Δε βγαίνουν τα νούμερα!


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Με αφορμή τα τελευταία ποστ ανθρώπων που έχουν πάρει ή επιδιώκουν να πάρουν σκύλο από ιδιώτη, έκανα ένα πολύ πρόχειρο υπολογισμό.

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχω τι να κάνω, θέλω και μερικά φραγκάκια παραπάνω, εννοείται πως θέλω να νιώσει κι η σκύλα μου γυναίκα, επιβεβλημένα με έχει συμβουλεύσει κι ο παντογνώστης κτηνίατρος πως έτσι είναι τα πράγματα οπότε συναινώ και βουρ για να το κάνω.

Μιας και είμαι ιδιώτης και δεν έχω ιδέα τι είναι αυτές οι σαχλαμάρες που λένε κάτι βλάκες σ' εκείνο το χαζοφόρουμ για γονίδια, παθήσεις, χαρακτήρες κλπ βρίσκω ένα αρσενικό που μου κάθεται καλά οπτικά, περιμένω να αδιαθετήσει το κορίτσι μου και προετοιμάζομαι.
Φυσικά ποιές εξετάσεις και πράσινοι κένταυροι αυτά είναι αστεία πράγματα, τα είπαμε παραπάνω.

Φτάνουμε στη στιγμή, γίνεται το φίκι φίκι και πλέον έχω μια έγκυο σκύλα που έχει λίγο αυξημένες ανάγκες. Αλλά λέω δε βαριέσαι ούτως ή άλλως την τάιζα οπότε δεν υπολογίζω αυτά τα χρήματα.

Άντε ήρθε κι η ώρα η καλή και πωπωπωπω τι ωραία μικρά πλασματάκια είναι αυτά και έχουν όλα το χαρακτήρα και την ομορφιά της σκύλας μου. Σωστά; :rolleyes:

Ναι αλλά κάποια στιγμή ανοίγουν τα μάτια τους, ψιλοδυσανασχετούν για το γάλα και πεινάνε, το τσουβάλι με τα φρίσκις δε μου φτάνει με την καμία ούτε για δυο μέρες.

Οπότε ξεκινάω διαδικασία για να τα δώσω. Α τι εμβόλια και σαχλαμάρες ας τα κάνει αυτός που θα το πάρει.

Ε ρε φίλε έξι πλάσματα είναι αυτά να ούμε εκατό ευρά το καθένα καλά δεν είναι; Καλά θα τον κόψω και τον κάθε γκιόζη που θα 'ρθει πόσο ψαρωμένος θα είναι και πόσο θα το θέλει, η γλώσσα του σώματος και τα ρέστα μου;

Μα καλά ρε φίλε κι αν δε μ' αρέσει αυτός που θα έρθει; Έλα μώρε λες και θα τον παντρευτώ, μπίζνα κάνουμε.

Τί έχω ξοδέψει ως τώρα;

Κάνοντας τον πιο ανεύθυνο, ανόητο και αφελή συλλογισμό και υπολογισμό, νιώθωντας εγκληματίας με τέτοιες σκέψεις, δε μπόρεσα να βγάλω κοστολόγιο μικρότερο από 200 ευρώ ανά κουτάβι χωρίς να υπολογίσω και χωρίς να τηρήσω τίποτα, ώντας ιδιώτης και επιλέγοντας ακόμη και να τα δώσω τριάντα ημερων.

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

τα ποσά που επιλέγουν είναι συμβολικά, το κάνουν για την καλή τους την καρδιά και για να προάγουν (λέμε τώρα καμιά αρλούμπα, πρωί Σαββάτου είναι, τη σηκώνει την αρλούμπα του) την κυνοφιλία. Δεν βγαίνουν τα νούμερα, ούτε με φρίσκις.

Μα τί κάνουν; Πραγματικά έχετε αναρωτηθεί για πόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μιλάμε και οι υποκινητές αυτών των καταστάσεων οι κτηνίατροι τους, δε μπορεί να μην τα ξέρουν, ή να μην τα υποψιάζονται.

Μα γιατί συνεχίζεται όλο αυτό; Φαύλος κύκλος, με τον ανίδεο απ' την μια πλευρά και τον ξερόλα απ' την άλλη.

Όνειδος!
 




Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Grife οι ποιο πολλοί δεν το κανουν για τα λεφτά αλλά γιατί νομίζουν ότι κανουν καλό στο σκύλο τους αρσενικό ή θυληκό
Δεν μπορώ να ξέρω την αναλογία αλλά τώρα τελευταία αυξήθηκαν αυτοί που το κάνουν για ένα εξτραδάκι ;):(
 


Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
Δεν μπορώ να ξέρω την αναλογία αλλά τώρα τελευταία αυξήθηκαν αυτοί που το κάνουν για ένα εξτραδάκι ;):(
να δεις κατι εξτραδακια με δυσπλασια φουλ και αλλα πολλα στους 10 μηνες .....
δεδομενα αποτυχημενη γεννα στο 100% αλλα το εξτραδακι εξτραδακι...
κλωτσες που λειπουνε....
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γριφος ειναι λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις τον τροπο που σκεφτονται ακριβως αυτοι οι ανθρωποι....
Ο λογος; Δεν εισαι ενας απο αυτους! :D
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Δεν τα πουλάνε όλοι 100 ευρώ. Ένα πετσοπ στην γειτονιά μου που ειναι και byb είχε πάρει ένα αγ. Βερνάρδου με σκοπό να το ζευγαρώσει με ένα μαστίφ γιατί, όπως μου είχε πει, θέλουν κάποιοι πελάτες του φύλακα καλό με παιδιά. Ανίκητη η βλακεία, η αμάθεια και η απληστία τέτοιων ανθρώπων.
 


roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
τωρα τελευταια εμας εχει γινει μοδα και ολα τα παιδια στο σχολειο εχουν και ενα σκυλο..της μιας το πατησε λεει αυτοκινητο αλλα δν πειραζει χαλαλι.εχουμε και τον κτηνιατρο που τους λεει οτι πρεπει να τα ζευγαρωσετε γιατι αλλιως θα εχουν κομπλεξ αμα μεγαλωσουν :eek: ΟΤΙ ΝΑΝΕ!
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
τωρα τελευταια εμας εχει γινει μοδα και ολα τα παιδια στο σχολειο εχουν και ενα σκυλο..της μιας το πατησε λεει αυτοκινητο αλλα δν πειραζει χαλαλι.!
Τι αξιοθαυμαστος τροπος σκεψης....
Μιλαμε για επιστημονικη καταρτιση!!!
 


roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Τι αξιοθαυμαστος τροπος σκεψης....
Μιλαμε για επιστημονικη καταρτιση!!!
αστα να πανε...
δν φτανει π τα περνουν τα εχουν και δεμενα! ετυχε το κοριτσακι π πηρε ενα κουταβι να μενει διπλα μ -.-' περασα και εγω μια μερα να δω τον σκυλο και τον εχουν δεμενο με μια αλισυδα 2 μετρα! ελεος..και οταν την ρωταω τον βγαζεις βολτα μου λεει οχι γιατι δν προλαβαινω!! :mad:
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι φταίνε οι κτηνίατροι, ναι φταίνε αυτοί που ζευγαρώνουν αλλά φταίνε και όσοι αγοράζουν......
Πάμπολλα τα παραδείγματα!!!!!
Και να είναι από άγνοια πάει στο διάολο,,,,, όταν γίνεται με μοναδικό γνώμονα φθηνό να είναι ....... και μη μου πείτε δεν τα βλέπετε καθημερινά
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ναι φταίνε οι κτηνίατροι, ναι φταίνε αυτοί που ζευγαρώνουν αλλά φταίνε και όσοι αγοράζουν......
Πάμπολλα τα παραδείγματα!!!!!
Και να είναι από άγνοια πάει στο διάολο,,,,, όταν γίνεται με μοναδικό γνώμονα φθηνό να είναι ....... και μη μου πείτε δεν τα βλέπετε καθημερινά
Ετσι ειναι... Ακομα θυμαμαι οσους μας κοροιδευανε οταν λεγαμε το ποσο που δωσαμε για να αποκτησουμε Σιβηρικο.
Μας κοιτουσανε λες και ειμαστε εξωγηινοι! Μονο που δεν μας βριζανε... (Τουλαχιστον οχι μπροστα μας)
Παντα το φτηνο κυνηγανε! Φτηνο και καλο! Και δεν σηκωνουν και κουβεντα! Εχω να δωσω 100 ευρω ΤΕΛΟΣ. ουτε 50 cent παραπανω!
Α! και μη ξεχασω! Φυσικα ειναι καθαροαιμο!
χε χε χε!
 


ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Γριφε δν νομίζω ότι έχουν γνώση των εξόδων. Έστω κ των μίνιμουμ. Απλώς πάνε για το μετά. Δν ξέρω... Μάλλον υπολογίζουν ότι η σκύλα θα μείνει έγκυος κ ξαφνικά ως δια μαγείας τα πανέμορφα κουτάβια θα είναι έτοιμα να πουληθούν στους καλύτερους ιδιοκτήτες με μια κόκκινη κορδέλα γύρω από τον λαιμό... Κτ σαν ταινία του Ντίσνευ.

