Δεν θα αφήσω να την χάσω!!!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ουφ... περαστικά σας και αγύριστα! Να ενημερώσεις πάντως και τον γιατρός σας. Καλό είναι να ξέρει πως δεν στέλνουμε έτσι απλά ένα μικρό ακόμη σκυλάκι στα θυμαράκια..

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
άρα τι καλοσύνη είναι αυτή? στείρωση σου κάνω κι εγώ (που λέει ο λόγος), στα δύσκολα είναι το θέμα!

cave_c1

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2010
77
0
Corfu_Hellas
δεν ειναι θεμα καλοσυνης αλλα σίγουρα από την Κέρκυρα λείπει η εμπειρία. συμπερασμα πάντοτε δευτερη και τριτη γνωμη και να επιμενουμε στον γιατρο για τις εξετασεις, γιατι αν ειχε γινει βιοψία στην αρχή τωρα θα ειχαμε ενα στοιχειο επιπλέων που τωρα μας λείπει.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εμπειρια λειπει σιγουρα. Δυστυχως συνηθως στα νησια, στην ςπαρχια γενικοτερα, οπου δεν υπαρχουν πολλοι 4ποδοι, οι κτηνιατροι ειναι το πολυ γιαμκαμια στειρωση

Να μας γραφεις νεα της

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άντε μισοπατρίδα!!!!!!! (από το μισή πατρίδα μου)!

Βόλτες από Γαρίτσα μέχρι Μαντούκι τώρα!!!!!! να είστε καλά!!!!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χαιρομαι για τα καλα νεα! και πολυ περισοτερο που δεν αφησες την σκυλιτσα σου σε αυτον τον γιατρο! για μενα ειναι απαραδεκτος και το ειχα δει και απο δικη μου εμπειρια! κοιτα που στο τελος θα βγουμε και γειτονια! γαριτσα εμενα και εγω!! ελπιζω να πανε ολα καλα με την σκυλιτσα σου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
θα σας γραφω θα σας γραφω σιγουρα
Άντε μπράβο όλα καλά! :D
Για τα δύσκολα θα έρχεσαι Αθήνα, που μακάρι να μην ξανατύχει τίποτα, μην τον εμπιστεύεσαι τον γιατρό εκεί..άκου ευθανασία!!!! Καλές βόλτες και καλά μπάνια :D( σας είπε ο Κέστης αν επιτρέπονται τα μπάνια μέχρι να κλείσει? )

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
\\:D/
Γιούπιιι!!!
Μπράβο σας, πολύ ωραία τα νέα σας!!!
Και βόλτες και πιο μακριά από Μαντούκι και Γαρίτσα (έπιασες τις δυο πρώην γειτονιές μου Έλλη ;))
Μέχρι το Κανόνι, που έχει κι ανηφόρες...

Καλή επιστροφή να έχετε.
Και αυτό που είπες. Είναι σημαντικό στα σοβαρά περιστατικά, να παίρνουμε και δεύτερη και τρίτη γνώμη.

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
Εμπειρια λειπει σιγουρα. Δυστυχως συνηθως στα νησια, στην ςπαρχια γενικοτερα, οπου δεν υπαρχουν πολλοι 4ποδοι, οι κτηνιατροι ειναι το πολυ γιαμκαμια στειρωση

Να μας γραφεις νεα της

Sent from my new iPad using Tapatalk HD
παιδια, αυτο δε συνβαινει μονο με τους κτηνιατρους. και με τους αλλους γιατρους , συνβαινει. και για τους νεους, το καταλαβαινω. εχει πολλους που σπουδασαν σε βαλκανικες χωρες και ξερουμε με τποιους τροπους πηραν πτυχια.
το ασχημο ειναι για παλιους γιατρους, ηλικιας 55-60 που βλεπουν μια ακτινογραφια και κανουν διαγνωση καρκινου.
Παρασκευη πρωι κανει η γυναικα μου ακτινογραφια και απογευμα πηγαινω σε φιλο - πελατη γιατρο. την βλεπει, την ξαναβλεπει, φυσαει - ξεφυσαει και δε μπορει να μιλησει.
τι ειναι γιατρε? τον ρωταω.
βλεπω κατι, μου λεει.
τι ειναι? πετρα?
οχι, μου λεει.
αμμος?
οχι, μου λεει.
να το ψαξεις. δε μ αρεσει. και ειναι κριμα γιατι ειναι νεα η γυναικα σου.
Εκείνη την εποχη ηταν 26 στα 27. με τον γιο μας να ειναι 1-2 ετων.
το σαββατοκυριακο περασε με κλαματα, με αγκαλια το παιδι και να μου λεει οτι θελει να την θαψω στη πολη μας και οχι στο χωριο της.....
δευτερα πρωι, παμε στο διαγνωστικο που καναμε τις ακτινογραφιες. τις βλεπει ο διευθυντης, που ειναι φίλος και ελειπε την παρασκευη, οταν καναμε τις ακτινογραφιες, του λεω για ότι μας ειπε ο ΄΄χασαπης΄΄ γιατρος και ο ανθρωπος επιτοπου μας υπογραφει βεβαιωση και μου λεει, καντου μι ααγωγη και παρτου οτι εχει και κλειστου το ιατρειο. η γυναικα σου δεν εχει τιποτα. απλα εκ γεννηθεις, οτ ενα νεφρο της ειναι λιγο πιο πλαγια τοποθετημενο...
το μονο που εκανα ηταν να τον βρισω, τον αλλον, μεχρι εκει που δε πηγαινε και να τον δυσφημιζω, απο τοτε.
περασαν 10-11 χρονια απο τοτε, και ολα ειναι καλα.....

με τα παρπανω θελψ να πω οτι η επαρχια, πασχει απο επιστημονες. οι περισσοτεροι ειναι κομπογιανητες.

περασικα στο σκυλακι και απο εδω και περα, μονο χαρές...

cave_c1

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2010
77
0
Corfu_Hellas
Tι νομιζες ρε Τακη; Τυχαια τα γραφω; Εγω ειμαι 5 σελιδες μπροστα.
:cool:
Τι θα κάνω εγώ με εσάς.
Θελω να μάθω τα μυστικά σας
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αντε άντε λοιπόν
στειλτε διεύθυνση και Φάκελοι φτιάξω δεματακι
με traditional by Corfu