Δεν τρώει τίποτα! Βοήθεια please...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
johnk έγραψες ένα απο τα πιο συγκινητικα κείμενα που έχω διαβάσει στο forum..:lloroso:
Εύχομαι κουράγιο σε όσους περνάνε αυτές τις περιπέτειες με τα σκυλάκια τους και επίσης εύχομαι να περάσουν όλα όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο και τη στεναχώρια γιατί μπορεί ο δικός μου να είναι μικρούλης, τώρα χρόνιασε, αλλά δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτομαι οτι μπορεί να μου παθει κάτι και τρέμω σε αυτή την ιδέα...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αυτό ήταν που με σκότωσε john . Πήγαμε σήμερα βόλτα, φορούσα το χαμόγελο και παίξαμε μπαλάκι. Έχουμε καιρό να το κάνουμε αυτό, γιατί περνάει τον περισσότερο χρόνο της με τους γονείς μου. Όμως η γριούλα, "έτρεξε" να το πιάσει. Και έκανε το παιχνίδι που κάναμε από μικροί. catch me if you can. Φυσικά μου ήταν πολύ εύκολο να την πιάσω τώρα, αλλά έκανα ότι χάνω.
Προσπερνάω το δράμα φεύγοντας από το σπίτι, και τον αποχαιρετισμό της μάνας μου κλπ . . και σου λέω ότι κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο να μπούμε στον κτηνίατρο, και κούναγε την ουρίτσα της. Μου ήταν απλά αδύνατο να συνεχίσω...
Δεν θέλω να περάσει καμία ταλαιπωρία, αλλά θέλω να είμαι 1200% σίγουρος ότι έχω εξαντλήσει οποιαδήποτε πιθανότητα - όχι θεραπείας, αυτό ξέρω ότι δεν μπορεί να συμβεί - αλλά μια παράταση με 100% ευζωία φυσικά.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Tουλάχιστον ξέρεις... Η λίζα μου έφυγε από καρδιά αναπάντεχα, είχε πέσει η απόδοσή της βέβαια, αλλά είχε όρεξη για ζωή όσο ένα κουτάβι...
Το μόνο που μετανιώνω ήταν ότι δεν ήμουν κοντά της εκείνη την ώρα (ήμουν Γερμανία), ήταν η λώρα κ οι γονείς μου.
Οπότε το μόνο που μπορώ να σου προτείνω, είναι να περάσετε, κάνοντας πράγματα, το χρόνο που έχετε μαζί
(ό,τι χρειαστείς, μου λες...)
Κουράγιο ρε συ Πανούλη.
Μακάρι να μην ήξερα.... Όλο τα βράδυ παρακαλούσα να ξυπνήσω και να έχει "φύγει" στον ύπνο της. Στη γωνίτσα της, πάνω στο χαλί.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...και σου λέω ότι κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο να μπούμε στον κτηνίατρο, και κούναγε την ουρίτσα της. Μου ήταν απλά αδύνατο να συνεχίσω...
Δεν θέλω να περάσει καμία ταλαιπωρία, αλλά θέλω να είμαι 1200% σίγουρος ότι έχω εξαντλήσει οποιαδήποτε πιθανότητα - όχι θεραπείας, αυτό ξέρω ότι δεν μπορεί να συμβεί - αλλά μια παράταση με 100% ευζωία φυσικά.
Πάρα πολύ σωστός, Παναγιώτη!!!

Χίλια δίκια που δε συνέχισες! Για αυτό το λόγο υπογράμμισα την παράταση με 100% ευζωία...

Οσο κουνάει την ουρά και όσο κινείται σχετικά γρήγορα (εντάξει, δεν είναι ανάγκη κι εσύ να την "τρέχεις" και να της κάνεις "μακρινές"!!!), είναι εδώ, μαζί σου...

Την μέρα που δεν θα κουνάει πλέον την ουρά και θα δεις ότι "κομπιάζει" να περπατήσει έστω και στις ευχάριστες στιγμές σας... τότε θα καταλάβεις ότι έχει έρθει η ώρα...
Και, δεν ξέρω αν με κατάλαβες απόλυτα, προηγουμένως: Παρακάλεσε το γιατρό να έρθει σπίτι, ώστε η Κίρκη να μη νιώσει καθόλου ότι φεύγει από 'κει... μακροπρόθεσμα, θα σου κάνει πολύ καλό αυτή η εικόνα!

Τέλος, αν "αποφασίσει" να φύγει στον ύπνο της, θα είναι ότι καλύτερο γι' αυτήν, έστω και αν, στιγμιαία, νιώθουμε ότι δεν ήμασταν παρόντες, να την έχουμε στην αγκαλιά μας...

Επ' αυτού ακριβώς, αν θέλεις, διάβασε κάτι που είχα γράψει γύρω στην Πρωτοχρονιά φέτος, για ένα bullmastiff, γειτονάκι μου που πέθανε στα 11,5 χρόνια του... Αφορά ιδιαίτερα τον χρόνο της απόφασης... (Tribute to Leon - Bullmastiff)

Last edited:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
...κάπως έτσι. Το θέμα σπίτι δεν το είχα σκεφτεί.. μάλλον αυτό θα γίνει όταν είναι. Σήμερα έχω ραντεβού με γιατρό στο Χαλάνδρι, special σε γαστρεντερικά, συκώτια νεφρά κλπ...

