ειναι καλη ωρα 11.00-12.00 αλλα κυριακη εαν γινεται το σαββατο μαλλον θα δουλευω!!την κυριακη μπορω εφοσον βρω καποιο μεταφορικο να παρω κ τα παιδια μου......... μαζι!!!αλλιως τι να κανω μονος μου??δεν ξερω θα ειναι το μερος ανοικτο για να φερει καποιος τα σκυλια του????Συμφωνώ - 11.30 είναι καλή ώρα.
Στο συγκεκριμένο μέρος έχεις ξανάρθει.... δεν το θυμάσαι?ειναι καλη ωρα 11.00-12.00 αλλα κυριακη εαν γινεται το σαββατο μαλλον θα δουλευω!!την κυριακη μπορω εφοσον βρω καποιο μεταφορικο να παρω κ τα παιδια μου......... μαζι!!!αλλιως τι να κανω μονος μου??δεν ξερω θα ειναι το μερος ανοικτο για να φερει καποιος τα σκυλια του????
Θοδωρή, Κυριακή 16/1/11, στις 11:30.επειδι βαριεμαι να ψαξω...ποτε εχετε πει οτι θα βρεθειτε και τι ωρα?
σωστα!το 3 δίποδο μπορείς να το αναφέρεις και σαν "εντός τετράτροχου"!!!!!
καλησπερα!τι ακριβως εννοεις?? ειναι το γραφειο ακριβωσς απο πανω σου....ιισως να μην εχω καταλαβει κατι συγνωμη ε?irina
κυριακη ειναι το γραφει ακριβως απο πανω σου....
φυσικα και μπορεις να φερεις σκυλο... και παιδια.... εσενα τινα σε κανουνε....
( κλειστε το θεμα της ψηφοφοριας μολις ψηφισα για τις 2/1)
επειδη πλεον συγνωμη κιολας αλλα εγω ειμαι εκτος απο την μεγαλη παρεα σας!απων θελω να πω!δεν ηξερα που εχετε η που κανονιζετε τις εκδρομες σας!σε ευχαριστω πολυ παντως!Στο συγκεκριμένο μέρος έχεις ξανάρθει.... δεν το θυμάσαι?
αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ακριβως πανω απο το προηγουμενο ποστ που ειχες κανει εγραφε ενας συμφορουμιτης οτι ειναι κυριακη ταδε η ωρα.....καλησπερα!τι ακριβως εννοεις?? ειναι το γραφειο ακριβωσς απο πανω σου....ιισως να μην εχω καταλαβει κατι συγνωμη ε?
ζητω συγνωμη απο ολους σας!δενθα μπορεσω ποτε πια να σας ξανακολουθησω στις σκυλοβολτες κ σκυλοεκδρομες σας εχω τον πιτ κ την ιρινουλα που μονο εδω στο γαλατσι στο βουνο κ στη λεωφορο βεικου βγαινουμε μονοι μας!εχω μονο μια σκατο μηχανη δεν εχω που να τα βαλω εχουν αποκοπει πλεον ολα αυτα που εκανα κ περναγαμε μαζι σας! μονα τους εχουν μεινει η ιρινα κ πιτ!δεν εχουν κανενα σκυλακι παρεα!!κανενα!σας ζηταω συγνωμη ειμαι στεναχωρημενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καποτε ερχομουνα τωρα......... ΤΙΠΟΤΑνα ειστε ολοι καλα!!!κ να περνατε παντα ομορφα!!!παντα θα νοσταλγω να ειμαι εκει κ εγω μαζι σας!!!κ ποσο μαλλον για τον μικρο πιτ που χρειαζεται κοινωνικοποιηση σαν μικρο κουταβι!!ο αδελφος του ΛΟΥΚΙ ειναι!!!!να ειστε ολοι εδω μεσα καλα!!!να ειστε ολοι καλα!!!!!!!μεσα απο την καρδια μου!αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ακριβως πανω απο το προηγουμενο ποστ που ειχες κανει εγραφε ενας συμφορουμιτης οτι ειναι κυριακη ταδε η ωρα.....![]()