Δηλώσεις συμμετοχής-κοπή πίτας 2011

ποτε θελετε να κοψουμε τη πρωτοχρονιατικη πιτα του 2011

• 02/01/2011

Votes: 5 13,2%
  • 09/01/2011

Votes: 17 44,7%
  • 16/01/2011

Votes: 16 42,1%

• Total voters
    38
  • Poll closed .

Status
Κλειδωμένο θέμα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
εγω δε το περιμενα αυτο απο το μπαμπη κανα χαζοκαυγα απτην αουρα περιμενα.κριμα
Κάτι εμαθα και ειδα την Ειρήνη να φέυγει μολις ερχομασταν... ήταν τοσο σοβαρο?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν νομιζω αλλα τον ματωσε καλα το κοπροσκυλο απο το πουθενα του χυμηξε μια ωρα ηταν αμολυτος και επαιζε και ξαφνικα χυμηξε στο φωντα.και δε φτανει αυτο μετα ηθελε να τους φαει και ολους πολυ αντρα την ειδε αλλα επρεπε να του χε κοψει καμια καλη ο φωντας να το ευχαριστηθω!!εχω στειλει πμ να δω πως ειναι

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Από ότι είδα μιλάμε για επιπόλαιο τραυματισμό στο πρόσωπο, αλλά μια τρομάρα την πήρε η Ειρήνη.
Περαστικα και να μας τον φιλήσεις!

Χαρήκαμε που σας είδαμε όλους παιδιά, και του χρόνου να είμαστε καλά.

Νατάσσα πολύ καλές οι φωτογραφίες, ευχαριστούμε!

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Ήρθα κι εγώ το πρωί στο Τατόι, αλλά επειδή ξεκινήσαμε αργά και δεν είχα το τηλ κανενός,
είπα θα ακολουθήσω τις οδηγίες της Μαρίας και άμα σας βρούμε, σας βρήκαμε.
Τελικά δε σας βρήκαμε (γιατί αυτό το παγκάκι στη "φουρκέτα" που λένε οι οδηγίες,
είναι στα 200 μέτρα από την είσοδο και στις οδηγίες λέει "κάτσε να ξαποστάσεις" :p )
Κάναμε όμως μια υπέροχη βόλτα και είδαμε και το διπλό ουράνιο τόξο!!!! Το είδατε;; :)
Συναντήσαμε και κάποια σκυλούδια του φόρουμ στο δρόμο μας, απ' ότι βλέπω τώρα στις φωτο.
Είδαμε τον Γουίλυ, που ήθελε σώνει και καλά να καβαλήσει το κορίτσι μου :p , εκείνο το ασπρούλι με τα μαύρα μπαλώματα, ένα μπιγκλάκι μαζί με ένα άλλο (δεν θυμάμαι ποιο, χάζευα το μπιγκλάκι) και τα μαύρο λυκάκι (?) που έχει το παιδί με το σκούφο με τα "αφτιά".
Αυτό το Νέας Γης στη φωτο δεν είναι η Νέδα ή η Ούδα;;; Η Σοφία δεν είχε πει ότι δεν θα έρθει;;
Επίσης είδα στις φωτο το Διονύση και ΕΛΠΙΖΩ να μην είχε μαζί του και το "πάπλωμα" που θέλω να γνωρίσω και να μην ήμουν εκεί!!!! :D

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
59
ΑΘΗΝΑ
Η τσοπάνα για κάποιο ανεξήγητο λόγο στράβωσε με τον kokoni και δεν μαζευόταν. Μέχρι και για την βασιλόπιτα που της πρόσφερε αδιαφόρησε!
Ελπίζω να γνωρίσω περισσότερους σε επόμενη ευκαιρία.
Υ.Γ. Η συνταγή θα σταλεί το συντομότερο δυνατόν!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Δεν δέχομαι αμφισβητήσεις για τις οδηγίες μου. Ηταν ομολογουμένως εκπληκτικές :D
Βρε Μαριγώ, έφτασες ρε κορίτσι μου στην πηγή και δεν ήπιες νερό; Κρίμα :( Αν και βασικά, μόνο που δεν το ήπιαμε τόσο νερό σήμερα. Σίγουρα το λουστήκαμε για τα καλά :p Στην επόμενη συνάντηση :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ρε παιδιά!!!! ντροπή μας
κανείς δεν είπε τίποτα για την φανταστική καρυδόπιτα
πάλι καλά που έχετε εμένα!!!

Φανταστική καρυδόπιτα !!!!!!!!!

οι οδηγίες της Μαρέκο ,σε επίπεδο μυθιστορήματος, αν είχα εκδοτικό οίκο θα της έκανα τα έξοδα να γράφει ταξιδιωτικούς οδηγούς!!!!!!Ποιά Μάγια Τσόκλη και τρίχς κατσαρές????