..thnx Σίσσυ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίμα.....
Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, εύχομαι ένα από τα επόμενα πρωινά να μην σηκωθεί από το κρεβατάκι της!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
Χθες το απόγευμα κάναμε υπέρηχο κοιλίας στη Κίρκη (12 ετών) μετά από 1 μήνα περίπου σχετικής ανορεξίας. Επιλεκτικής αν θέλετε.. Οι εξετάσεις αίματος είχαν δείξει - ίσως - ερλιχίωση , αλλά μετά από αντιβίωση κλπ , δεν είδαμε βελτίωση. Ο υπέρηχος λοιπόν έδειξε καρκίνο σε σπλήνα και συκώτι και αιμορραγικό ασκίτη στην κοιλιά.

Όπως καταλαβαίνεται μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σήμερα είχαμε προγραμματίσει ευθανασία, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που παραλίγο να πεθάνω εγώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι θα χάσω το σκυλί που με συντρόφευε 12 χρόνια μετά από καταστάσεις που αν κάτσω να εξιστορήσω θα κλαίμε όλοι μαζί με μαύρο δάκρυ.. Ο γιατρός λοιπόν μου πρότεινε - αφού είδε ότι θα έβαζε εμένα στον πάγκο κατά πάσα πιθανότητα - να το αναβάλουμε , για να το χωνέψουμε όσο γίνεται. Μας έδωσε ponstan σιρόπι και πρότεινε να κάνουμε τα πάντα στο σκυλί, εννοώντας σουβλάκια, κοψίδια, παγωτά, ότι να' ναι - αφού έτσι και αλλιώς δεν μιλάμε για περισσότερο από 2 εβδομάδες που θα μπορέσει να συνεχίσει , ενώ δεν απέκλεισε να υπάρχει επιδείνωση και μέσα στο τριήμερο.

Παρακαλάω να εμφανιστεί κάποια λύση σαν από θαύμα, ή οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει το σκυλί μου να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής έστω και για δύο εβδομάδες. Παρακαλώ αν έχετε οποιαδήποτε εμπειρία, γνώση, γιατρό να μου προτείνεται - θα είμαι ευγνώμον. Συγνώμη αν σας βάρυνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι με καταλαβαίνεται.
κουραγιο...
η αποφαση θα ειναι δυσκολη... αλλα πρεπει να ληφθει την καταλληλη στιγμή έτσι ωστε να μην παρατεινεται το μαρτυριο της....
σε καταλαβαινω.....

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Κουράγιο ψηλέ.. δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.. λυπάμαι ρε..

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Λιάπης. Μου ξεκαθάρισε ο άνθρωπος ότι και μόνο ο σπλήνας να ήταν, το πιθανότερο είναι ότι θα πέθαινε κανα 6μηνο μετά την επέμβαση. Πόσο μάλλον στη δική μου περίπτωση που υπάρχουν εμφανείς αλλοιώσεις και στο συκώτι. Μιλάμε για λόττο 3 μήνες, και απλά ταλαιπωρία για το σκυλί. Επίσης οι φλασιές που τρώει και παίρνει τα πάνω της, είναι γιατί απορροφάται το αίμα από τον οργανισμό και κατά κάποιο τρόπο επανέρχεται στην κυκλοφορία, μέχρι να αιμορραγήσει πάλι και να πέσει. Φαντάζομαι ότι όσο θα εξελίσσεται αυτή η κατάσταση, η Κίρκη θα αρχίσει να έχει και σοβαρούς πόνους εκτός από κατάπτωση οπότε θα έχουμε το νου μας ώστε να μη συμβεί αυτό. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να μπορούμε να κάνουμε, και αυτή είναι η μόνη λύση.
Επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτή είναι η εξέλιξη της αρχικής βλάβης που είχαμε διαγνώσει πριν από περίπου 6 χρόνια στα νεφρά και το συκώτι (συγκέντρωση λίπους λόγο "κακής" ξηράς τροφής) για ένα είμαι σίγουρος. Δεν ξαναταίζω ξηρά τροφή ούτε με σφαίρες!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτή είναι η εξέλιξη της αρχικής βλάβης που είχαμε διαγνώσει πριν από περίπου 6 χρόνια στα νεφρά και το συκώτι (συγκέντρωση λίπους λόγο "κακής" ξηράς τροφής) για ένα είμαι σίγουρος. Δεν ξαναταίζω ξηρά τροφή ούτε με σφαίρες!
Σίγουρα δεν είναι της στιγμής αυτής...
Αλλά, στο μέλλον, ίσως μπορέσεις να μας πεις περισσότερα γι' αυτό...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Έλα, μωρέ, το κοριτσακι. Είναι άδικο να συμβαινουν αυτα τα πράγματα... Τι φταινε κι αυτα να υποφέρουν έτσι;
Κάνε κουράγιο και σκέψου πόσες φορες σου στάθηκε εκεινη. Ηρθε η ώρα να εισαι εσυ ο βράχος της....