Καλή χρονιά σε όλους! ...Λοιπόν, η μικρή εδώ και 1-2 μήνες ταλαιπωρείται συχνά από δάκρυα στα μάτια. Συγκεκριμένα το δεξί της μάτι κατά διαστήματα κοκκινίζει, όχι πολύ, και δακρύζει, βγάζοντας παράλληλα και άσπρη τσίμπλα. Η κατάσταση κάθε φορά δεν είναι τραγική, δηλαδή να μην μπορεί να ανοίξει το μάτι της κ.α αλλά δακρύζει συνεχώς. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά κάθε φορά που το παθαίνει την πιάνω συχνά πυκνά να ξύνει τα αυτιά της, το κεφάλι της και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Την πρώτη φορά που το έπαθε το συνδύασα με το σκάψιμο που κάνει στο χώμα. Αγόρασα tobrex και της έβαζα πρωί βράδυ. Μετά από λίγο το ξανα παθαίνει..Τέλος πάντων, γυρνάω στο πατρικό μου για χριστούγεννα, πηγαίνουμε κτηνίατρο, το κοιτάει απλά μου λέει δεν φαίνεται ιδιαίτερα κόκκινο, μου δίνει ένα κτηνιατρικό κολλύριο λέγοντας μου ότι ίσως να μην έπιασε το άλλο. Την ρωτάω αν παίζει να είναι κάτι πιο σοβαρό και μου απαντάει δεν νομίζω αφού είναι μόνο το ένα. Τώρα, μετά από μία βδομάδα που σταμάτησε η αγωγή ξανα τα ίδια στο ίδιο μάτι. Θεσσαλονίκη επιστρέφω την Τρίτη για να πάω σε κτηνιατρό της προκοπής. Μέχρι τότε της το καθαρίζω απλά εξωτερικά με ορό, αφού οι σταγόνες δεν κάνουν τίποτα. Πείτε ρε παιδιά καμιά ιδέα, παρόμοια εμπειρία ή τι να επισημάνω στον γιατρό και τι εξέταση να ζητήσω.
Συγγνώμη για το σεντόνι
Συγγνώμη για το σεντόνι