Δεν κατεβαίνει τις σκάλες

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
γεια σας
ο σκύλος μου τις 2 τελευταίες μέρες δεν κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού όταν είναι να πάμε βόλτα.
και για αυτό επι της ευκαιρίας ήθελα να ρωτήσω..
Υπάρχει περίπτωση να πάθουν κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα υγείας σχετικά στα πόδια τους (αρθρώσεις κτλ) απο το ανεβοκατέβασμα των σκαλοπατιών;;

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
όσο είναι κουτάβι δεν πρέπει να ανεβοκατεβαίνει ή τουλάχιστον να μην το κάνει συνέχεια ή πολύ γρηγορα και ατσουμπαλα.όταν λές τις τελευταίες δυο μέρες;;δηλαδή έτσι ξαφνικά δεν τις κατεβαίνει;

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Κι εγώ πρόκειται να πάρω σκύλο και συγκεκριμένα ταιουάουα, αλλά στο εξοχικό που θα μένουμε το καλοκαίρι, έχει σκάλες. Δηλαδή πρέπει να το παίρνουμε αγκαλιά;;

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
όσο είναι κουτάβι δεν πρέπει να ανεβοκατεβαίνει ή τουλάχιστον να μην το κάνει συνέχεια ή πολύ γρηγορα και ατσουμπαλα.όταν λές τις τελευταίες δυο μέρες;;δηλαδή έτσι ξαφνικά δεν τις κατεβαίνει;
είναι ήδη 1 χρονών και κάτι μήνες.
ναι έτσι ξαφνικά.
πριν άκουγε βόλτα, και μέχρι να πάω να πάρω το λουρί είχε ήδη κατέβει στην είσοδο.
τώρα μόνο με αγκαλιά.
αλλα έξω στην βόλτα είναι μια χαρά, μόνο όταν πάει να βγεί απο το σπίτι για να κατέβει τις σκάλες μου κάνει ζόρια.
Βεβαιως!
κακό αυτό. δεν υπάρχει και ασανσέρ:(
ισχύει και για τα ενήλικα σκυλιά;

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Σαφεστατα οι σκαλεσ δν κανουν καλο...τωρα αμα δν μπορεις να τις αποφυγεις καλο ειναι να τον κατεβαζεις ελεγχομενα για να μην κατεβαινει οπως οπως και χτυπησει...κοινως σιγα σιγα με προσοχη

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ippotis, το σκυλι σου είναι μικρόσωμο και ενήλικο, δε νομιζω να παίζει προβλημα με τις αρθρώσεις του.Μην ψαρώνεις και το παίρνεις αγκαλιά για να κατέβει τις σκάλες, και με τη δικιά μου έτσι έκανα και ενώ παλιά ανέβαινε στο κρεβάτι μόνη της τώρα μου κάνει νάζια μέχρι να την ανεβάσω(ευτυχώς μονο οταν είμαι ξύπνια!! )