεις εσύ αν γίνει θέμα. Που δεν νομίζω να γίνει γιατί είναι στη μέση "παιδί". Σε περίπτωση - που δεν θα φτάσει εκεί το θέμα - που τα σκυλιά σου θεωρηθούν επιθετικά, θα "τα πας μια εκδρομή" σε κάποιον εμπιστοσύνης σου και θα δηλώσεις απώλεια "άνοιξα την πόρτα κατά λάθος και έφυγαν" ή κάτι τέτοιο.

Αν κατάλαβα σωστά και αυτό που έγινε είναι ότι το ακίτα πήγε να την πέσει στο μωρό και τα σκυλιά σου το προστάτεψαν, από εδώ και πέρα τους δίνεις ...φασιανό μόνο. Και εσύ φακές.

• Like
Reactions: TheBestBoi

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.437
8.411
- Το ακίτα επιτέθηκε πρώτο και μάλιστα αν κατάλαβα στο παιδί? Εκεί πρέπει να πατήσεις εσύ αν γίνει θέμα.
εγω θα το εκανα σιγουρα, δε ξερεις τι θα πανε να ισχυριστουνε.

• Like
Reactions: theodss1 and vrmode

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
462
488
32
Τα σκυλιά έχουν τα πάντα ενημερωμένα ηλεκτρονικά βιβλιάρια εμβόλια αμπούλες διαβατήρια chip τα πάντα …ευτυχώς δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά ο κοντός άρπαξε απλά λαιμό και δεν άνοιγε το στόμα τους άνοιξα το στόμα με ξύλο σαν λεβιέ όπως κάνουν στα ντογκο που δαγκώνουν γουρούνια τα σκυλιά μέσα σε ούτε ένα δευτερόλεπτο είχαν μια απίστευτη έκρηξη πρώτη φορά τα βλέπω έτσι … επιτέθηκε στο μωρό που ήταν στο καρότσι επιτόπου κάλεσα αστυνομία και υπήρχαν και μάρτυρες επισεις το συγκεκριμένο ακιτα έχει ξανά επιτεθεί σε άνθρωπο και δεν έγινε τίποτα εννοώ νομικά έχω σαν μάρτυρα την πρόεδρο της φιλοζωικής μιας και έτυχε να κάνει βόλτα και αυτή με τον σκύλο της ! Έκανα μήνυση και στην ιδιοκτήτρια του σκύλου και στην θετική εκπεδευτρια είναι πολύ τυχερή που δεν έπαθε τίποτα ο μικρός … γιατι δεν θα προλάβαινε ούτε αστυνομία να ερθει
Όπως είπε η @mareco πας σε κτηνίατρο αύριο κιόλας και επιτόπου εμβόλια, τσεκ ότι τα τσιπάκια είναι καταχωρημένα, σωστές διευθύνσεις, στειρωμένα-αστείρωτα/dna κλπ. Και μια πολύ σοφή συμβουλή επίσης της @mareco που ακολουθώ πλέον:
- φίμωτρα υφασμάτινα που δεν πιάνουν χώρο στην τσάντα με τα σακουλάκια. Που πάνω στη μάχη "βγήκαν και έπεσαν".
Κρίμα για το ακίτα που το πήρε στο λαιμό της η "επαιδεύτρια".
Κανονικά:
- O ιδιοκτήτης του ακίτα πρέπει μηνύσει την εκπαιδεύτρια. Συν καταγγελία στον σύλλογο (αν υπάρχει) εκπαιδευτών. Αμφιβάλλω αν έχει άδεια να εκπαιδεύει για να μην το πάμε και στο φορολογικό μαύρα κλπ. όπου την σκίζει κανείς από όλες τις πλευρές. Προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων τσαρλατάνων που πουλάνε εκπαίδευση και παίρνουν σκυλιά και ιδιοκτήτες στο λαιμό τους.
- Από την άλλη ο νόμος αναφέρει ο ιδιοκτήτης οφείλει να έχει το σκύλο δεμένο, οπότε ο δικηγόρος της εκπαιδεύτριας σίγουρα θα πατήσει εκεί για να αποποιηθεί αυτή την ευθύνη
- Το ακίτα επιτέθηκε πρώτο και μάλιστα αν κατάλαβα στο παιδί? Εκεί πρέπει να πατήσεις εσύ αν γίνει θέμα. Που δεν νομίζω να γίνει γιατί είναι στη μέση "παιδί". Σε περίπτωση - που δεν θα φτάσει εκεί το θέμα - που τα σκυλιά σου θεωρηθούν επιθετικά, θα "τα πας μια εκδρομή" σε κάποιον εμπιστοσύνης σου και θα δηλώσεις απώλεια "άνοιξα την πόρτα κατά λάθος και έφυγαν" ή κάτι τέτοιο.

