Δεν ειναι καλα τα νεα για τη μικρη "γερμανιδα"

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Η μικρη μεγαλωσε πολυ αυτο το μηνα! Περπαταει καλυτερα, παμε βολτες στο βουνο και τρεχει χωρις να ποναει, παιζει με ολα τα σκυλια πια:) βεβαια εμενα ακομα μου φαινεται οτι παει λιγο περιεργα:confused: αλλα οπως ειπα δεν εχω ιδεα απο γερμανικους ποιμενικους! Με μια δευτερη γιατρο που μιλησα μου ειπε να μην κανω τπτ ακομα αλλα να περιμενω λιγο γιατι ειναι κουταβι.. η καλυτερη ηλικια για ακτινογραφια ειναι 12 μηνων... Με τον Diego μεγαλος ερωτας αν και τον "διορθωνει" ολη την ωρα αφου την "πριζει":p

Attachments

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει :cool:

έστρωσε και το αυτί :D

τελικά οι γερμ. ποιμ. είναι ο ορισμός των σκύλων :rolleyes:

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να οφειλόταν στο ότι για πολύ καιρό είχε ελάχιστο χώρο για να κινηθεί.

ΥΓ. Ο Ντιέγκο στη φωτογραφία έχει την κλασική φάτσα του δεν μασάω και μια χαρά περνάω :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ευχαριστω παιδια! Και μεις αυτο θελουμε.. να ειναι καθε μερα και καλυτερα:D

Καλημερα Θοδωρη! Ο Ντιεγκο ειναι διαρκως με ενα χαμογελο και τρελοκομειο :cool: Το αυτι της σηκωθηκε μια χαρα .. οντως εχει γινει μια κουκλα :)

Η αληθεια ειναι οτι στο χωμα κινειται πολυ πιο ανετα σε σχεση με το πλακακι οπου δυσκολευεται .. το θετικο ειναι οτι δεν ποναει και αυτο φαινεται στις βολτες μας! Μαλλον καταληγουμε στο να περιμενουμε κανα μηνα ακομα και μετα να κανουμε μια ακτινογραφια για σιγουρευτουμε. Επισης καλο θα ηταν να μπορουσαμε να της βρουμε σιγα σιγα ενα σπιτι που θα την αγαπανε και θα την προσεχουν γιατι οσο μεγαλωνει δεν ειναι και ευκολο να συμβιωνει με τον Ντιεγκο ( ειδικα οταν θα ειναι σε οιστρο)! Η Ιρμα ειναι πιο ηρεμη, ανεξαρτητη απο αυτον και συνηθως στα 30 λεπτα αρχιζει και την εκνευριζει! Εκεινη προτιμαει να καθεται να παιζει με το κοκκαλο της και εκεινος της τραβαει τα αυτια :cool: Και βεβαια δε το συζητω καν το θεμα το οικονομικο αφου θα ειμαστε διπλα σε οποιον την υιοθετησει για οσο χρειαστει! Εχουμε καταλαβει οτι σιγουρα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας αυτος!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
ATREAS είπες μεγάλη κουβέντα τώρα... :D

Amaliaz, προσοχή με τα πλακάκια όχι μόνο για τη μικρή αλλά και για το λευκό σίφουνα.

Οι ακτινογραφίες σε ορθοπεδικό κτηνίατρο. Όχι σε αυτόν που τυχαίνει να συνεργάζεσαι (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο).

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δεν θα τη στειρώσετε????
Κατερινα, δεν σκοπευουμε να την κρατησουμε τη μικρη ... οσο και αν το θελουμε!Αν μπορουσαμε να την κρατησουμε σιγουρα θα τη στειρωναμε;)
Ακομα δεν εχει καν τον πρωτο της οιστρο και υπαρχουν αλλα θεματα πιο σημαντικα να μας απασχολουν!:)

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
Αμαλιτσα πραγματικα εισαι μεγαλη καρδια που χαριζεις τοση αγαπη στα σκυλια γυρω σου , ευχομαι να βρειτε το καλυτερο σπιτι για την μικρη ...

