Πωωω! Είναι σα να λέει στον άλλον "Σταμάτα λίγο! μας βγάζουν φωτογραφία! να πάρω πόζα και καλά ανέμελη"!!!
Ω... βλέπω η μικρή σου έχει αρχίσει τις καλές συναναστροφές... αυτή είναι η Alice ένα από τα καλύτερα από κάθε άποψη κουτάβια της Μonique.
ΝΑΙ... γ@μώ την απόστασή μου και τις υποχρεώσεις @$#**&@$#&^Ω... βλέπω η μικρή σου έχει αρχίσει τις καλές συναναστροφές... αυτή είναι η Alice ένα από τα καλύτερα από κάθε άποψη κουτάβια της Μonique.
Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω και να δω την κουτάβα σου από κοντά... θα σου πω εντυπωσεις...!!!![]()
Απλά θα ήθελα να πάω να τη δω, αλλά αυτό σημαίνει για μένα 2 μέρες ταξίδι και απουσία από το μαγαζί.Έλα περνάνε οι μέρες.... Υπομονή!!!!![]()
Άκουγε θόρυβο στο θάμνο και έτρεχε προς τα κει... χαχαχα και η μάνα της το ίδιο!!!!!! Ωχ ωχΖουμπουρλούδικη η μικρή !!!! *agapoylas* Έτοιμη για όλα την κόβω*demonio*
Μας έχει στείλει.. χαχαΣας ξετρέλλανε οικογενειακώς το κορίτσι!!!!
Είναι πανέμορφη η άτιμη!
Από 6 ως 10 Ιουλίου. Στις 6 μου είπε η Μονίκ είναι έτοιμη να φύγει. Λόγω απόστασης (Σαντορίνη), ίσως αυτό γίνει 1-2 μέρες αργότερα.Σε πόσες μέρες θα την πάρετε ?
xaxaxaxa ούτε γω νομίζω Μαρίαθα μπορεσεις να κρατηθεις 1-2 μερες παραπανω?
Δε νομιζω Τακη...