Δαγκωμα σκυλου σε σκυλο

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Καλημερα και χαιρετω ολη την παρεα .Πριν κανα μηνα δαγκωσε το σκυλο μου ενα αλλο σκυλακι. Πηγαμε αμεσα στον κτηνιατρο και ευτυχως το δαγκωμα δεν ηταν τοσο βαθυ αλλα παρολα αυτα αρχισαμε μια διαδικασια φαρμακευτικη με χαπια αλλα και πλυσεις με ορο.
Αν καποιο αλλο μελος ειχε καποια ιδια εμπειρια θα ηθελα να μαθω σχετικα με το πως το αντιμετωπισε και ποσο χρονο κρατησε η θεραπεια.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καλωσήλθατε :)

Δεν καταλαβαινω την ερώτηση...
Δεν κλεισαν οι πληγες τού ή ρωτας ετσι,εγκυκλοπαιδικά?

Μια φορα που ετυχε σε μας,
αλλα μιλαμε για γρατζουνιες επι της ουσιας,
τιποτα δεν εκανα...
την επλυνα με νερο γιατι ειχε γεμίσει σάλια κ αιματα (του άλλου σκυλιού...)
Μεσα σε 2 βδομαδες δεν φαινοταν,
ουτε αισθανοσουν,
τιποτα...
ενα καρουμπαλακι μονο της εμεινε στο εσωτερικο πτερυγιο του αυτιου της που την ειχε αρπαξει το αλλο
αλλα αμα δε το ξερεις ουτε κ το βρισκεις!

Εσεις δλδ σε τι φαση είστε τωρα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ακομα ειμαστε σε φαση με χαπια και πλυσεις με ορο.
Ενα μήνα μετά και παρόλο που το τραύμα δεν ήταν ευτυχώς βαθύ απ'όσο λες;
Δεν είναι υπερβολή;
Εκτός, αν για κάποιο λόγο, η πλήγη είναι ακόμη ανοιχτή, που και πάλι, δεν θα έπρεπε.

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Ενα μήνα μετά και παρόλο που το τραύμα δεν ήταν ευτυχώς βαθύ απ'όσο λες;
Δεν είναι υπερβολή;
Εκτός, αν για κάποιο λόγο, η πλήγη είναι ακόμη ανοιχτή, που και πάλι, δεν θα έπρεπε.
Ακριβως γι αυτο τον λογο ειναι που εχω μπει σε σκεψεις και δεν θελω να πιστευω οτι εχει και τον ρολο του στο θεμα ο κτηνιατρος γιατι ολο αυτον τον καιρο πηγενω εκει και του κανει καθαρισμους με ορο και του ανοιγει την πληγη ωστε να τρεξει οτι μικροβιο μπορει να εχει μεσα.
το θεμα ομως ειναι οτι δεν βγαζει περιεργο υγρο αλλα καθαρο αιμα και εκει ειναι που μπαινω σε υποψιες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αίμα έναν μήνα μετά;
Δεν ξέρω...υποθέτω ο γιατρός σας θα ξέρει καλύτερα, αλλά αν έχεις ενδοιασμούς, ίσως να έπαιρνες και μια δεύτερη εκτίμηση.
Φωτό της πληγής παίζει;
Και ας ρωτήσω...πως έγινε και δαγκώθηκε από άλλο σκύλο;

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Σε αντίστοιχη περίπτωση με αρκετά βαθύ τραύμα, ο κτηνίατρος είχε κάνει ράμματα στη δικιά μου, αν και μου είχε πει ότι συνήθως δε κάνουν σε δαγκώματα, κάτι τέτοιο θυμάμαι, μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά ήταν αρκετά βαθύ και μου είχε πει θα αργήσει να κλείσει και φοβόταν για μόλυνση κλπ..

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Αίμα έναν μήνα μετά;
Δεν ξέρω...υποθέτω ο γιατρός σας θα ξέρει καλύτερα, αλλά αν έχεις ενδοιασμούς, ίσως να έπαιρνες και μια δεύτερη εκτίμηση.
Φωτό της πληγής παίζει;
Και ας ρωτήσω...πως έγινε και δαγκώθηκε από άλλο σκύλο;
Ηδη περιμενω να μιλησω με την γιατρο που τον εβλεπε ολα αυτα τα χρονια στην κορινθο γιατι εκει εμενα και τον βρηκα. τωρα που ηρθα αθηνα δεν ειχα καποιον γιατρο εδω και λγο που ετυχε αυτο αναγκαστηκα να παω σε αυτον που τον βλεπει τωρα.
Ηπληγη δεν ειναι μεγαλη.φαντασου ειναι οσο μια φακι.
Καποια κοπελια που ειχε και αυτη σκυλο (πιτμπουλ) το ειχε ελευθερο και ηρθε και ορμηξε στον δικο μου.