@ Kos πολυ καλη ωραια αρθρα +10

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σταματη μου την αγαπαμε πολυ τη μικρη και μακαρι να ειχε ερθει στη ζωη μας μια αλλη στιγμη που θα μπορουσαμε να την κρατησουμε! Τα παει και πολυ καλα με τον Ντιεγκο! Μας ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο:(:(
Θελω να πιστευω οτι θα βρει το καλυτερο σπιτι με ανθρωπους που θα την αγαπησουν το ιδιο με μας... αλλωστε γι αυτο αποφασισαμε τοτε να την παρουμε απο εκει που ζουσε καταδικασμενη! Και ειμαι σιγουρη οτι θα ερθουν στο μελλον σε εμας και αλλα σκυλακια που θα εχουν αναγκη αφου δυστυχως στην Ελλαδα θα υπαρχουν ανθρωποι που αντιμετωπιζουν τα ζωα σαν αντικειμενα χωρις αναγκες:mad:
Σκεψου οτι ηδη πηγαινοντας για εκπαιδευση καθε μερα εχουμε δει ενα κουταβι ελληνικο ποιμενικο δεμενο σε ενα οικοπεδο να ζει σε ενα βαρελι...προχτες σκεψου οτι ειχε βγει απο το συρματοπλεγμα ο μισος (αφου το σχοινι που τον εχουν δεσει δεν εφτανε!) και εκλαιγε με λυγμους οταν σταματησαμε με το αμαξι :mad::mad::mad:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ωχ, σας βλέπω με το κουτάβι...σύντομα!!!:D
Εύχομαι να βρεθεί σπίτι γρήγορα για τη μπέμπα...!!!
Δεν κάνετε μία "συζητησούλα" με τον ιδιοκτήτη του κούταβου????:mad::mad:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Kατερινα μου θελεις να σου περιγραψω τον πολυ ομορφο διαλογο με τον ιδιοκτητη της Ιρμας και του Manu (ο οποιος βρικεται με τον Ατρεα σημερα)?? Μιλαμε για εναν ανθρωπο γυρω στα 70 απο χωριο... Την επομενη μερα τα ειχε αντικαταστησει με ενα ενηλικο τουλαχιστον!
"Γιατι καλε εχετε τα σκυλακια ετσι παρατημενα με τις κοτες? Δεν εχουν αναγκη.. Οι κοτες πως ζουν ? Θα ζησουν και αυτα!
Δεν ειχατε και ενα τριτο κουταβι εδω? Ναι νομιζω οτι ειχα φερει και αλλο ενα αλλα εξαφανιστηκε! Καπου θα πηγε. Καλυτερα γιατι ηταν πολυ κλαψιαρης!"

Με τον ιδιοκτητη του κουταβου τωρα για να κανω συζητηση (πες οτι εχω την καλη διαθεση) θα πρεπει πρωτα να τον βρω... δεν υπαρχει σπιτι εκει .. ενα οικοπεδο ειναι με κατι παλια αντικειμενα και ενα βαρελι:mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μα καλά τι λέτε;

Αφού είναι ΦΥΛΑΚΑΣ...Αν δεν είναι δεμένος σε βαρέλι που θα είναι;;;

Αααχχχ...αυτοί οι πρωτευουσιάνοι με τα σκυλιά στους καναπέδες....

Α!Και για να μην παρεξηγησει κανενα νέο μέλος τη γραφή μου...χιούμορ είναι γιατί αν δεν κάνουμε και λίγο χιούμορ με αυτά που διαβάζουμε θα τρελαθούμε....:(

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.965
20.392
Αν μπορούσα, θα έδενα τον κάθε τέτοιο "ιδιοκτήτη" για καμμιά βδομάδα, στο οικόπεδο, να μένει στο βαρέλι και να τρώει και να πίνει ότι, όποτε θυμόμουν να του πετάξω. Δυστυχώς δεν μπορώ :mad:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τι να πω...καμιά φορα΄..απλά δεν βρίσκω λόγια η αν τα έβρισκα θα με πέταγαν έξω από το forum στο πιτς φυτίλι...
Δεμένοι σε βαρέλι με μισό μετρο αλυσίδα...χωρις φαι και νερο...πολύ θα ήθελα να μπορούσα να τους το κάνω...μα πάρα πολύ:mad::mad::mad:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Noela ειναι μικρος ναι... αλλα δυστυχως τις 2 τελευταιες φορες που πηγαμε ειχε εξαφανιστει. Και δεν ειναι καλα τα σχολια απο τους γειτονες για το τι κανει αυτος ο ανθρωπος εκει.. αφου φερνει συχνα κουταβια και μετα αλλα εξαφανιζονται αλλα πεθαινουν :confused: Σημερα που θα παμε ξανα θα προσπαθησω να μαθω πιο πολλα;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr