Δερματικό πρόβλημα ή κάποια σοβαρή ασθένεια;

black21

Member
10 Αυγούστου 2013
7
7
Είμαι πολύ χάλια. Είμαι ιδιοκτήτης του Μάρκου, ενός κόκερ σπάνιελ έξι ετών. Χθες εντόπισα στο αυτί του μια πληγή. Έβγαζε αρκετό αίμα. Τον πήρα γρήγορα και τον πήγα σε εφημερεύον κτηνιατρείο. Του πήρε δείγμα για κυτταρικές εξετάσεις αλλά οι απαντήσεις της κτηνιάτρου ήταν ασαφείς. Μου είπε ότι μπορεί να είναι φλεγμονή, μπορεί να είναι μόλυνση, νεόπλασμα και κάμποσα άλλα. Τα αποτελέσματα θα βγουν την Τετάρτη αλλά είμαι μέσα στην κατάθλιψη. Είναι το πρώτο μου σκυλάκι. Τον έχω σαν παιδί μου. Τον Μάρτιο του έκανα εξετάσεις αίματος και το εμβόλιο της λεισμανίασης, το ετήσιο. Με έχει τσακίσει η αναμονή. Θέλω να πάω πάλι να βρω τον ιδιοκτήτη του κτηνιατρείου γιατί η κοπέλα έκανε πρακτική. Δεν ξέρω τι να πω... έχω διαλυθεί από την αγωνία... Σας στέλνω φωτογραφίες αν έχει συνατήσει κάποιος κάτι παρόμοιο...

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δικό σου γιατρό, που να τον παρακολουθεί, και να του έχεις εμπιστοσύνη, δεν έχεις;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Θα περιμένουμε λοιπόν, να μας πεις την εκτίμηση του γιατρού σου!

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην ειναι κατι σοβαρο. κανε ενα κοπο και ενημερωσε μας οταν μαθεις.

black21

Member
10 Αυγούστου 2013
7
7
Όλα καλά παιδιά με το Μάρκο μου. Μίλησα με τον κτηνίατρο. Είναι καλοήθεια. Οζίδιο, υπερπλασία (έτσι τα έγραφε η εξέταση) που δημιουργήθηκε από την συγκέντρωση σμίγματος. Είπε ότι συμβαίνει. Μπορώ απλά να το παρακολουθώ ή να το αφαιρέσω. Αποφάσισα να τον πάω άυριο να το αφαιρέσουμε. Ανακουφίστηκα πάρα πολύ. Πέρασα ένα μαρτύριο από τις ασαφείς διαγνώσεις της κοπέλας. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον :)

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εκ των υστέρων και αφού έχεις ηρεμήσει, να σου πω, ότι δεν υπήρχε λόγος να πανικοβληθείς και να τρέχεις εκτάκτως σε γιατρούς. Δεν εννοώ ότι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Αλλά σίγουρα η πληγή αυτή, δεν εμφανίστηκε ως δια μαγείας, δύο λεπτά πριν το πάρεις χαμπάρι. Υπήρχε μέρες μάλλον, αλλά έτυχε ο μικρός να το ματώσει και να το δεις, οπότε είχες την πολυτέλεια να περιμένεις μια μέρα πχ, και να πας με ψυχραιμία στον γιατρό σου.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν (y)

Περαστικά του :)

black21

Member
10 Αυγούστου 2013
7
7
Μωρέ μια χαρά τα λες αλλά κι ο καθένας με την ιδιοσυγκρασία του και τα ψυχολογικά του. Ευχαριστώ. Να είσαι καλά