Δεν μου έχει ξανατύχει - έκκριση

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.150
1.418
χτες αργά το βραδυ..έβλεπα μια ταινία με τον φίλο μου..έρχεται ο μικρός και ανεβαίνει πάνω στον καναπέ και ξαπλώνει πάνω στο παπλωματάκι μας..μετά από λίγο τον κατεβάζουμε...εμενα μου μύριζε κάτι περίεργο..πολύ άσχημα όμως!!! για να μην πολυλογώ βλέπω πάνω στο πάπλωμα έναν λεκέ...μύριζε σαν πιον σε συνδυασμό με χαλασμένο αυγό...πολύ έντονη άσχημη μυρωδιά...και ήταν διαφανες και στο κέντρο πολύ λίγο καφέ...
ο πωπός του δεν μύριζε μάλλον προήλθε από το πουλί του...να ανησυχήσω????

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Εκ των προτέρων συγνώμη γιαυτό ,αλλά σαν να σου μύριζει σκ@τ#$ίλα? Μπορεί να απελευθερώθηκε υγρό από τους πρωοκτικούς του αδένες ...

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.150
1.418
Εκ των προτέρων συγνώμη γιαυτό ,αλλά σαν να σου μύριζει σκ@τ#$ίλα? Μπορεί να απελευθερώθηκε υγρό από τους πρωοκτικούς του αδένες ...
καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση..
το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι και αυτό..
αλλα για να ελευθερωθούν τα υγρά από τους πρωκτικούς αδένες δεν πρέπει να πχ τρίψει τον πωπω του κάτω???
αυτός απλά ξαπλωμένος ήτανε...πάντως ο πωπός του δεν μύριζε μετά...και δεν έμοιαζε η μυρωδιά με σκατίλα...

δεν μπορώ να την προσδιορίσω αυτή την μπόχα... :eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
δεν μπορώ να την προσδιορίσω αυτή την μπόχα... :eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:
Αν μύριζε σαν ψόφιο ψάρι που πετάχτηκε σε βόθρο, τότε ναι, είναι υγρό από τους πρωκτικούς αδένες...
(συγγνώμη για την περιγραφή...)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.150
1.418
Αν μύριζε σαν ψόφιο ψάρι που πετάχτηκε σε βόθρο, τότε ναι, είναι υγρό από τους πρωκτικούς αδένες...
χχααχχαχαχαχαχααχαχχαχα
μην ζητας συγνωμη... πραγματικα αυτο το πραγμα δεν περιγραφεται και δεν μου εχει ξανατυχει...
5 σκυλια εχουμε οικογενειακως τετοια μποχα δεν εχω ξαναμυρισει!!!
εβαλλα το παπλωμα για πλυσιμο και το σαλονι μυριζε για ωρες!!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς

χχααχχαχαχαχαχααχαχχαχα
μην ζητας συγνωμη... πραγματικα αυτο το πραγμα δεν περιγραφεται και δεν μου εχει ξανατυχει...
5 σκυλια εχουμε οικογενειακως τετοια μποχα δεν εχω ξαναμυρισει!!!
εβαλλα το παπλωμα για πλυσιμο και το σαλονι μυριζε για ωρες!!!!
για υγρο απο τους πρωκτικους αδενες ακουγεται απο την βρωμερη περιγραφη σου. :p

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πήγαινε τον στον γιατρό του για "άδειασμα" πες του να σε μάθει να το κάνεις και μόνη σου και ρώτησε τον για μια αλοιφή panodog? δεν είμαι και σίγουρη αν λέγεται έτσι..μου την είχε δώσει ο κτηνίατρος για να την βάζω στον Σαν και είχε βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση!!!!!!!!;)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.150
1.418
Πήγαινε τον στον γιατρό του για "άδειασμα" πες του να σε μάθει να το κάνεις και μόνη σου και ρώτησε τον για μια αλοιφή panodog? δεν είμαι και σίγουρη αν λέγεται έτσι..μου την είχε δώσει ο κτηνίατρος για να την βάζω στον Σαν και είχε βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση!!!!!!!!;)
σε ευχαριστω πολυ θα τον ρωτησω αλλα ο μικρος δεν εχει σημαδια οτι εχουν φραξει οι αδενες
δεν τριβει πωπο...δεν τον γλυφει...δεν κανει μαλακα κακα...δεν μυριζει ο ποπουδελος του...ουτε δειχνει νευρικος....

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Τυχαίνει καμία φορά ,όπως ξαπλώνουν ,να πιεστεί κάποιο σημείο και τσουπ -δωράκι .Εγώ την είχα αγγαλια παλιά και εκεί που καθόμασταν κάτι μου ήρθε ,όχι πως το προσπερνάς...και νόμιζα ότι τα έκανε πάνω της .Αλλά τελικά ....η μπλουζα μου ήθελε μία δώση ευωδίας θα σκεφτηκε !Απλά πρόσεξε μην δεν είναι κάτι τέτοιο (το λέω επειδή έχεις μία αμφιβολία εσυ ).Παρακολούθησε τον λιγάκι .

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.150
1.418
Τυχαίνει καμία φορά ,όπως ξαπλώνουν ,να πιεστεί κάποιο σημείο και τσουπ -δωράκι .Εγώ την είχα αγγαλια παλιά και εκεί που καθόμασταν κάτι μου ήρθε ,όχι πως το προσπερνάς...και νόμιζα ότι τα έκανε πάνω της .Αλλά τελικά ....η μπλουζα μου ήθελε μία δώση ευωδίας θα σκεφτηκε !Απλά πρόσεξε μην δεν είναι κάτι τέτοιο (το λέω επειδή έχεις μία αμφιβολία εσυ ).Παρακολούθησε τον λιγάκι .
και καλά κανεις και τα λες!! μα κι εγώ γι αυτό το έγραψα...για να ακούσω γνώμες!!!
αλλα για να μου το περιγράφεις έτσι κι εσύ..μάλλον κάτι τέτοιο θα συναιβεί!!!
σε ευχαριστώ και πάλι

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
σε ευχαριστω πολυ θα τον ρωτησω αλλα ο μικρος δεν εχει σημαδια οτι εχουν φραξει οι αδενες
δεν τριβει πωπο...δεν τον γλυφει...δεν κανει μαλακα κακα...δεν μυριζει ο ποπουδελος του...ουτε δειχνει νευρικος....
Μπα μην νομίζεις δεν είναι και αναγκαίο!!!και εγώ απο την μπόχα το κατάλαβα!!!!
Πήγαινε όμως και μια βόλτα απ' τον γιατρό να σου φύγει η περιέργεια!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
O δικος μου τα αδειαζει μονος του και συνηθως στο σαλονι οταν εχουμε επισκεψεις και δεν ασχολειται κανεις μαζι του...ξερει πως να μαγνητιζει τα βλεμματα:D:D
Πολυ μποχα,μεγαλα ρεζιλικια...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Λοιπον και εγω πριν απο κανα μηνα περιπου ξυπνησα μεσονυχτις απο μια μποχα που πολυ γλαφυρα περιγραφηκε παραπανω. Ηταν υγρο απο τους πρωκτικους αδενες της Λευκουλας. Χωρις καμια ενδειξη και κανενα λογο, την ωρα που κοιμοταν απλα χαλαρωσε τοσο πολυ που αδειασε... Το πρωι πηγαμε γιατρο και της αδειασε την αηδια. Ομως μετα ειδα ενα site και εχω ολιγον τι πειστει οτι ειναι καλυτερα να μην πειραζεις τους αδενες αν δεν συντρεχει καποιος πολυ σοβαρος λογος (ενοχληση, πονος κλπ) γιατι μαλλον εντεινεται το προβλημα παρα διορθωνεται.
Δειτε αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=yA9SeHAEyQ4

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Ομως μετα ειδα ενα site και εχω ολιγον τι πειστει οτι ειναι καλυτερα να μην πειραζεις τους αδενες αν δεν συντρεχει καποιος πολυ σοβαρος λογος (ενοχληση, πονος κλπ) γιατι μαλλον εντεινεται το προβλημα παρα διορθωνεται.
Συμφωνώ
και αυτό ισχύει γενικότερα. Ότι λειτουργεί σωστά δεν το πειράζουμε .

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.150
1.418
πολύ ωραίο video και έχει κι αλλα θα ρίξω μια ματια σε λίγο!!!
εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα και τα καταφέρνει μονος του δεν χρειάζεται να του τα αδειάσει ο γιατρός...
κι επειδή έχω και 2 gates και αυτές είχαν κάποια στιγμή θέμα τις είχα πάει και τους το είχε αδειάσει, αυτές είχαν όντως συμπτώματα και ήατν εμφανή.
θα τον ρωτήσω όταν ξαναπάμε να δω και την άποψη του.