Δεν κρατιέμαι - δεν κρατιέμαι...


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Χαχαχαχαχαχαχ!!!!!
Κοίτα μούρη η Κάρλα στην πρώτη φωτογραφία, το ξενέρωμα προσωποποιημένο!!!!!! :D :D :D

Εκτός από το όνομα μας χρωστάς και την ιστορία με την παρουσίαση, τελικά δούλεψε η σακκούλα από το ΙΚΕΑ?

Να σας ζήσει!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.655
19.889
Και να μας δίνεις συχνά σημεία ζωής ολονών σας, γιατί με τόσες αναθυμιάσεις εκεί μέσα (dettol, hibitane, χλωρίνη κλπ), ποτέ δεν ξέρεις... :p
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Χαχα!Τρελή φάτσα το νυχτεριδοκουτάβι!!!!!!
Να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!
 


Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ααααχ κουκλίνι!!!!!! :) Να σας ζήσειιιι!!!!

Υ.Γ.: Εγώ πότε θα (ξανα-ματα)γίνω μάνα; :):):):)
 










kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Χαχαχαχαχαχ όντως το ξενέρωμα της μεγάλης προσωποποιημένο..:D

κούκλα η πιτσιρίκα πάντα γερή να είναι!!!:)
Nα σου ζήσουν!!!:)
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές!

Λοιπόν σχετικά με όνομα: τη φώναξα μερικές φορές Chili αλλά τζίφος... Θα κάνουμε οικογενειακό συμβούλιο το βράδυ να αποφασίσουμε για Chili ή για Pepper. Προς το παρόν είναι η "Μικρή Πορδή".

Η κατάσταση έχει ως εξής αυτή τη στιγμή:
Η Κάρλα αραίωσε το στρίγγλισμα μεν - η μικρή πήρε το μάθημά της και μαζεύτηκε, μετά από μια πρωινή στριγγλιά ξεγυρισμένη. Πλην όμως η Κάρλα δεν την παίζει - που και που τη μυρίζει σε στυλ μάλλον "τι 'ν τούτο το μαλ...σμένο" και "μου χει πάρει το σκυλοκρέβατο". Οκ, είναι η πρώτη μέρα, νομίζω ότι δικαιολογούμαστε. Η δε γάτα έχει εξαφανιστεί και δεν παίζει ούτε με την Κάρλα... επίσης δεν έφαγε την αγαπημένη της κονσέρβα. Ελπίζω τα ψυχολογικά μας προβλήματα να μην κρατήσουν πολύ...

Όπως θα είδατε και στις φωτό έχουμε γίνει τσαντήρι εδώ μέσα, χαλί επάνω σε μοκέτα μπα και γλιτώσω κανα κοψομέσιασμα με το να πλένω τις μοκέτες (οι οποίες είναι οι λεγόμενες κοταβομοκέτες για αντιολισθητική χρήση). Προς το παρόν την έχω βγάλει σχετικά καθαρή με 3 κατουρήματα στην πάνα και άλλα 3 στο όπου νά 'ναι, οπότε είμαι ευχαριστημένη. Επίσης η μικρή ξεπαλάβωσε - δεν είναι το Τζακ Ράσελ της νύχτας που μας πέρασε. Μάλλον έβγαλε τα απωθημένα της εκείνη την ώρα που βγήκε από την τσάντα μεταφοράς. Τώρα είναι μάλλον ένα κανονικό κουτάβι... :D
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.655
19.889
Ξέρεις τι λέω; Την Κυριακή μετά το Σκυλομπάχαλο, όσοι δηλαδή πάμε, μετά να έρθουμε από το σπίτι σας, να μας κεράσετε ένα καφεδάκι και να σας ευχηθούμε και από κοντά για το νέο μέλος. Μαζί με τα τετράποδα εννοείται.
Ε; Τι λες; Θα μας δεχτείτε, δεν θα μας δεχτείτε;


ΥΓ: Δεν μπορώ να σου στείλω και υπογλώσσιο μέσω οθόνης... :D:D
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
mareco

Μια χαρά! Μέχρι να ρθειτε θα μου χουν κάνει εισαγωγή! (ποιο θα εφημερεύει εκείνη την ώρα δεν ξέρω!) :D
 






vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ξέχασα να πω ότι το σενάριο "κουτάβι σε σακούλα ΙΚΕΑ" δεν το έπραξα τελικώς διότι η κουτάβα ήταν φοβισμένη - αν την έβαζα και στη τριζάτη σακούλα φοβήθηκα μην μου γίνει psycho... και άντε μετά να χουμε να παλεύουμε φοβίες με σακούλες...
 


Andag

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2009
80
0
Αθήνα
να σου ζήσει! μεγάαααααλη πλακα η φάτσα.... το pepper είναι πολύ ευρηματικό και ταιριάζει ;)
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Αποφθέγματα μιας κουταβομάνας...:D

1. Δύο ώρες πριν από τον δικό σου ύπνο δεν αφήνεις ποτέ το κουτάβι να κοιμάται. Άστο να χτυπιέται, διότι αλί και τρισαλί αν είναι ξεκούραστο όταν θέλεις να κοιμηθείς εσύ. Αν δεν τα καταφέρεις, κόψε φέτες από ωμή πατάτα και βάλτες κάτω από τα μάτια σου για να φύγουν οι μαύροι κύκλοι.

2. Το κουτάβι χωράει παντού, ακόμη και ανάμεσα στο ψυγείο. Κι ας νομίζεις εσύ ότι σε εκείνο το κενό δεν χωράει η σφουγγαρίστρα.

3. Το κουτάβι περνάει τις λέγόμενες "φάσεις κοκαίνης". Δηλαδή, στα καλά καθούμενα αρχίζει και τρέχει σα ζουρλό ή αρχίζει και κοπανιέται για να σκοτώσει την κουβέρτα ή το κρεβάτι του. Η δολοφονία της κουβέρτας γίνεται με τρομερό πάθος, δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους. Τα λούτρινα τα έχει σκοτώσει προ πολλού και τα πτώματά τους κείτονται σε όλο το σπίτι.

4. Όποιος τη νύχτα περπατεί... : Μην σηκώνεσαι για νερό τη νύχτα (κάτσε να κορακιάσεις) γιατί μπορεί να περάσεις μόλις 5 πόντους από μια κου..ίτσα. Αν πάντως νιώσεις κάτι νιανιά στην πατούσα σου ξέρεις τι είναι. Επίσης ενδείκνυτια να φοράς αδιάβροχες κάλτσες, νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο για δύτες.

5. Το κουτάβι πρέπει να φοράει κουδούνι. Ο λόγος είναι απλός: Επειδή τις πρώτες μέρες δεν κάνεις και τον σούπερ ύπνο και δεν βλέπεις πια μπροστά σου, ο ήχος του κουδουνιού σε βοηθά να το ακολουθείς σε όλο το σπίτι, κάτι που πρέπει να κάνεις διότι ποτέ δεν ξέρεις τι πάει να κάνει.

6. Όλα είναι φαγώσιμα για το κουτάβι: Το τραπέζι της κουζίνας, το έπιπλο TV, η βιβλιοθήκη, τα πόδια από τις καρέκλες κλπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτρεπτικό τύπου biter apple στα σημεία που του αρέσουν να δαγκώνει, δηλαδή σε όλο το σπίτι. Εναλλακτικά μου προτάθηκαν και αποσμητικά (τύπου Axe) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Αν βάλετε Axe, οι κυρίες ενημερώστε πρώτα τους συζύγους σας ότι πρόκειτια για αποτρεπτικό και ότι όχι, δεν φέρατε στο σπίτι γκόμενο.

7. Το κουτάβι είναι κουβαλητής. Το κακό είναι ότι κουβαλάει άσχετα πράγματα όπως το μεγάλο φτερό ξεσκονίσματος (τουλάχιστο μισό μέτρο), παντόφλα, σκάφη για πλυμένα ρούχα, την λερωμένη πάνα την οποία κουβάλαει -σκοτώνοντάς την ταυτόχρονα. Πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Π.χ. όταν κάθεσαι στο σαλόνι να δεις τηλεόραση σαν άνθρωπος (νομίζεις!!!), τις παντόφλες πρέπει να τις βάλεις δίπλα σου στη βιβλιοθήκη. Ή πάνω στο τραπεζάκι στο οποίο δεν φτάνει (ακόμα). Αν θέλεις να βάλεις και τις πίτσες επάνω στο τραπέζι έχεις πρόβλημα.

Αυτά - ό,τι νεότερο από το μέτωπο θα σας ενημερώνω...:maria::paja1:
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Χαχα!
Σοφίες βγαλμένες από την ζωή!:D


Πάντως έχουν χρησιμότητα για μελλοντικούς σκυλογονείς!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22