Αν κατάλαβα σωστά και αυτό που έγινε είναι ότι το ακίτα πήγε να την πέσει στο μωρό και τα σκυλιά σου το προστάτεψαν, από εδώ και πέρα τους δίνεις ...φασιανό μόνο. Και εσύ φακές.
πίστεψε με τα σκυλιά από εδώ δεν φεύγουν όποιος έρθει και πει τα πήρα δεν θα φύγει από το σπίτι ζωντανός είχα βάλει έξω από την αυλή για πλάκα μια πινακίδα που λέει <οι εισβολείς θα πυροβολούνται και θα θάβονται εδώ >

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.921
20.324
Να τα δηλώσεις στον Δήμο σας, αν δεν το έχεις ήδη κάνει και να τσεκάρεις ότι εμφανίζονται και με σωστά τα στοιχεία τους, στο taxis.

• Like
Reactions: theodss1

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πάλι θα είμαι συνήγορος του διαβόλου, καλά, μία ώρα δεν μπορούσατε να χωρίσετε τα σκυλιά και τα δικά σου ήταν δεμένα; Ελεος δηλαδή! Εσύ πάλι πόσα σκυλιά έχεις; Να επιτεθούν άλλο σκύλο τόσο να τον σκοτώσουν, συγγνώμη αλλά φίμωτρο θέλουν.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
462
488
32
Εγώ πάλι θα είμαι συνήγορος του διαβόλου, καλά, μία ώρα δεν μπορούσατε να χωρίσετε τα σκυλιά και τα δικά σου ήταν δεμένα; Ελεος δηλαδή! Εσύ πάλι πόσα σκυλιά έχεις; Να επιτεθούν άλλο σκύλο τόσο να τον σκοτώσουν, συγγνώμη αλλά φίμωτρο θέλουν.
πρώτον δεν είναι υποχρεωτικό το φίμωτρο δεύτερων είναι 2 dogo argentino τρίτων δεν με νοιάζει είχα 2 σκυλιά τον 50 κιλών και το παιδί μου τέταρτων προστάτευσαν την αγέλη τους

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δηλαδή έχεις δύο σκυλιά 50 κιλά ντόγκο αργκεντίνο, τα έβγαλες βόλτα μαζί συν καρότσι με παιδί, τα σκυλιά δεν τα κουμαντάρεις και δεν σε νοιάζει που τα σκυλιά σου σκότωσαν άλλο σκύλο.
Μπράβο.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.116
1.162
29
Δηλαδή έχεις δύο σκυλιά 50 κιλά ντόγκο αργκεντίνο, τα έβγαλες βόλτα μαζί συν καρότσι με παιδί, τα σκυλιά δεν τα κουμαντάρεις και δεν σε νοιάζει που τα σκυλιά σου σκότωσαν άλλο σκύλο.
Μπράβο.
συγνωμη, το ιδιο νημα διαβασαμε; ο ανθρωπος ειπε οτι το ακιτα πηγε να επιτεθει στο ΠΑΙΔΙ του, και καθομαστε και σχολιαζουμε αλλα αντι αλλων; ειμαστε με τα καλα μας; για να βγαζει 2 σκυλια 50 κιλα συν το μωρο βολτα τοσα χρονια, παει να πει οτι ΜΠΟΡΕΙ να τα κουμανταρει. εδω μιλαμε ομως για επιθεση στο παιδι του απο αλλο σκυλο, απο εξισου μεγαλοσωμο σκυλι. το περιεργο και το ανευθυνο θα ηταν να ΜΗΝ ειχε αφησει τα σκυλια του να το ξεσκισουν. που δεν φταιει το δυσμοιρο το ζωο, αλλα καποιες φορες ειναι η εσυ η ο αλλος. και δεν θα κατσεις να το παιξεις ηθικολογος οταν απειλειται η ζωη του παιδιου σου.
οταν κυκλοφορει ο καθε ηλιθιος με αντιδραστικα σκυλια χωρις λουρι, ειναι θεμα χρονου το fuck around and find out, που λεμε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.610
11.000
Athens
Να τα δηλώσεις στον Δήμο σας, αν δεν το έχεις ήδη κάνει και να τσεκάρεις ότι εμφανίζονται και με σωστά τα στοιχεία τους, στο taxis.
Αυτό με τον Δήμο πως και τι; Κοίταξα και στον 4830/21 και δεν το είδα πουθενά.
Π.χ. στον τσοπάνη που πήγα πριν 1 εβδομάδα στον κτηνίατρο να διορθώσουμε τα στοιχεία του στη βάση (είχαν διεύθυνση άλλα αντ' άλλων, τον είχα καταχωρημμένο αστείρωτο κλπ.) και να κάνουμε/καταχωρίσουμε εμβόλια μέσα σε μία μέρα ενημερώθηκε το σύστημα και ενημερώθηκε και το βιβλιάριό του κανονικά στο Gov-GR Wallet.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
462
488
32
Μπράβο.
Ακούς τι λες θες να με τρελάνεις ; Άσε εσύ το παιδί σου να δαγκωθεί όλοι μάθαμε τα δικά μου είναι στρατιώτες ξέρεις όμως τι είναι ένστικτα και dna ? Πες μου γνωρίζεις κάτι τέτοιοι σαν εσένα προκαλούν χάος μην μου γυρνάς και συ το μυαλό τώρα…δαγκώνουν και κλειδώνουν γιατί κυνηγάνε μεγάλα θηράματα που σημαίνει όταν δαγκώνουν μένουν εκεί για να μην χτυπηθούν από το γουρούνι για παράδειγμα .. άντε όλοι οι έξυπνοι φιλόζωοι της π……..σ εδώ μέσα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.610
11.000
Athens
Κρίμα για το ακίτα καταρχάς. Αλλά:

• Πρώτον το Ακίτα επιτέθηκε στο παιδί. Προσπερνώ το γιατί ο κάθε άσχετος στόκος πάει και παίρνει ακίτα, ένα σκυλί που δεν είναι για όλους - κανονικά πρέπει να απαγορέψουν αυτή τη γαμοταινία Hachico.

Είναι σαν να λέμε ότι μπούκαρε ο άλλος σπίτι μου με το όπλο και πρόλαβα και του έριξα πρώτος με την καραμπίνα γιατί η φάση ήταν ή με τρώει αυτός ή το παίζω χριστιανόπουλο που περιμένει τη θυσία. Φυσικά και θα του ρίξω πρώτος αν είναι για αυτοάμυνα.

• Δεύτερον, η λογική του να φοράω εγώ στο σκύλο μου φίμωτρο όταν εγώ είμαι εντάξει και με το σκύλο μου δεμένο, αλλά οι άλλοι είναι πέρα βρέχει και με λυτό σκύλο δεν στέκει. Να κλειστούμε και στα σπίτια μας τότε και να μην βγάζουμε σκύλους έξω επειδή οι άλλοι είναι πίθηκοι.
Δυστυχώς κακό τάιμιγκ. Εγώ το μόνο που μπορεί να άλλαζα - όπως και προσπαθώ να κάνω - το έκανα και με τα γαλλάκια, το κάνω και με τον τσοπάνη, όπου βλέπω λυτό μαζεύομαι εγώ στην άκρη ή αν μπορώ αλλάζω δρόμο. Κάτι όμως που με ενοχλεί αφάνταστα πλέον γιατί δίνει και χώρο στους πίθηκους.

Και έτσι αποφάσισα ότι "αν μας παίρνει" (δηλαδή αν ο λυτός αντίπαλος είναι "κατώτερος από τον τσοπάνη") συνεχίζω το δρόμο μου κανονικά απλά θα κάνω στην άκρη.

• Like
Reactions: TheBestBoi

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θέλετε να μου πείτε πως το ακίτα, που είναι φυλή επιθετική με σκυλιά, αγνώησε τα δύο σκυλιά και πήγε και επιτέθηκε το καρότσι; Κολοκύθια! Δεύτερων, δεν μπορείς να χωρίσεις τα σκυλιά ΜΙΑ ΩΡΑ; Ελεος, ΜΙΑ ΩΡΑ; Τρίτων, λες τα σκυλιά προστάτεψαν την αγέλη τους; Ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος πρέπει να την προστατέψει; Α, αυτός που δεν μπορεί να χωρίσει τα σκυλιά του ΜΙΑ ΩΡΑ; Και ποιο ακριβώς ανθρώπινο ων θα πει ότι χ3στηκε για το σκύλο που έχασε τη ζωή του λόγω ιδιοκτητών που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα;

Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του για τον σκύλο που βγάζει βόλτα, ειδικά αν βγάζει βόλτα δύο 50κιλα ντόγκο. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να πάρει κανίς και μάλιστα όχι μεγαλύτερο από toy.

Και αν ήμουν εγώ στην ιστορία μία μήνυση θα την έτρωγες και να πας να εξηγήσεις στα δικαστήρια ότι τα σκυλιά σου δεν θα "προστατεύαν την αγέλη τους" αν έπεφτε πάνω σας τρέχοντας κάποιο παιδί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161