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Σε αντίστοιχη περίπτωση με αρκετά βαθύ τραύμα, ο κτηνίατρος είχε κάνει ράμματα στη δικιά μου, αν και μου είχε πει ότι συνήθως δε κάνουν σε δαγκώματα, κάτι τέτοιο θυμάμαι, μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά ήταν αρκετά βαθύ και μου είχε πει θα αργήσει να κλείσει και φοβόταν για μόλυνση κλπ..
Εμενα τωρα μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει να βαλει σωληνακι τελικα.και λεω οκ γιατι δεν το εβαζες απο την αρχη να τελειωνουμε και να μην ταλεπωρειτε και το ζωο.?προχθες που του εκανα εγω τις πλυσεις ηταν μια χαρα χωρις πριξιμο.εχθες που το πηγα του εβαλε ενα ψαλιδακι να ανοιξει την πληγη και σημερα το πρωι ηταν τουμπανο.του εκανα εγω πλυσεις πριν απο λιγο παλι και το πριξιμο του εφυγε και ειναι μια χαρα.
Σκεφτομαι: λες να ειναι πολλα τα λεφτα????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Σκεφτομαι: λες να ειναι πολλα τα λεφτα????
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Σίγουρα, δεν μου ακούγεται λογικό, να έχει αυτή την εικόνα το τραύμα, έναν μήνα μετά. Λογικά, θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει.
Αν θέλεις να σου φύγει η αμφιβολία, πήγαινε και κάπου αλλού.
Η...ρώτα τον στα ίσα, ευγενικά και όμορφα.

Η κοπελλιά με το λυτό σκυλάκι, θα έπρεπε τουλάχιστον, να πληρώνει το κόστος του γιατρού!

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Σίγουρα, δεν μου ακούγεται λογικό, να έχει αυτή την εικόνα το τραύμα, έναν μήνα μετά. Λογικά, θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει.
Αν θέλεις να σου φύγει η αμφιβολία, πήγαινε και κάπου αλλού.
Η...ρώτα τον στα ίσα, ευγενικά και όμορφα.

Η κοπελλιά με το λυτό σκυλάκι, θα έπρεπε τουλάχιστον, να πληρώνει το κόστος του γιατρού!
Τα εχει αναλαβει ολα τα εξοδα κανενα προβλημα με αυτο.

• Like
Reactions: mareco

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Ζω σε νησί εδώ και καιρό, για 'μενα τα θέματα υγείας είναι ο κύριος λόγος για να πάρω και δεύτερη και τρίτη και δέκατη πέμπτη γνώμη που σημαίνει αεροπλάνο, πλοίο, έξοδα γιατρών κλπ. Έχεις μετακομίσει στην Αθήνα, είναι όλα στα πόδια σου. Άσε για λίγο το πληκτρολόγιο στην άκρη, πάρε το σκυλάκο και πήγαινε ψάξτο περισσότερο. Δεν έχει σημασία αν πληρώνεις εσύ, η κοπέλα ή το διοικητικό συμβούλιο της Γκόθαμ σίτι, μιλάμε για το σκύλο σου, το φίλο σου.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
ναι αλλα πολυ μικρη οσο μια φακι και χωρις να εχει πειραχθει εσωτερικα κατι νευρο τενοντας κ.τ.λ
Αφου παιρνει αντιφλεγμονωδη, καθαριζεται η πληγη, δεν ειναι πρησμενη, δεν καταλαβαινω γιατι να την ξανανοιξει. Ρωτα ή ρωτα αλλον.
Περαστικα και πες μας πως θα εξελιχθει!

