Γεια σας παιδιά. Εδώ και 3 μέρες δεν πίνει καθόλου νερό. Την 1η μέρα έτυχε να της βάλω πάνα γιατί ετοιμαζόμαστε για ταξιδάκι με το λεωφορείο και θέλω σιγά σιγά να την συνηθίζει μην έχουμε κάποιο θέμα την ώρα του ταξιδιού. Όσο είχε την πάνα δεν έτρωγε και δεν έπινε νερό και ήταν μελαγχολική, της την έβγαλα και άλλαξε αμέσως, άρχισε τις χαρές και πήγε να φάει, υπέθεσα πως ήπιε και νερό αλλά την επόμενη που πήγα να της το αλλάξω είδα πως δεν είχε πιει καθόλου, λέω θα έτυχε. Την 2η μέρα λοιπόν είχα το νου μου και πάλι δεν έπινε και της έδωσα εγώ μισή σύριγγα με τα βασάνων. Την 3η πάλι τπτ και της έδωσα μια σύριγγα. Σήμερα λοιπόν δεν έχει πιει ακόμα, πήρα τον κτηνίατρο της και μου είπε να την πάω γιατί είναι πολλές οι μέρες που δεν πίνει.
Από θέμα φαγητού, παιχνιδιού, διάθεσης είναι όλα καλά, δεν έχει αλλάξει τπτ, είναι μια χαρά. Ακόμα και τσισάκια κάνει κανονικά, τι βγάζει δεν ξέρω βέβαια. Έχω άγχος μέχρι το απόγευμα που θα την πάω γι'αυτό γράφω μήπως έχει ζήσει κάποιος κάτι ανάλογο.
Από θέμα φαγητού, παιχνιδιού, διάθεσης είναι όλα καλά, δεν έχει αλλάξει τπτ, είναι μια χαρά. Ακόμα και τσισάκια κάνει κανονικά, τι βγάζει δεν ξέρω βέβαια. Έχω άγχος μέχρι το απόγευμα που θα την πάω γι'αυτό γράφω μήπως έχει ζήσει κάποιος κάτι ανάλογο.