Δεν τρώει όλο το φαγητό

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
ειναι ενασ τομεας που ακομα δε μπορω να καταλαβω πως ακριβως σκεφτεται...

σα κουταβι(3-10 μηνων) εκοβε το φαγητο του σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις...
-οταν ειχε θεμα με το στομαχι του ή το εντερο του(ακολουθουσαν εμετοι ή διαρροιες)
-απο οταν εκλεισε τους 6 μηνες οταν ερχοταν στη βολτα σε επαφη με μια σκυλιτσα που ειχε περιοδο μετα για κανα 2-3 μερες δεν ετρωγε

το δευτερο εδειξε αφοθ χρονισε οτι το εκοψε...μιας κ ενω ερχοταν στο περιπατο σε επαφη με σκυλιτσες που ειχαν περιοδο μια χαρα ορεξη για μασα ειχε...

2-3 μηνες ειχε τρελη ορεξη για φαγητο πρωτη φορα στη ζωη του αν του εδινα παραπανω σιγουρα θα το ετρωγε...(ισως εξαιτιας του κρυου κ στο σπιτι δεν ειχαμε καλοριφερ ειχε αναγκη το φαγητο για καυσεις)

εδω κ μια βδομαδα περιπου ομως σταδιακα τρωει ολο κ λιγοτερο..το περιεργο ειναι οτι ουτε εχουμε ερθει σε επαφη με περιοδο ουτε δειχνει καποια διαταραχη εντερου η σταμαχιου. αναρωτιεμαι γιατι το κανει αυτο??τι μπορει να σημαινει??

κ παρεπιπτοντος αυτη τη βδομαδα μας κανει υπερβολικες χαρουλες...(περισσοτερες απο τισ συνιθισμενες)

ΥΓ αν ηταν ανθρωπος θα ελεγα οτι εχει ερωτευτει...χαρουλες δε τρωει χαχαχα πλακα κανω!

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Μηπως του εχεις αλλαξει τροφη?Μηπως βαρεθηκε την ιδια τροφη?Μηπως σου κανει πεισματακια για κατι? :p

Ps: Οπως και να εχει η δικη μου γνωμη ειναι να μην αγχωνεσαι, οταν τον πιασει η λορδα η καλη θα παει να φαει !

Last edited:

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
δεν την εχω αλλαξει αλλα σε αυτο ειναι αρκετα βολικος σκυλος(κ σε φασεις αφραγκιας που του επαιρνα τισ πιο φτηνες απο σουπερ μαρκετ τις ετρωγε ο καλος μου...)δεν εχει βαρεθει κ ποτε καμια ξηρα τροφη γιατι οταν παιζουν λεφτα του την εναλασω με 6 κιλα ανκανα που κραταει κανα 20ημερο...μαλλον πισματακια κανει το λαμογιο κ δε ξερω τι σκαρωνει κ τι θελει...

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
δεν την εχω αλλαξει αλλα σε αυτο ειναι αρκετα βολικος σκυλος(κ σε φασεις αφραγκιας που του επαιρνα τισ πιο φτηνες απο σουπερ μαρκετ τις ετρωγε ο καλος μου...)δεν εχει βαρεθει κ ποτε καμια ξηρα τροφη γιατι οταν παιζουν λεφτα του την εναλασω με 6 κιλα ανκανα που κραταει κανα 20ημερο...μαλλον πισματακια κανει το λαμογιο κ δε ξερω τι σκαρωνει κ τι θελει...
:D
Οπως σου ειπα και πιο πανω, αστον να πεινασει και να δεις μετα πως θα παει να ορμηξει το φαι του :p

Στην αρχη εγω που ημουν ντιπ απειρος, το κοπροσκυλο μου με εκανε οτι ηθελε, καθε βδομαδα τροφη της αγοραζα γιατι και καλα δεν της αρεσε! Ποσα λεφτα ειχα χαλασει(Μεχρι που με ξεχεσε ο κτηνιατρος μου, και εμεινε με μια συγκεκριμενη τροφη πλεον που καταβροχθιζει)Αρα εχεις μεγαλη τυχη εσυ στο θεμα τροφης :p Μην μιλας καθολου ..... :p

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
βασικα εχω δυο βασικα αγχη που ισως το συνδιαζω λιγο με κατι συπτωματα...
το ενα ειναι οτι ρευεται καπως εντονα οταν τρωει(που θα ελεγα οτι ειναι καλο)κ το αλλο οτι τις τελευταιες μερες τον ενοχλει το ενα αυτι
το κοιταω το μυριζω δε δειχνει ωττιτιδα...τι να πω..σμρ κτηνιατρο!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δοκιμασε να προσθετεις μια κουταλια γιαουρτι στις κροκετες ή φιλαδέλφεια ή ελαιόλαδο για να σπαει η ρουτινα του φαγητου. Επισης οταν μαγειρευετε κρεατικα στο σπιτι, το πρωτο νερο του βρασμου που συνηθως το πεταμε μπορεις να το κρατησεις και να γεμισεις παγοθηκες. Ριχνεις 1-2 τετοια παγακια μεσα στις κροκετες τα αφηνεις να λιωσουν και να ερθουν σε θερμοκρασια δωματιου και του το δινεις. Μπουκια δεν θα μενει. ;)

Ειναι αδυνατος? Αν ειναι στα κιλα του δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ανησυχεις και πολυ.

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
πολυ σπανια τρωει λιχουδιες...τωρα του αγορασα γιατι στη βολτα τον μαθαινω καινουρια πραγματα κ μερικα που ενω τα ξερει εχουν παρει τα μυαλα του αερα απο την αρχη με διορθωση...κ λιχουδιες στη βολτα το μαξ 3 μπισκοτακια κομενα σε μικρα κοματια την ημερα!

παμε στο γιατρο για το αυτι μας που μας ενοχλει κ θα το πουμε κ αυτο...

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
κλινικα δε δειχνει να εχει κατι οποτε μαλλον μου ειπε μυριζει περιοδο...βεβαια με το που γυρισαμε απο το κτηνιατρο αρχισε να τρωει κανονικα...