Δεν τρώει τίποτα! Βοήθεια please...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Κανε υπομονη να μαθεις τα αποτελεσματα και μετα δεις τροπους να το αντιμετωπισετε ... μην απελπιζεσαι...
Ο μικρος ειναι τυχερος που βρεθηκε στα χερια σου... τον εσωσες μια φορα... θα κανεις τα παντα να ξανασυμβει!
Μεχρι τοτε τι μπορεις να κανεις? Καμια ενεση δυναμωτικη, κανενα χαπακι, βιταμινες?

Αν χρειαστεις οτιδηποτε πες μου...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
O Βασιλης σιγουρα θα ειναι πολυ χαλια για να μας το πει... Ο Blanco"εφυγε" σημερα το πρωι.. Ηταν πραγματικα ατυχος.. Καλο ταξιδι κουκλε!!! Κουραγιο Βασιλη...:(

Και θα το λεω συνεχεια... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ PET SHOP... O Blanco ήταν μολις 2,5 ετων σχεδον και πεθανε απο καρκινο. :(

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
O Βασιλης σιγουρα θα ειναι πολυ χαλια για να μας το πει... Ο Blanco"εφυγε" σημερα το πρωι.. Ηταν πραγματικα ατυχος.. Καλο ταξιδι κουκλε!!! Κουραγιο Βασιλη...:(

Και θα το λεω συνεχεια... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ PET SHOP... O Blanco ήταν μολις 2,5 ετων σχεδον και πεθανε απο καρκινο. :(
η ψυχουλα....καλο του ταξειδι....με πανο εξω απο τους απατεωνες ποτε θα παμε να στηθουμε ρε γμτ!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Λυπαμαι παρα πολυ!

Αλλα να πω και κατι : σιγουρα δεν ειμαι υπερ, το να παρει κανεις σκυλο απο πετσοπ= αλλα ο καρκινος δεν ειναι κατι που μπορει να αποφυγει κανεις, ακομα και οταν παιρνει σκυλο απο εκτροφειο.

Ο αδελφος της Εσμεραλντας μου, που ειχε κρατησει τοτε ο εκτροφεας, πεθανε 4 ετων απο καρκινο στη μυτη (παρολα που εκανε χειμοθεραπεια κλπ.).

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καλό ταξίδι να έχει...

πάντως έχει δηλητηριαστεί το σύμπαν, άνθρωποι και ζώα την έχουμε πολύ άσχημα, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω άνθρωπο (δυστυχώς και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που να μην έχει χάσει συγγενή ή φίλο από καρκίνο. Ενώ από τους 7 γνωστούς που έχω με σκυλιά τα 2 έχουν καρκίνο :-(

Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι κουράγιο στο Βασίλη.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλό ταξίδι να έχει...

πάντως έχει δηλητηριαστεί το σύμπαν, άνθρωποι και ζώα την έχουμε πολύ άσχημα, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω άνθρωπο (δυστυχώς και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που να μην έχει χάσει συγγενή ή φίλο από καρκίνο. Ενώ από τους 7 γνωστούς που έχω με σκυλιά τα 2 έχουν καρκίνο :-(

Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι κουράγιο στο Βασίλη.
κι η αιτια, ειναι σε αυτα που αναπνεουμε, που πιανουμε, που τρωμε....αστα...
ποτισμενα ολα ειναι...:( φταιμε εμεις οι ανθρωποι και το πληρωνει ολη η γη με τα πλασματα της....