Δηλώσεις συμμετοχής-κοπή πίτας 2011

ποτε θελετε να κοψουμε τη πρωτοχρονιατικη πιτα του 2011

• 02/01/2011

Votes: 5 13,2%
  • 09/01/2011

Votes: 17 44,7%
  • 16/01/2011

Votes: 16 42,1%

• Total voters
    38
  • Poll closed .

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
τι εγραψα ? τι πινω ? τελικα μπορω ή δεν μπορω ? πριν ή μετα τις 11.30 ? γιατι δεν μου βαζετε τις φωνες ?

λοιπον το ξανα λεω σωστα : εγω μπορω μετα τις 11.30 ,πριν με τιποτα
:D:D:D

Σε είδαμε λίγο αγριεμένη σήμερα, κι είπαμε να το πάρει το ποτάμι...:p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Hello !!! Καλή Χρονιά σε όλους...και σε δίποδα και σε τετράποδα!!!!
Άνοιξε το γραφείο και έχω internet...από το σπίτι...ΝΙΕΤ INTERNET...μέχρι ο ΟΤΕ να δεήσει να μας δώσει σταθερό τηλέφωνο στο καινούργιο σπίτι..
Στη πίτα υπολογίστε στις 16/01 ακόμα 3 τετράποδα και 2 δίποδα..
Πρέπει να φέρουμε κάτι????

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.598
10.987
Athens
Hello !!! Καλή Χρονιά σε όλους...και σε δίποδα και σε τετράποδα!!!!
Άνοιξε το γραφείο και έχω internet...από το σπίτι...ΝΙΕΤ INTERNET...μέχρι ο ΟΤΕ να δεήσει να μας δώσει σταθερό τηλέφωνο στο καινούργιο σπίτι..
Στη πίτα υπολογίστε στις 16/01 ακόμα 3 τετράποδα και 2 δίποδα..
Πρέπει να φέρουμε κάτι????
Βρε καλώστηνεεεε!
Να φέρετε το κέφι σας μαζί! :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τι της λές μωρέ!!!!

κατερίνα φέρε τσουβάλια σκυλοτροφή
δυό τρείς βασιλόπιτες
καφάσια μπύρες
και μιά κάσα κόκκινο κρασί "Ερυθρό ξηρό" ή Ξινομαυρο ή Αγιωργίτικο....Ο.Π.Α.Π. εννοείται.....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ασε γιατι μαυτα δεν ειδα τιποτα οσο και να ηπια!!ρε βρμοντ για το κρυο το λεω!!εγω δε πινω πολυ!!γιατι μετα το πρωτο μπουκαλι αρχιζω και νιωθω καπως!!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Παντως αν παει κανεις 7 η ωρα τελικα το πρωι και εχει κ μαζι του μπουκαλι ουισκι, ε, ας τη βγαλει αυτη τη ρημαδοφωτογραφια... Θα χει πολυ γελιο...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
λοιπον ξεκιναω δουλεια απο σημερα ,ταξι,βρηκα μια βαρδεια με τα χιλιων κοπων και θα δουλευω μια εβδομαδα πρωι μια βραδυ ,οσο και να θελω οσο και να εψαξα να βρω δουλεια ,τιποτα,ετσι γυρισα στο ηδη προ ετων μου γνωστο ταριφιλικι,και αυτο παλι με ζορια ,δεν υπαρχουν κενες θεσεις οδηγων

γιατι τα λεω ολα αυτα ,στο ταξι δεν υπαρχουν ρεπο ,δουλευουμε ολες τις μερες ,τωρα αν υπαρχει συνενοηση μεταξυ των 2 οδηγων ενος αυτοκινητου ολα καλα ,μπορει να εξυπηρετησει ο ενας των αλλον ,αυτο θα προσπαθησω να κανω για την μερα της κοπης της πιτας ,αλλιως δεν θα μπορω να ερθω :(,ομως δεν το ξερω απο τωρα ,αλλα θα το προσπαθησω ,αν δεν το δεχτει ο αλλος οδηγος θα πρεπει να μην παω για δουλεια αλλα θα πρεπει να πληρωσω κανονικα τα εξοδα του αυτοκινητου 54 ευρω ασχετα με το οτι θα καθετε ,οπως βεβαια καταλαβενετε εν μεσω οικονομικης καταστασης αυτο δεν μπορω να το κανω ,ελπιζω ο αλλος συναδελφος να ειναι συζητησιμος και να δεχτει να κανει τη βαρδια μου και να κανω εγω μια δικια του οποια αλλη μερα θελει

σας τα λεω ολα αυτα για να καταλαβετε τη θεση μου

α και off topic "μην βριζετε τους ταριφες" ειμαι και εγω παλι μια απο αυτους:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλή δουλειά και καλές κούρσες!!!! Πες στον "συνάδελφο" να μη διανοηθεί να πει όχι γιατί θα του στείλουμε την αγέλη του forum...να τον κανονίσει!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τους ταρίφες θα τους βρίζουμε.....τους μαλλιάδες ταρίφες δεν θα πειράζουμε ... ή τις ταρίφενες ...ή όπως αλλιώς σας λένε εσας τις σωφερίνες....

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Krina νομίζω ο χαρακτηρισμός "κιτρινόσκυλο" δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη εφαρμογή!!! :D :D :D

(Kαλές διαδρομές εύχομαι :) )

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
παιδια σας ευχαριστω ολους !!!!!!!!! πραγματικα μου φτιαξατε την μερα !!!!!!!!!!!!:)

το πρωτο πραγμα που ειπα εχτες οταν πηρα τα κλειδια του αυτοκινητου ηταν για την κοπη της πιτας ,και ναι θα ερθω ,με ενα μικρο αντιτιμο βεβαια ,ο ταριφας συναδελφος μου ζητησε να δουλεψω 12 μερες συνεχομενα βραδυ για να κανει αυτος τη βαρδια που εγω θα ερθω στα βασιλικα ,εννοειται οτι δεχτηκα ,ετσι λοιπον θα ειμαι κοντα σας !!!!!!!!!!

να μην ξεχασετε το φλουρι να πεσει στο κομματι μου !!!!!!!!!!!!!!;)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης