Δερματικό;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ok,δεν ηθελα να καταληξω καπου...απλα δεν τοχω ξανακουσει ποτε!

Απλα θεωρω μακροπροθεσμα και δεν θα σε συμφερει να τον ταιζεις ΚΑΙ κονσερβες και δεν του προσφερουν τιποτα εφοσον τρωει ισορροπημενα γευματα και επειδη εχουν την συσταση που εχουν εαν δεν του πλενεις πχ τα δοντια ή εαν δεν του δινεις κοκκαλα θα χετε θεματα αργοτερα με τα δοντια του και το κυριοτερο τον κακομαθαινεις κ δεν θα σου φαει ποτε σκετη την κροκετα...δεν ξερεις τι πικρα ειναι να κυνηγας το σκ@τοσκυλο απο πισω να το παρακαλας να φαει...
Για μενα κιολας,αλλαξε την την κροκετα,στα ιδια λεφτα υπαρχουν πολυ καλυτερες!

Αλλα επειδη ξεφυγαμε...σου επαναλαμβανω απλα να κανεις μια συζητηση για το πως να δωσετε μια "ωθηση" στο ανοσοκοποιητικο του κουταβου.

Κατα ταλλα,γρηγορα περαστικα κ αγυριστα ευχομαι!

Diegobaby

Member
23 Φεβρουαρίου 2016
13
1
31
Αθήνα
Ok,δεν ηθελα να καταληξω καπου...απλα δεν τοχω ξανακουσει ποτε!

Απλα θεωρω μακροπροθεσμα και δεν θα σε συμφερει να τον ταιζεις ΚΑΙ κονσερβες και δεν του προσφερουν τιποτα εφοσον τρωει ισορροπημενα γευματα και επειδη εχουν την συσταση που εχουν εαν δεν του πλενεις πχ τα δοντια ή εαν δεν του δινεις κοκκαλα θα χετε θεματα αργοτερα με τα δοντια του και το κυριοτερο τον κακομαθαινεις κ δεν θα σου φαει ποτε σκετη την κροκετα...δεν ξερεις τι πικρα ειναι να κυνηγας το σκ@τοσκυλο απο πισω να το παρακαλας να φαει...
Για μενα κιολας,αλλαξε την την κροκετα,στα ιδια λεφτα υπαρχουν πολυ καλυτερες!

Αλλα επειδη ξεφυγαμε...σου επαναλαμβανω απλα να κανεις μια συζητηση για το πως να δωσετε μια "ωθηση" στο ανοσοκοποιητικο του κουταβου.

Κατα ταλλα,γρηγορα περαστικα κ αγυριστα ευχομαι!
Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου θα το κοιτάξω ξανά με το φαγάκι γιατι θέλω να το μαγειρεύω οπως τα αλλα αλλα σκευτομαι ότι ειναι μικρός ακόμα δοντάκια πλένουμε πάντως τεσπα ελπίζω και εγω να ειναι περαστικό και αγύριστο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ειναι κοκκινο εσωτερικα? Με hotspot μοιαζει πολυ (ειδικα το στρογγυλο σχημα..)
Δοκιμασε λιγες μερες να βαζεις 3-4 φορες τη μερα λαδι καρυδας ή σπαθολαδο.

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
Ανοιγουν δηλαδή γίνονται πληγές; Και αυτά που βγάζει ειναι μικρά και φτάνουν κάποιο μέγεθος και σκάνε η κατευθείαν ειναι έτσι; Γιατι εμένα ήταν μικρούλι τόσο που νόμιζε ο κτηνίατρος ο πρώτος ότι κάτι το τσίμπησε και μου είπε να βαλω φουσιντιν αλλα αυτο έγινε χειρότερα...
ναι αυτά που βγάζει ξεκινάνε μικρά μετά μεγαλώνουν και σε κάποιο σημείο σπάνε, την ώρα του μπάνιου συνήθως που μαλακώνουν ίσως με το νερό και βγάζουν ένα άσπρο σμήγμα και κλείνουν... εμένα δεν έχει θεραπεία αυτό , θα το έχει πάντα είναι το δέρμα του τέτοιο μαζεύει σμήγμα... δεν είναι επικίνδυνο όμως για την υγεία του γενικότερα