Δεν τρώει με τίποτα!!

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
γεια σας εδω και 3 μερεσ δεν τρωει και ανυσηχω..εχουμε την τροφη τησ πουρινα προ πλαν τζουνιορ.δεν μπορω να πω οτι απ την αρχη την ετρωγε με ορεξη αλλα ετρωγε,τωρα εχει 3 μερεσ μονο την μυριζει και φευγει,δεν του δινω κατι αλλο απο λιχουδια αλλα τιποτα,εβαλα και λιγο αλεσμενο κρεασ μια μερα μεσα αλλα τιποτα ...μακαρονια με κοτοπουλο τρωει αλλα την τροφη οχι.να την αλαξω?:(

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλώς όρισες στο forum!!
Όχι κατα την γνώμη μου μην την αλλάξεις,νάζια σου κάνει κατα πάσα πιθανότητα!
Αλήθεια απο ενέργεια πως τα πηγαίνει το σκυλι σου,όρεξη;Παρατηρείς κάτι μη φυσιολογικό;
Αν ναι τότε στον κτηνίατρο,δεν φταίει η τροφή!
Κάνε μια αναζήτηση "ναζια με το φαγητό","δεν τρωει την τροφή του"

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα κουταβακια περνουν φασεις που καποια απο αυτα μπορει να μην ειναι πολυ φαγανά. Μην σε προβληματιζει. Στην τελικη αν δεις οτι το παει για απεργια πεινας δοκιμασε και καμια αλλη τροφη η ανακατεψε την ξηρα τροφη με κονσερβα για να το ξεγελασεις με τη μυρωδια και οταν αρχισει να τρωει παλι του κοβεις την κονσερβα.

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
φοβαμαι μηπωσ καλομαθει με την κονσερβα και μετα ειναι χειροτερο δεν θα μπορω με τιποτα να του την δινω σκετη...δοξα το θεο απο παιχνιδια και ορεξη πολυ...αλλα μου φαινετε εχει αδυνατισει πολυ τωρα αυτεσ τησ 3 μερεσ.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
πιστεύω πως πάνω κάτω όλοι έχουμε περάσει ανορεξίες των σκύλων μας...
αλλά, αν δεν υπάρχει κάτι οργανικό, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. ξέρεις τι είναι τη μια μέρα να μην προλαβαίνεις να βάλεις το φαγητό στο πιάτο και την άλλη ούτε που να το φτύσει.

εφόσον από κέφι πάει καλά, θεωρώ πως κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα φάει. τι στο καλό.

καλή ιδέα είναι και να της την ανακατέψεις με λίγη κονσέρβα, ίσα να την ξεγελάσεις. κι όταν δεις ότι όλα καλά, επανέρχεσαι στις πρότερες συνήθειες.

νερό πίνει;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εμενα η μεγαλη η δικια μου οταν ηταν μωρο εκανε τα ιδια. Μη μασας, εγω ουτε τροφη της αλλαξα ουτε κονσερβα της εδωασα ωσπου στο τελος το ενστικτο της αυτοσυντηρισης την εκανε και εφαγε. Την εναλλακτικη της κονσερβας στην ειπα γιατι διεκρινα ανυσηχια. Ναζια κανουν. Απο εμβολια και αποπαρσιτωσεις πως παμε?

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
ολα τα εμβολια τα εχουμε κανει...και τισ αποπαρασιτωσεισ ολα οκ...θα προσπαθησω και με κονσερβα...αντε να δουμε .ναι και νερο πινει κανονικα οπωσ επινε !για κονσερβα ποια να παρω?

marco

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2010
56
0
lesvos
καλησπερα κ απο εμενα..εγω λεω να βρασεις λιγο κοτοπουλο κ αρχικα να ποτισεις την τροφη με το ζουμακι..αν παλι δε το φαει κ ετσι,ε ριξε κ λιγο μεσα..