Δεν τρώει το φαγητό με τα φάρμακα

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Το ψάρι που ανέφερε ένα μέλος ίσως να είναι καλή λύση. Δώστο με κάτι που να μυρίζει αρκετά έντονα ώστε να καλύπτει λίγο τη μυρωδιά του. Εγώ επίσης θα το έβαζα σε μικρή ποσότητα τροφής ώστε να φάει σίγουρα τη δόση που πρέπει και μετά θα συμπλήρωνα και άλλο φαγητό.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το φαρμακο προτείνεται να αναμιγνύεται στο φαγητό του σκύλου για την αποφυγή πεπτικών διαταραχών. Οχι γιατι μπορει να προκαλεσει εγκαυμα στον σκυλο.
Εφόσον ισχύει αυτό εγώ θα το έδινα μετά το φαγητό με σύριγγα...δεν θα ήθελα να συνδυάσει ο σκύλος το φαγητό με κάτι που απεχθάνεται.
Επίσης άσχετο ....η αραίωση του φαρμάκου δεν μειώνει την δραστικότητά του γιατί η ποσότητα που θα πάρει κάποιος είναι ίδια αλλά άλλους ερεθισμούς.

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εφόσον ισχύει αυτό εγώ θα το έδινα μετά το φαγητό με σύριγγα...δεν θα ήθελα να συνδυάσει ο σκύλος το φαγητό με κάτι που απεχθάνεται.
Επίσης άσχετο ....η αραίωση του φαρμάκου δεν μειώνει την δραστικότητά του γιατί η ποσότητα που θα πάρει κάποιος είναι ίδια αλλά άλλους ερεθισμούς.
Θεωρω οτι αν δεν ισχυε η virbac θα ηταν καθετη να χορηγειται το φαρμακο ειτε με φαι ειτε αραιωμενο.