Δεν τρώει τίποτα! Βοήθεια please...

fotovasil

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2009
57
0
Aθήνα
Σας ευχαριστω!
Λεβεντογιαννης λεγεται ο γιατρος. Για χρηματα αυτη τη στιγμη δινω οσα κι οσα μπορει να μην εχω αλλα θα κοψω το λαιμο μου και θα βρω.
Για την ερλιχια συνεχιζουμε το Vibramicin. Αυτο μου ειπαν και οι αλλοι να μην του αλλαξουμε κατι να γινει ο υπερηχος το απογευμα και θα δουμε τι γινεται...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εύχομαι το σκυλάκι να γίνει γρήγορα καλά!!
Για όλα υπάρχουν λύσεις και ελπίζουμε όλοι σε ταχεία ανάρρωση του σκύλου :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Λεβεντογιάννης ναι. Αν δεν πάει η εξέταση με τα κιλά (η περίπτωση που ξέρω αφορούσε γιορκσάιρ :D ) ένα κατοσταρικάκι θα το χρειαστείς :-?

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Σας ευχαριστω!
Λεβεντογιαννης λεγεται ο γιατρος. Για χρηματα αυτη τη στιγμη δινω οσα κι οσα μπορει να μην εχω αλλα θα κοψω το λαιμο μου και θα βρω.
Για την ερλιχια συνεχιζουμε το Vibramicin. Αυτο μου ειπαν και οι αλλοι να μην του αλλαξουμε κατι να γινει ο υπερηχος το απογευμα και θα δουμε τι γινεται...
Ολα θα παν καλά. Θα κάνεις το υπερηχογράφημα και θα δείς οτι μπορεί και να μην είναι όγκος. Η ερλιχίωση να αντιμετωπισθεί σωστά και θα γίνει ..περδίκι ο μικρός.
Περιμένουμε νεα σας.:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Περαστικα στον κουκλο!!! Μην απογοητευεσαι... εχουν τεραστια δυναμη τα μοσχαρια μας.. Ολα θα πανε καλα! Θα δεις!
Κρατα μας ενημερους...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Περαστικά στον μικρό!

Θετικά και όλα θα πάνε καλά!
Μια χαρά θα τα πάει ο μικρός μην τον φοβάσαι!Να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει ότι και αν αισθάνεσαι και δεν τον βοηθάς με αρνητικές σκέψεις!

Περιμένουμε θετικά νέα,που θα είναι πάσει θυσία!!!!!!!!!!!!!!!

fotovasil

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2009
57
0
Aθήνα
ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Τωρα γυρισα απο τους γιατρους.
Ο μικρος εχει ογκο στο λεπτο εντερο που υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες να ειναι κακοηθης. Ο ογκος ειναι σε αρκετα μεγαλο μηκος του εντερου και ειναι αρκετα δυσκολο να αφαιρεθει με επιτυχια. Επισης του εχει ποκαλεσει μηχανικο ειλεο και σχεδον εχει σταματησει η λειτουργεια του εντερου του.
Περιμενουμε μεθαυριο τα αποτελεσματα της βιοψιας για να δουμε αν μπορουμε να κανουμε κατι να τον σωσουμε...
Αν ξερετε καποιον γιατρο που να ειναι εμπειρος σε τετοιου ειδους επεμβασεις πειτε μου για να παω αυριο τις εξετασεις και δω τι μπορω να κανω...

Ειναι ατυχος ρε γαμωτο.........

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Όχι, δεν είναι άτυχος, τυχερός είναι που βρίσκεται κοντά σας και τον προσέχετε!

Μην του μεταδώσεις καμια απο τις αρνιτικες σου σκεψεις!
Υπομονη και να σκεφτεσαι μονο θετικα..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν περίμενε την βιοψία!
Τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα από ότι πιστεύεις!
Κουράγιο και υπομονή!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι ρε γαμώτο Κουράγιο και να σκέφτεσαι θετικά
Ελπίζω τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι καλά και μη το βάζεις κάτω

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Τωρα γυρισα απο τους γιατρους.
Ο μικρος εχει ογκο στο λεπτο εντερο που υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες να ειναι κακοηθης. Ο ογκος ειναι σε αρκετα μεγαλο μηκος του εντερου και ειναι αρκετα δυσκολο να αφαιρεθει με επιτυχια. Επισης του εχει ποκαλεσει μηχανικο ειλεο και σχεδον εχει σταματησει η λειτουργεια του εντερου του.
Περιμενουμε μεθαυριο τα αποτελεσματα της βιοψιας για να δουμε αν μπορουμε να κανουμε κατι να τον σωσουμε...
Αν ξερετε καποιον γιατρο που να ειναι εμπειρος σε τετοιου ειδους επεμβασεις πειτε μου για να παω αυριο τις εξετασεις και δω τι μπορω να κανω...

Ειναι ατυχος ρε γαμωτο.........
Μην απελπίζεσαι. Ολα θα παν καλά. Υπάρχει κάποιος κτηνίατρος ο οποίος μου είπαν οτι είναι πολύ καλός σε αυτά.Λέγεται Χατζόπουλος Μιχάλης.Εχει λέει μεγάλη εμπειρία. Είναι Κηφισίας 118. Τηλέφωνο 210 6918013. Τηλεφωνείς εκ μέρους της Ασυ. Είναι η γιατρός της Ιόλης. Μίλησα μαζί της και μου είπε πως αν μπορεί να γίνει κάτι θα στο πεί. Αμα χρειαστείς κάτι ..εδώ είμαστε.
Να παν καλά όλα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ο Χατζόπουλος είναι και δικός μας γιατρός. Κι εγώ θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.