Δεν χρειάζεται να ζευγαρώσει ποτέ;;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
και μην τον αφήνεις να αυνανίζεται
σκέψου ότι είναι σαν να σε δαγκώνει ή να τα κάνει μέσα στο σπίτι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Και αν το καβάλλημα, το συνεχίσει σε υπερθετικό βαθμό, μην φοβηθείς να σκεφτείς την στείρωση, γιατί πιθανότατα θα βασανίζεται.

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Πλέον δέν έχει κάτι να καβαλήσει , το πούφ του πέφτει λίγο μικρό τώρα, κ πολύ πολύ σπάνια άν δεί κανένα πόδι να εξέχει μπορεί να πάει διστακτικά κ πονηρά προς τα εκεί αλλα ξέρει οτι θα τον μαλωσω κ μόνο που θα τον κοιτάξω σταματάει. Δέν είναι υπερβολικός, μια χαρα είναι, δέν έχω παράπονο. Πάντως εννοείται πως δέν τον αφήνω να το κάνει κ πάρει αέρα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ρε παιδιά, πώς αυνανίζεται ο σκύλος; :confused:
Δεν έχεις δεί σκύλο να το κάνει;;

Στο παρκο που πηγαινω ένα γκριφονοειδες αν μυρισει θηλυκια και αυτη τον αποθαρρυνει, την κανει μονος του τη "δουλεια"
(κουναει τη λεκανη μπρος πίσω στον αερα).
Στα δικά μου ανθρωπινα ματια μου φαινεται αξιολύπητος (και το κακο είναι ότι δεν φταιει αυτος) αλλα και στα σκυλισια μιας και όποιος σκύλος βρεθει δίπλα του εκεινη τη στιγμη, χανει το ενδιαφερον του και απομακρύνεται.

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Alexia ---->

Ε καλά αυτά σίγουρα θα θέλουν στείρωση.
Πάντως κ το δικό μου τη βγάζει τη τσουτσου πολλές φορές όταν κάθετε στα 2 πόδια.
Δέν κάνει κάτι απλά του βγαίνει. Φυσιολογικό είναι ή απο τη αγαμία? (σόρρυ που γίνομαι λίγο χυδαία) :)

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ε καλά αυτά σίγουρα θα θέλουν στείρωση.
Πάντως κ το δικό μου τη βγάζει τη τσουτσου πολλές φορές όταν κάθετε στα 2 πόδια.
Δέν κάνει κάτι απλά του βγαίνει. Φυσιολογικό είναι ή απο τη αγαμία? (σόρρυ που γίνομαι λίγο χυδαία) :)
Είναι φυσιολογικο :)
Επισης, στα αρσενικα, υπαρχει κι ένα σταδιο πριν την αποφαση της στειρωσης που ειναι η εκπαιδευση :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ ήξερα μόνο το "αερογάμ" όπου έχω δεί πολλούς σκύλους να φτάνουν μέχρι πιτσιλίσματος
και το καβάλημα σε ότι βολευει
αυτό με τα μπροστινά πόδια πρώτη φορά το είδα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Επίσης, αν παραβγεί...είναι και επικίνδυνο για τραυματισμό.
Δεν θυμάμαι ακριβώς πως μου το έχουν πει...να σχιστεί...κάτι τέτοιο.
Ποτέ δεν τον αφήνεις να το παρακάνει. Εχω ακούσει για περιπτώσεις αρσενικών, που τα βουτάγανε σε νερό για να μην πάθουν ζημιά.
Αυτό με το κρύο ντους; Κάτι τέτοιο...:rolleyes::p

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Alexia ---->
Πώς το διορθώνω???

aggeliki222---->
Τί εκπείδευση υπάρχει για αυτό το θέμα? κ πώς του το μαθαίνω? Θα του πώ 'βάλτη μέσα τώρα'? :)

Ούφ, κ νόμιζα οτι ήταν όλα μια χαρά! Μάλλον θα κουβαλάω παγωμένο νερό μαζί μου όπως είπε κ ο mareco!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Εκτός από τον κίνδυνο για ερεθισμούς με το πουφ,είναι και κοροιδία για τον σκύλο να προσπαθεί να κάνει σεχ με κλατι άψυχο.Δεν θα τον αφήνεις ούτε να το σκέφτεται,κομμένα όλα μαχαίρι.

Επίσης να τον διορθώνεις άμεσα όταν πάει να καβαλήσει άλλον σκύλο,γιατί μερικά σκυλιά δεν γουστάρουν τέτοια και θα αναγκαστούν να τον διορθώσουν αυτά,με όποιον τρόπο νομίζουν...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
βρε με τον Μαρέκο :lol:

Διορθώνω=ΜΗ (με ύφος μη και όχι με ύφος μπράβο ή μη σε παρακαλώ)