Δεμοδήκωση σκύλου

britz

New Member
13 Ιανουαρίου 2011
3
0
καλησπερα σε ολους. ο σκυλος μου εχει δεμοδηκωση και εχω καποιες αποριες. εμφανιστηκε περυσι τον γενναρη. εχασε ολο της το τριχωμα αλλα μεχρι το καλοκαιρι ειχε επανελθει. ομως παρεμειναν καποια σημεια οπως γυρω απο τα ματια που δεν ειχαν θεραπευτει τελειως. μεχρι τωρα συνεχεια βγαζει σε καποιο σημειο και με τις πλυσεις με το φαρμακο της περναει. τωρα εχει παλι χειροτερεψει. εχει περασει ενας χρονος και ακομα δεν το εχει ξεφορτωθει τελειως. της εχω κανει και ενεσεις βερμεκτινης. τα χαπια θελω να τα αποφυγω γτ απ οτι ξερω ειναι βαρια για το συκωτι. θα της περασει ποτε τελειως? τι αλλο μπορω να κανω? ειναι κριμα γτ το σκυλι ταλαιπωρειται και απο την φαγουρα και απο την θεραπεια. ειμαι σε απογνωση. ανυπομονω να με κατατοπισετε.

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
britz καλώς ήρθες και εύχομαι τα καλύτερα για το σκυλάκι σου. Εδώ υπάρχουν τα πάντα, με ένα ψάξιμο γρήγορο θα τα βρεις. Κι εγώ νέο μέλος είμαι, έπεσα στο θέμα και σου δίνω το link...ελπίζω να βρεις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί...

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12350-Δεμοδήκωση-κ-οι-μορφές-της

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ο κτηνίατρός σου τι συμβουλές σου έδωσε;

Εύχομαι περαστικά κ παρακολούθησε το θέμα που σου παράθεσε ο dimitrismp, είναι αρκετά κατατοπιστικό.

britz

New Member
13 Ιανουαρίου 2011
3
0
apadisi se natassa kai dimitrismp

ευχαριστω και τους δυο! εχω συμβουλευτει αρκετους κτηνιατρους και ολοι μου εχουν προτεινει τα ιδια. εβδομαδιεες πλυσεις με tactic, και μηνιεες ενεσεις βερμεκτινης. τα εχω τηρησει κατα γραμμα. νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι το σκυλι μενει στο υπαιθρο, οποτε δεν μπορει να επιτευχθει η απολυτη καθαριοτητα του χωρου της. επισης ειναι πολυ φουντωτη με αποτελεσμα να μην γινεται να παει παντου το φαρμακο οταν την πλενω. τωρα θα την παρω σπιτι μου και θα την κουρεψω κι ολας μηπως και γινει δουλεια. ξερετε αν υπαρχει χρόνια μορφη της αρωστιας? ελπιζω να μην ειναι αυτο και απλα να μην εχει γινει σωστα η θεραπεια μεχρι τωρα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
καλημερα ευχομαι καλη αναρρωση καταρχην...
γνωριζεις βεβαια οτι οι πλυσεις δεν πρεπει να σταματησουν μολις δεις ιαση στο δερμα αλλα για την πληρη καταπολεμηση της αρρωστειας θα πρεπει να συνεχισεις τις πλυσεις για μερικες εβδομαδες ακομα μετα την οπτικη ιαση του δερματος...
( μηπως γι αυτο επανεμφανιζεται...?)

britz

New Member
13 Ιανουαρίου 2011
3
0
σε ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση σου. το γνωρίζω αλλα ίσως μετά την οπτική ίαση σταματούσα να είμαι τόσο συνεπής. τώρα θα συνεχίσω με το φάρμακο και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

..............................................................................................................................................................................

Δεν επιτρέπεται η χρήση των greeklish στο φόρουμ! admin

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87