Ο καυμένος ο Μπάμπης είχε φανταστικά καταπληκτική συμπεριφορά μέχρι εκείνη την στιγμή-υποψιάζομαι ότι έχει επηρεαστεί απο την παρουσία της Αουρα....στύλ "μπορώ κι εγώ IPO και Ring κιόλας αμα λάχει" :D:D:D:D:D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ναι μας βγηκε ο μπαμπης ο σουγιας!
κατι ηξερα γω που θελα να κλεψω το κοκονοκοματι!!!θα παιρνα το φλουρι
θα δω και το πεντιγκρι να κανουμε τα κονε με την αργω!!!
μια χαρα ητανε αντε να το ξανα κανουμε η αουρα θελει κοινωνικοποιηση!!
πολυ οραιο μερος

την αλλα φορα θα φερω και το τομαχωκ!

αι λοβ σωτηρη εφη λαβς κρινα!
και τα ψωνισμενα κοκονια ολα τα ευρω!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ρε ο κτηνιατρος του βαζει φιμωτρο στο εμβολιο γιατι ειναι πολυ κολοσκυλα λεει.αλλα του χει κανει εντυπωση που ο μπαμπης ειναι κυριος.
δοντια δεν εχει δειξει ποτε σε ανφρωπο η σκυλο μονο οτι γαβζιζει!το μπαγασα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
νομίζω ότι ο Φώντας γλυκοκοίταξε την Αργώ....και κάτι τέτοια οι Μπάμπηδες οι σουγιάδες δεν τα σηκώνουν.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Εγώ λέω να αφήσουμε τον Μπάμπη στην κουζουλάδα του, να στείλουμε τα φιλιά μας στον Φώντακλα και να αρχίσουμε ομαδικό αυτοφασκέλωμα, που τόσες μέρες οργανωνόμαστε για πάγους, ποτήρια, μεζέδες, ποτά και ένα φαρμακείο δεν έφερε κανείς μας :mad: Με το τρία, όλοι τα κεφάλια στα ντουβάρια. Ενα...δύο...τρία ](*,)](*,)](*,)

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Δεν δέχομαι αμφισβητήσεις για τις οδηγίες μου. Ηταν ομολογουμένως εκπληκτικές :D
Βρε Μαριγώ, έφτασες ρε κορίτσι μου στην πηγή και δεν ήπιες νερό; Κρίμα :(
Ναι, καλό μου, εκπληκτικές οι οδηγίες, αλλά την τρίχα τριχιά, βρε πουλάκι μου; :p
Περνάς, λέει, χοπ το χαντάκι (χαντάκι = μια λακούβα που μαζεύει λασπόνερα στην είσοδο), κάτσε να ξαποστάσεις στο παγκάκι (ναι.... γιατί θα έχεις κάνει το μαραθώνιο των 200 μέτρων περπατήματος ), συναντάς μια φουρκέτα (ήθελε να πει "αφήνεις αυτό το μονοπάτι και πέρνεις το άλλο στα αριστερά σου", αλλά βλέπει πολύ motoGP μάλλον)

@kokoni: Ακριβώς!! Σε επίπεδο μυθιστορήματος! Μέχρι το πάρκινγκ, δε λέω, άψογα έφτασα ακολουθώντας τις οδηγίες της, αλλά από εκεί και μετά, το γύρισε στο μυθιστόρημα και φραπ! χάσαμε το δρόμο! :p

@ptf: Θέλω κι εγώ αυτή τη συνταγή! Όλοι την εκθειάζουν και χωρίς να την έχω δοκιμάσει καν, μου τρέχουν τα σάλια! :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Εγώ λέω να αφήσουμε τον Μπάμπη στην κουζουλάδα του, να στείλουμε τα φιλιά μας στον Φώντακλα και να αρχίσουμε ομαδικό αυτοφασκέλωμα, που τόσες μέρες οργανωνόμαστε για πάγους, ποτήρια, μεζέδες, ποτά και ένα φαρμακείο δεν έφερε κανείς μας :mad: Με το τρία, όλοι τα κεφάλια στα ντουβάρια. Ενα...δύο...τρία ](*,)](*,)](*,)
Έχεις δίκιο. Μ' αρέσει που κάναμε και σεμινάριο τρομάρα μας.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ μετά και το σεμινάριο λοιπόν ,εξέτασα τον Φώντα και είχε όλα τα φόντα να συνεχίσει κανονικά την ψυχαγωγική του εκδρομή :lol:
οι σφυγμοί του ήταν καλοί-οι δίοδοι της αναπνοής ελευθεροι-η αιμοραγία ήταν αμελητέα και το σκυλί έτρωγε έπινε και έτρεχε κανονικά :)
του έγραψα δυό ασπιρίνες για καλό και για κακό και του συνέστησα να προσέχει τα μικρόσωμα μακρόστενα μαυροπύρινα για τουλάχιστον 15 χρόνια ακόμα...πιστεύω να μην φτάσει ο Μπάμπης 22 χρονών και με βγάλει σκράπα βοηθό κτηνίατρου :lol:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78