Δεν αντέχω άλλο σκούπισμα! :) Σκούπα Ρομπότ


giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Eμεις πηραμε μπεζ φλοκάτες για ολο το σπιτι, ακριβως γι' αυτο το λογο εξ' αρχης. Οση τριχα και να πεσει δε φαινεται με τιποτα. Μα με τιποτα!

Eιναι και cosy. :p
κι εμείς το ίδιο έχουμε κάνει!!οι φλοκάτες έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα με την άλις και δεν φαίνεται τίποτα.τις τινάζουμε ανά κάποιες μέρες και μας έχει βολέψει αφάνταστα.:D
 


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ωραια βρε κορες και αμα εχεις εναν ασπρο και εναν μαυρο σκυλο τι χρωμα χαλια βαζεις? :bull:
 




matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μουαχαχα και μαθαινεις τα βρωμοσκυλα να πηγαινουν μονο διαγωνια αναλογα το χρωμα εεε?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.655
19.889
Kανει καλή δουλειά? Γιατί εγω που έχω το γνωστό μικρό (10εκ) roller, είναι μάπα... για να καθαρίσω τον καναπε πχ θέλει να αλλάξω αυτοκόλλητο τουλάχιστον 10 φορές.... Μετά το πρώτο γύρισμα δεν κολλάει τίποτα....
Εγώ το έχω καταβολευτεί.
 




anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αν το έχεις μέσα στο σπίτι πάρα πολλές ώρες και φυσικά τα φώτα ανάβουν νωρίς σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία που για την εποχή είναι υψηλή ο σκύλος μπερδεύει το βιολογικό του ρολόι και στην ουσία χάνει την εποχή . Μπορείς να δοκιμάσεις και λάδι σολομού σε κάψουλες η σιρόπι και θα δεις τεράστια διαφορά.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μπα, τα λάδια και τα Ωμέγα-3 δεν κάνουνε πολλά όταν πρόκειται περί Μουφ που είναι σούπερ τριχωτό. Άλλωστε δε λέγανε εδώ μέσα πρόσφατα ότι άμα δίνουμε λάδια συχνά κάνουνε κακό στα νεφρά;

Αντιγράφω παρακάτω τα προσωπικά μηνύματα που έστειλα στο Χρήστο σε απάντηση μηνύματός μου:

Η σκούπα-ρομπότ είναι καλή μόνον αν δεν έχεις μοκέτα και χαλιά παντού. Δυστυχώς οι Αμερικάνοι έχουνε παντού μοκέτες και μόνο τελευταία ξαναγύρισε στη μόδα το παρκέ. Είναι όμως καλή για σκληρά πατώματα, πλακάκια και έτσι. Κανονικά δεν είναι να τη χρησιμοποιείς για σκούπισμα εις βάθος. Όμως αν την προγραμματίσεις να σου σκουπίζει π.χ. τρεις φορές τη μέρα μόνη της, τότε το σπίτι διατηρείται καθαρό και εσύ καθαρίζεις π.χ. μια φορά στις δυο βδομάδες ή μια φορά το μήνα, αν και εξαρτάται πάντα από την τρίχα που έχεις. Και πάλι όμως, καλό είναι να έχεις παρκέ ή μάρμαρο ή πλακάκι κάτω, όχι μοκέτα. Θα ανεβεί σε μοκέτα και χαλί, δε θα σου κάνει όμως την καλύτερη δουλειά.

Το καλύτερο είναι το τελευταίο μοντέλο της Roomba, αλλά πάρτε το από Αγγλία ώστε να κάνει για ευρωπαϊκό ηλεκτρικό αλλιώς θα φάτε πολλά σε μετασχηματιστές και δε μπορείτε και να προγραμματίσετε καλά. Θα σας έρθει τα ίδια λεφτά από να τα φέρετε από Αμερική που μπορεί και να μη στέλνουν. Πολύ καλή ήταν η Roomba 560, αν και της άλλαξα τις βούρτσες μια φορά διότι οι κανονικές της δεν κάνανε για τρίχα Μουφ, έπρεπε να τη λύνω και να καθαρίζω συνέχεια. Τώρα όμως θα έπαιρνα το τελευταίο μοντέλο διότι η 560 είναι παλιάς τεχνολογίας. Επίσης άριστη είναι η σφουγγαρίστρα-ρομπότ η Scooba και μάλιστα τώρα που έχω τις ιστορίες με τη σπονδυλική μου στήλη. Για σφουγγάρισμα εις βάθος, αν χρειαστεί, χρησιμοποιώ την ατμοσφουγγαρίστρα που δε με ταλαιπωρεί τόσο πολύ. Για δύσκολα σημεία, όπως π.χ. γύρω και κάτω από το ψυγείο αποφάσισα να κάνω άλλη φάση: χύνω χλωρίνη στο όποιο σημείο και την αφήνω να στεγνώσει μόνη της. Το μέρος γίνεται λαμπίκο.

Σόρυ για όσους έχουν σούπερ νοικοκυρωσύνες και έχουν φρίξει με τα παραπάνω, αλλά προτιμώ να λειτουργεί η πλάτη μου καλά, παρά να πονάω και να είμαι πεντακάθαρη σχολαστικά με τον παλιό καλό τρόπο. Σας υπόσχομαι όμως ότι μόλις γίνω δισεκατομμυριούχος, θα προσλάβω υπηρέτες που θα καθαρίζουν όλη μέρα τελείως παραδοσιακά. Μέχρι και ξάσπρισμα θα τους βάζω να κάνουν που λέει ο λόγος στην αυλή του πύργου που επίσης θα αγοράσω.
 




deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
ποσο σε νοιωθω ποσο σε νοιωθω...η κιρκη εχει ενα δερματικο και βγαζει τριχα με το τσουβαλι και πρεπει δυο φορες την βδομαδα μπανιο και ξυσιμο να φυγει η τριχα και το νεκρο δερμα,αστοοοοοοοοοοοο εχουμε φαει πακετο κανονικο,δεν εστρωσα γιατι με τοση τριχα θα γινουν ολα χαλια. οι σκουπες αυτες που τα κανουν μονες δεν ειναι οτι καλυτερο μου ειπαν,πηγα κι εγω να ρωτησω αλλα δεν πηρα τελικα και λογο τιμης και γιατι δεν ειναι καλες...οποτε ο πατροπαραδοτος τροπος ειναι και ο καλυτερος.
 


mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Λοιπόν, επειδή κι εγώ έβαζα σκούπα σαν τη χαζή κάθε δύο μέρες (ενίοτε και κάθε μέρα), ακολούθησα τη συμβουλή της mareco. Η απλή σκούπα βολεύει περισσότερο. Δεν ιδρώνεις, δε σέρνεις καλώδια, κτλ. Μπορεί να μην της μαζεύει όοοοοοοοοοοοολες, αλλά μόλις τιναχτεί η αρκούδα πάλι θα γεμίσει το σπίτι..οπότε τζάμπα κόπος με ηλεκτρική;

Ηλεκτρική μόνο όταν ακολουθεί σφουγγάρισμα.

Η σκούπα κομμωτηρίου που αναφέρθηκε τι ιδιαίτερο έχει;
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδια, το μονο που μπορει να σταματησει την τριχοπτωση ενος σκυλου που αλλαζει γουνα, ειναι το πάτωμα... :cura:
 


mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δε γίνεται να αλλάζει εδώ και δύο μήνες γούνα. Απλά μάλλον έχουμε καλή ζεστούλα στο σπίτι και αποβάλλει περιττές τρίχες.
Για μια βδομάδα που θα χρειαστεί να την κρατήσω σε εξωτερικό χώρο, θα δω αν υπάρξουν διαφορές..
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Εγω ειδα λιγο φως παραπανω με τα πλαστικα (απλα, τυπου χειρουργικα) γαντια. Μετα απο ενα καλο βουρτσισμα το χαιδευεις με τα γαντια καμποση ωρα και βγαινουν ενα σωρο ακομη τριχες που με τη βουρτσα δεν επεσαν. Αλλα εμας υποφερεται, ισως επειδη βγαινει και καθεται εξω στο κρυο αρκετη ωρα.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22