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Ζω σε νησί εδώ και καιρό, για 'μενα τα θέματα υγείας είναι ο κύριος λόγος για να πάρω και δεύτερη και τρίτη και δέκατη πέμπτη γνώμη που σημαίνει αεροπλάνο, πλοίο, έξοδα γιατρών κλπ. Έχεις μετακομίσει στην Αθήνα, είναι όλα στα πόδια σου. Άσε για λίγο το πληκτρολόγιο στην άκρη, πάρε το σκυλάκο και πήγαινε ψάξτο περισσότερο. Δεν έχει σημασία αν πληρώνεις εσύ, η κοπέλα ή το διοικητικό συμβούλιο της Γκόθαμ σίτι, μιλάμε για το σκύλο σου, το φίλο σου.
Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι δεν ξερω που να παω και το τι να κανω και να τα θελω ολλα στα ποδια μου.Εγραψα κατι και ζητησα γνωμες.ακριβως αυτο που λες σε ανθρωπους μπορει να εχει τυχει καποιο ιδιο θεμα.περα απο αυτο μην καθεσε και κρινεις καπιον που δεν το ξερεις το τι κανει για το αδελφο του και οχι σκυλο η φιλο του οπως λες..Αν εχεις καποια εμπειρια στο θεμα οκ δεκτη αν οχι να σαι καλά .

thanos-ektoras

Active Member
17 Αυγούστου 2017
34
67
Αφου παιρνει αντιφλεγμονωδη, καθαριζεται η πληγη, δεν ειναι πρησμενη, δεν καταλαβαινω γιατι να την ξανανοιξει. Ρωτα ή ρωτα αλλον.
Περαστικα και πες μας πως θα εξελιχθει!
Ακριβως αυτη ειναι η απορεια και η δικια μου.περιμενω να μιλησω με την κτηνιατρο που ειχα στην κορινθο και εχω ραντεβου το απογευμα και σε αλλον κτηνιατρο.οποτε θα ενημερωσω σχετικα παιδια.

• Like
Reactions: betty coltrane

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Δε σε έκρινα και μην με περιμένεις στη γωνία δε θα έρθω για τσαμπουκά. Και για διευκρίνιση σου όταν αναφέρθηκα σε θέματα υγείας δεν έκανα το διαχωρισμό γιατί για 'μενα είτε εγώ είτε ο σκύλος δεν έχει διαφορά, ωστόσο τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχω δικό μου σκύλο. Μίλησα από προσωπική θέση γνωρίζοντας την ανθρώπινη φύση, ήτοι σε πονάει το αυτί σου, η αρχική αντίδραση είναι να μην κάνεις τίποτα, η δεύτερη να γκλουγκλάρεις και να ακολουθήσεις διάφορες πατέντες των γιαγιάδων και καλά, η τρίτη να ρωτήσεις το φαρμακοποιό και μετά από δυο βδομάδες πας τελικά σε κάποιο γιατρό, σου δίνει μια αγωγή αλλά μάντεψε συνεχίζεις να έχεις θεματάκια, επαναπαύεσαι αρχικά επειδή αυτός είναι γιατρός, αλλά είναι γιατρός, δεν είναι θεός και πριν το καλοκαταλάβεις έχει πέρασει ενάμισης μήνας, ο πόνος, έγινε εμβοή και τρέχα γύρευε. Καμιά διάθεση μπούλινγκ.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Που μένεις?
Πως τον λενε αυτον τον κτηνιατρο?

Κ κακως τρεχετε ενα μηνα τωρα με φαρμακα κ λαλακιες για μια πληγη τοσο οσο μια φακη (?!? WTF) κ χωρις να χει γινει ζημιά...
Κ να πάρεις τφ την κτηνιατρο απτην Κορινθο τι να σου κανει αμα δε τον δει?

• Like
Reactions: Δέλτα

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Και εμένα που μου συνέβη κάτι παρόμοιο λίγο νεράκι και μετά από μια βδομάδα ξεμπέρδεψα ούτε σημάδι ούτε τίποτα
Για να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία ο κτηνίατρος κατά την γνώμη μου πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος πχ μόλυνση...Μήπως επειδή το έχεις συνέχεια υγρό με τον όρο + το ότι το ανοίγει κάθε 3 και λίγο ο κτηνίατρος δεν το βοηθάει να κλείσει;; Αν ήθελε να στραγγίζει θα μπορούσε να κάνει 1 ραματακι και τέλος το να βάλει σωληνάκι σε τόσο μικρή πληγή δεν μου φαίνεται λογικό...Αλλά και πάλι όπως σου είπαν αν έχεις αμφιβολία πάρε και 2η γνώμη κ εγώ αυτό θα έκανα...

Edit βάλε κ μια φωτο να έχουμε καλλίτερη εικόνα...