Πιστεύω ότι οι αδαείς που το κάνουν αυτό δν γίνεται να αγνοούν το κακό που κάνουν κ να ξέρουν το είδος της φροντίδας που απαιτείται. Αν εχεις κάτσει να ψάξεις κτ τέτοιο, κάπου θα εχεις δει κ γτ δν ζευγαρωνεις ότι να'ναι.

Προσωπικά θα φοβόμουν να υποβάλλω την σκύλα μου σε αυτή τν διαδικασία. Κ τπτ από όλα τα υπόλοιπα να μν ήξερα, αυτό θα ήταν τεράστιος ανασταλτικος παράγοντας...
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
Συμφωνώ σε όλα, αλλα όχι στα περικαθαροαιμιας.τα έχουμε ξαναπεί. Δεν σημαίνει ότι ένα προϊόν τέτοιου ζευγαρωματος, δεν θα είναι καθαρόαιμο.. Μην το χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα, δεν στέκει πάντα.
 


ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Συμφωνώ σε όλα, αλλα όχι στα περικαθαροαιμιας.τα έχουμε ξαναπεί. Δεν σημαίνει ότι ένα προϊόν τέτοιου ζευγαρωματος, δεν θα είναι καθαρόαιμο.. Μην το χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα, δεν στέκει πάντα.
Συμφωνώ απόλυτα. Αν ο Sadah για παράδειγμα σκεφτόταν αλλιώς κ ζευγαρωνε τα Σιβηρικα του, η λέξη "καθαρόαιμο" δν θα ήταν κοροϊδία. Αλλά είναι κ τόσα άλλα...
 


lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Παιδια οι περισσοτεροι ειναι και ξεροκεφαλοι......
Με σταματαει τυπος στο δρομο και με ρωταει ποσο ειναι το λαμπ μου?
Του απανταω και αμεσως μετα με ρωταει να ζευγαρωσουμε τα σκυλια......και παρολο που του εξηγω 15 λογους που ειναι λαθος να ζευγαρωσει τη σκυλα του αυτος μου λεει θα βρω καποιον αλλο.....
Και η πλακα ειναι οτι στο τελος μου λεει εσυ θα ηθελες να πεθανεις παρθενος?
Πειτε μου λοιπον τι να απαντουσα εγω στον στοκο....
Ναι μερικοι δεν γνωριζουν αλλα και μερικοι αλλοι νε θελουν να μαθουν με τιποτα......ΕΛΕΟΣ
 


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Συμφωνώ σε όλα, αλλα όχι στα περικαθαροαιμιας.τα έχουμε ξαναπεί. Δεν σημαίνει ότι ένα προϊόν τέτοιου ζευγαρωματος, δεν θα είναι καθαρόαιμο.. Μην το χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα, δεν στέκει πάντα.
Λαυρέντη δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου. Κι η δική μου άποψη είναι πως ένας σκύλος που έχει προκύψει από τυχάρπαστη γέννα δεν έχει κανένας το δικαίωμα χωρίς τις απαιτούμενες εξετάσεις να τον χαρακτηρίσει μη καθαρόαιμο, εκτός βέβαια κι αν είναι οφθαλμοφανές, αυτό που μπορούμε να πούμε με σχετική βεβαιότητα είναι πως οι πιθανότητες να είναι προτυπικός μετρούνται πρακτικά σε μια κλίμακα τύπου ppm και μπορεί να λέω και πολλά.
 




mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Δυστυχως υπαρχουν πολλες εκδοχες παραπλευρου κερδους απο τη κυνοφιλια καθεαυτου...Εχει αναλυθει πολλακις,εχει συζητηθει αμετρητες φορες και το σιγουροτερο ολων ειναι οτι καποιοι θα συνεχιζουμε να βλεπουμε την κυνοφιλια μεσα απο τα ματια ενος σκυλου ενω καποιοι αλλοι θα σκεφτονται οτι η κυνοφιλια ειναι ενας ολοκληρος κοσμος για πολυποικιλλα οφελη περα απο τον σκυλο :)
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μ' εχουν ρωτησει στο δρομο πανω απο 10 ατομα για τον αν θελω να τη ζευγαρωσω. Ατομα με αρσενικα lab οι περισσοτεροι. Εχω βαρεθει να λεω οχι και να εξηγω. Σε μια στο κτημα Συγγρου τις προαλλες, που με ρωτησε, της ειπα ξερο οχι και ηταν και ωραια γκομενα..

Anyway, θελει να εξηγεις συνεχεια μπας και αλλαξει τιποτα αλλα απο την αλλη ειναι βαρετο.