Δεν κανει κακάκια!

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
28112010272..jpg

Γεια σας πριν 4 μερες αγορασα ενα παγκ 40 ημερων απο εκτροφεα επινε γαλα και η εκτροφεας μου ειπε να ερχισω να της δινω και τροφη μαζι.Απο τροφη της εχουμε παρει την Royal Canin την starter.
Το σκυλακι αρχισε σιγα σιγα μαζι με το γαλα να τρωει αλλα εδω και δυο με τρεις ημερες δεν εχει κανει καθολου κακακια και δεν πινει νερο μονο τρωει γαλα και λιγη τροφη... Γενικα εχει ορεξη για παιχνιδι αλλα εχουμε ανησυχησει τι μπορουμε να κανουμε??Επισης κοιματε παρα πολλες ωρες αλλα φανταζομαι οτι αυτο ειναι λογο ηλικιας οπως και το οτι δαγκωνει τα παντα..

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες.
Τα κουτάβια πρέπει να μένουν με την μάνα και την τοκετομάδα τουλάχιστον 2 μήνες.
Ο εκτροφέας τι λέει για το πρόβλημα;
Στον κτηνίατρο πήγες;

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
ο εκτροφεας μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο λογο της αλλαγης της διατροφης της στον κτηνιατρο δεν πηγα αλλα λεω να παω αυριο το πρωι.. παρολα αυτα εσυ το θεωρεις ανησυχητικο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Η όρεξη για δραστηριότητες μας δείχνει αν ο σκύλος έχει κάτι ή όχι!

Εφόσον είναι δραστήριος μην ανυσηχείς!

Έχε από κοντά την εκτροφέα σου και τον κτηνίατρο σου!

Μάλλον είναι η προσαρμογή από το γάλα στην ξηρά!

Τα κουτάβια κοιμούνται τις περισσότερες ώρες της ημέρας!Είναι απολύτως φυσιολογικό!

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες γιατι ειχα ανησυχησει. εγω για καλο και για κακο αυριο θα την παω στο γιατρο!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αν δεν το γνωριζεις, το κουταβι θα επρεπε να μεινει με την μητερα του τουλαχιστον για 60 ημερες, κακως ο εκτροφεας σου στο εδωσε τοσο μικρο, ωστοσο συμβουλεψου τον κτηνιατρο σου.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Του έχεις βαλει καπου την πανα για να παει, αν θελησει;

Ποιος εκτροφέας σου έδωσε κουταβι 40 ημερων;

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
Δεν το γνωριζα απο την αρχη γενικα ομως το κουταβακι μου φερεται φυσιολογικα και το προσεχω οσο περισσοτερο γινεται το μονο προβλημα που εχει δημιουργηθει ειναι αυτο με την τροφη του. παντος κανονικα κανει τα τσισα του εκει και τις 2 πρωτες μερες εκανε και κακα του οπου εβρισκε. ξαφνικα απο οταν αρχισα να του δινω και λιγη τροφη σταματησε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
Καταρχήν - ρωτάω και τους υπόλοιπους - γιατί γάλα? Μουλιασμένη τροφή puppy ναι από όσο ξέρω αλλά ...γάλα γιατί?

Πήγαινε στον κτηνίατρο να τσεκάρεις. Εκτροφέας που δίνει κουτάβι 40 ημερών (είπαμε πρέπει να μένει οπωσδήποτε 60 ημέρες), ή δεν είναι εκτροφέας ή δεν ξέρει τι του γίνεται. Αφου δεν ξέρει/πράττει τα βασικά και στοιχειώδη, θα μπορεί να κάνει και διάγνωση?

Και προς θεού όχι στον κτηνίατρο με τον οποίο συνεργάζεται ο εκτροφέας... γιατί πάλι μπορεί να μην βγάλεις άκρη.

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
παιδια ολα καλα την πηγα στον κτηνιατρο σημερα και του εκανε κλισμα εκανε πολλες φορες κακα του και αρχισα να του δινω την τροφη την iq

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μακάρι να είναι ΟΚ ο σκύλος!

Πάντως αυτό που κάνουν πολλοί κτηνίατροι αρχίζει και με εκνευρίζει. Αντι να ιατρεύουν τον ασθενή, ιατρεύουν την αρρώστια απλα εξαφανίζοντας τα συμπτώματα...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ειναι και λιγο δυσκοιλια τα Παγκ ομως λογω μορφολογιας,και μερικα Μπουλντογκ εχουν προβλημα,την αλλη φορα κοψε λιγο σαπουνι και λυσε το προβλημα μονος σου καντο σαν υποθετο και βαλτο μεσα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
Ειναι και λιγο δυσκοιλια τα Παγκ ομως λογω μορφολογιας,και μερικα Μπουλντογκ εχουν προβλημα,την αλλη φορα κοψε λιγο σαπουνι και λυσε το προβλημα μονος σου καντο σαν υποθετο και βαλτο μεσα.
Αχαχαχααααααααααααααααά - δεν αντέχω! Και νόμιζα ότι τα έχω δει όλα μέχρι τώρα! :maria::paja1:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ποιος είναι ο εκτροφέας που έδωσε κουταβάκι 40 ημερών;
Κι εγω την εθεσα αυτη την ερώτηση αλλα δεν νομιζω ότι θα παρουμε απαντηση, οπως δεν νομιζω ότι μιλαμε για εκτροφεα.. :rolleyes:
Οπως και να χει, εύχομαι περαστικά :)

Last edited: