Δημιουργία εκτροφείου;

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Μαλλον δεν καταλαβες καλα,το εκτροφειο ειναι εδω,δεν ειπαμε να φυγουν τα σκυλια ειπα να αναλαβει την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ καποιος και οχι να του χαρισω τα σκυλια μου και να φυγουν απο εδω,τα εξοδα τα εσοδα και την περιποιηση να αναλαβει καποιος ειπα,αλλα και ετσι να ηταν πιστευεις οτι μπορεις να παρεις ετσι απλα 7 Φιλα και να φυγεις?η εχεις τασεις αυτοκτονιας σε σκηνοθεσια Κουεντιν Ταραντινο?
Για διαβασε καλύτερα το τι εγραψες και μετα το συζητάμε

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
weightpull γιατί έχεις pitbull στο avatar ? το δυνατότερο σκυλί στην έλξη είναι το Τζάκ Ράσελ (αναλογικά με το βάρος του) και το πιο δυνατό για μεγάλα βάρη είναι το Αγίου Βερνάρδου όταν αυτό διασταυρωθεί με ποιμενικό κεντρικής Ασίας.
Εάν θα εβαζα Τζακ Ρασελ θα με ρώταγες γιατι δεν εβαλα Πιτμπουλ;

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα... Ας πιάσουμε την ανάπτυξη του θέματος με βάση την επικεφαλίδα...

Δημιουργία εκτροφείου;

Προς σοβαρούς επαγγελματίες...
Μερικά βασικά πραγματάκια:
-Αρχικό χρηματικό κεφάλαιο- (ρευστό, δάνειο, κλπ.)
Αγορά οικοπέδου ή ενοικίαση αυτού (σε περίπτωση που δεν έχουμε δικο μας χώρο)...
Τοποθεσία εκτροφέιου...
Κτηριακές εγκαταστάσεις...Υποδομές...
Διακόσμηση χώρου...
Δημιουργία & συντήρηση στίβου...
Αγορά Θλ., αγορά Αρσ., Αγορά κουταβιών...
Ταξίδια προς εσωτερικο και εξωτερικό...
Στενη συνεργασία με κτηνίατρο...
"Αγορά" επίβασης...
Εξετάσεις των σκύλων μας (δυσπλασία, αίματος, κλπ.)...
Εφορία, ΚΟΕ, κρατικές υπηρεσίες...
Διαφήμιση...
Μόνιμο προσωπικό εκτροφείου...
Εκθέσεις μορφολογίας...
Αγορά αναλώσιμα...
Αγορά αξεσουάρ...
Άλλες προσφερόμενες υπηρεσίες σε συνεργασία με επαγγελματίες...
Τροφή των σκυλιών...
Καθαριότητα...
Υπευθυνότητα...
Αγάπη για τα ζώα, τη φύση...

Πουλάμε τα κουτάβια μας ή όχι?
Πουλάμε τα κουτάβια μας σε όλους ή όχι?
Πόσα κουτάβια κρατάμε?
Πότε περιμένουμε να έχουμε κέρδος?
Πότε περιμένουμε να κάνουμε απόσβεση?
Κάθε πότε κάνουμε ζευγάρωμα των σκυλιών μας?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Επίσης μία στατιστική ΣΟΒΑΡΩΝ εγχειρήσεων που τυχαίνουν ανά πχ 10 σκύλων ...

Αν η παραπάνω λίστα είναι ερώτηση, προτιμώ να μην απαντήσω ... :-D

Ναι, αυτό θα σε ρώταγα ... :)

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0

Δημιουργία εκτροφείου;

Αγορά οικοπέδου ή ενοικίαση αυτού (σε περίπτωση που δεν έχουμε δικο μας χώρο)...
Τοποθεσία εκτροφέιου...
Διακόσμηση χώρου...
"Αγορά" επίβασης...
Διαφήμιση...
Εκθέσεις μορφολογίας...
Αγορά αναλώσιμα...
Αγορά αξεσουάρ...
Τροφή των σκυλιών...
Καθαριότητα...
Υπευθυνότητα...

Πόσα κουτάβια κρατάμε?
Mε βρίσκεις απολύτως σύμφωνο με αυτά που γράφεις . Εφόσον λοιπόν τηρηθούν όλα τα παραπάνω και όχι μέρος αυτών , τότε και μόνο τότε μπορεί να δικαιολογηθεί το υψηλό κόστος των κουταβιών που επικρατεί στην αγορά. Πιστεύεις όμως πως υπάρχει κάποιος που τα τηρεί όλα αυτά;

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
weightpull γιατί έχεις pitbull στο avatar ? το δυνατότερο σκυλί στην έλξη είναι το Τζάκ Ράσελ (αναλογικά με το βάρος του) και το πιο δυνατό για μεγάλα βάρη είναι το Αγίου Βερνάρδου όταν αυτό διασταυρωθεί με ποιμενικό κεντρικής Ασίας.
To Pitbull στο Αβαταρ που το είδες; δεν θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε σκυλί; Ενα ημίαιμο π.χ ή κάποια άλλη ράτσα. Τι κόλλημα είναι αυτό με τα Pitbull

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Δημιουργία εκτροφείου;

Τοποθεσία εκτροφέιου...
Διακόσμηση χώρου...
"Αγορά" επίβασης...
Διαφήμιση...
Εκθέσεις μορφολογίας...
Αγορά αναλώσιμα...
Αγορά αξεσουάρ...
Τροφή των σκυλιών...
Καθαριότητα...
Υπευθυνότητα...
Εκπαίδευση

εαν μπορεί κάποιος να μου πει εαν υπάρχει ενας (1) σε παγκόσμιο επίπεδο οχι μόνο Ελλάδα, που να τηρεί όλα αυτά και να είναι αυτο το επαγγελμά του? Δηλαδή να ζεί απο αυτό?

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Που εγραψες και δεν το ειδα και απαντηση δεν πηρες???εψαξα να βρω και δεν βρηκα τιποτα,αλλα δεν πειραζει,ελα αυριο αν θελεις να αρχισουμε,ολα ειναι εδω ετοιμα μπορεις να αναλαβεις αμεσως,αντε να κανω χριστουγεννα και πρωτοχρονια να κοιμηθω μερικες ωρες παραπανω χωρις τυψεις.
Και επιτελους να μου μεινη και κανα φρανγκο,χωρος υπαρχει,μπορεις να βαλεις και αλλη ρατσα,γειτονες δεν υπαρχουν.
Αρχικό μήνυμα απο omarock
Εγω θα επαναλαβω αυτο που εχω ξαναπει,οποιος θελει του διαθετω τα σκυλια μου,να τα ταιζει να τα ποτιζει,να διαθετει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ χρονο,να τα καθαριζει,να τα βγαζει μαζι μου βολτα,να αναλαβει ολα τα εξοδα μεχρι τον θανατο τους,και να κανει με τις 4 θυληκες που εχω και 3 αρσενικους,μια γεννα τον χρονο με την καθε μια,συνολο περιπου 40 κουταβια επι 3 χρονια 120 κουταβια,και οτι βγαλει του το χαριζω,με συμβολαιο σε συμβολαιογραφο,και με ρητρα οτι αν βγαλει εστω τα εξοδα του η και κερδος θα του δωσω 20.000 ευρω αν βγαλει λιγοτερα ας προσεχε.

Πολύ δελεαστική η πρόταση σου και πολύ συμφέρουσα. Λοιπόν εγώ δέχομαι να αναλάβω τα σκυλιά σου να μου παραχωρήσεις όλα τα εκτροφικά δικαιώματα , και ότι βγάζω δικό μου. Μιας και εσύ δεν βγάζεις και μπαίνεις μέσα από την εκτροφή. Δεσμεύομαι δημοσίως ότι θα τα ταΐζω με την όποια τροφή εσύ μου προτείνεις και όχι μόνο ( πλήρη συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων και επίσης τάισμα με BARF). Επίσης θα αναλάβω και όλα τα ιατροφαρμακευτικά που θα χρειαστούνε. Και θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Φυσικά εννοείται ότι θα μπορείς να τα επισκέπτεσαι όποτε θέλεις . Εχω δικό μου συμβολαιογράφο ή μπορούμε να πάμε και σε δικό σου συμβολαιογράφο. Λοιπόν πότε να περάσω να τα πάρω; Επίσης εάν είναι και κανένας άλλος που θέλει να αναλάβω τα σκυλιά του πολύ ευχαρίστως.

Η απάντηση είναι απο τη σελίδα 28 αλλα στην ξανατυπόνω για να μην ψάχνεις.

Πότε θέλεις να περάσω να τα πάρω; Θέλεις να μου αφήσεις κάποια διευθυνση και ένα τηλέφωνο;

Last edited:

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Μαλλον δεν καταλαβες καλα,το εκτροφειο ειναι εδω,δεν ειπαμε να φυγουν τα σκυλια ειπα να αναλαβει την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ καποιος και οχι να του χαρισω τα σκυλια μου και να φυγουν απο εδω,τα εξοδα τα εσοδα και την περιποιηση να αναλαβει καποιος ειπα,αλλα και ετσι να ηταν πιστευεις οτι μπορεις να παρεις ετσι απλα 7 Φιλα και να φυγεις?η εχεις τασεις αυτοκτονιας σε σκηνοθεσια Κουεντιν Ταραντινο?
Εδώ δεν ανησυχώ εγω ανησυχείς εσύ για μένα; Στην θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για το εάν θα ήθελαν τα σκυλιά να γυρίσουν πίσω από μόνα τους. Μπορεί εκεί που θα πάνε να περνάνε καλύτερα και να τούς αρέσει περισσότερο.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας

Δημιουργία εκτροφείου;

Τοποθεσία εκτροφέιου...
Διακόσμηση χώρου...
"Αγορά" επίβασης...
Διαφήμιση...
Εκθέσεις μορφολογίας...
Αγορά αναλώσιμα...
Αγορά αξεσουάρ...
Τροφή των σκυλιών...
Καθαριότητα...
Υπευθυνότητα...

Πόσα κουτάβια κρατάμε?
Το ΤΕΒΕ ξέχασες!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
59
ΑΘΗΝΑ
Η ομολογουμένως εκτενέστατη λίστα που παραθέτει ο vasbar έστω οτι είναι αναγκαία συνθήκη σωστού και βιώσιμου οικονομικά εκτροφείου. Είναι απαραίτητα και ικανή;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα τοτε ελα να τα παρεις(κανε και μια ασφαλεια στην Ιντεραμερικαν εχουν και ελικοπτερο),τα Φιλα δεν ειναι σκυλια που πανε εκει που περνανε καλα αλλα εκει που αγαπανε,σε ξενους πανε πολυ ευχαριστως μονο οταν ειναι να τους δαγκωσουν αλλιως δεν πανε,ελα εδω να τα μαθεις πρωτα δεν σου ειπα οτι θα διορθωσεις τα λαθη μου τα σκυλια ειναι μια χαρα,φρανγκα ειπαμε να βγαλεις με τις γεννες,θα μανατζαρεις δηλαδη τα κουταβια και θα εχεις ολα τα εξοδα οπως και τα εξοδα,δεν θα σου χαρισω σκυλια αξιας 30-40.000 ευρω αλλα την εκμεταλευση τους μην εισαι αχαριστος.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλα τοτε ελα να τα παρεις(κανε και μια ασφαλεια στην Ιντεραμερικαν εχουν και ελικοπτερο),τα Φιλα δεν ειναι σκυλια που πανε εκει που περνανε καλα αλλα εκει που αγαπανε,σε ξενους πανε πολυ ευχαριστως μονο οταν ειναι να τους δαγκωσουν αλλιως δεν πανε,ελα εδω να τα μαθεις πρωτα δεν σου ειπα οτι θα διορθωσεις τα λαθη μου τα σκυλια ειναι μια χαρα,φρανγκα ειπαμε να βγαλεις με τις γεννες,θα μανατζαρεις δηλαδη τα κουταβια και θα εχεις ολα τα εξοδα οπως και τα εξοδα,δεν θα σου χαρισω σκυλια αξιας 30-40.000 ευρω αλλα την εκμεταλευση τους μην εισαι αχαριστος.
Ηλια, παρεχεις και καταλυμμα ? γιατι αλλο που δεν θελω να φυγω απο την Αθηνα και να την κανω για επαρχια!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οmarock

Αν η "εκμετάλλευσή" τους πραγματικά σου είναι βάρος, αλλά τα σκυλιά τα γουστάρεις, γιατί τα "εκμεταλλεύεσαι" και δεν κρατάς ένα ζευγάρι Fila να κάνεις το γούστο σου ? Θα μοιράζεις αγάπη πολύ καλύτερα, καλύτερες βόλτες, όλα καλύτερα τελοσπάντων. Γιατί κάνεις γέννες?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλη ερωτηση,την εκανα καποτε σε εναν ψαρα,του λεω ρε συ τα δολωματα ειναι πιο ακριβα απο τα ψαρια,ειναι και οι ωρες,καμμια φορα κακοκαιρια,και πολλες φορες δεν πιανεις,γιατι το κανεις?απλα μου αρεσει ειπε τιποτε αλλο.
Εγω οταν μπηκα εδω στο φορουμ ειχα γραψει καπου οτι θα κανω εκτροφη 1ον,γιατι θελω ενα κουταβι Φιλα αρσενικο σκουρο τιγρε με ασπρες καλτσες,και 2ον να βγαλω μερικα απο τα εξοδα που εχω κρατωντας τοσα σκυλια στην προσπαθεια αυτη τα οποια ναι μεν βγαινουν αλλα θελει πολυ δουλεια(και εκτροφη να μην εκανα παλι τοσα θα ειχα)αλλα την βρισκω κιολας με τα κουταβια και το να βλεπω τα μικρα να μεγαλωνουν
η προσφορα ισχυει γιατι αν υπαρχει καποιος ο οποιος αναλαβει ολα τα εξοδα και τα εσοδα,
μου μενουν εμενα μονο τα καλα η ζωη με τα σκυλια χωρις εξοδα ,δεν γινεται να αναλαβει καποιος τα σκυλια αυτα απο κοντα δεν γινεται ειναι ενα κοπαδι σκυλια που το παιζει ενας για ολους και ολοι για εναν.
Με λιγα λογια εχεις ενα τυπο που θα ειναι μονο για τα δυσαρεστα τις πληρωμες δηλαδη,και γενικα το ολο κοστος,γιατι για εμενα τα εξοδα ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα,αν νομιζει οτι θα βγαλει οριστε .

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
είναι γιορτινή η μέρα και είπαν να πάρουν ρεπό για σήμερα.....ίσως απο μεθαυριο!!!!!!!!!!

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Αγαπητέ omarock φάσκεις και αντιφάσκεις . Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα , όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Συμπέρασμα ( σύμφωνα με αυτά που γράφεις) έχεις σκύλους αξίας 30.000- 40.000 € κάνεις εκτροφή και μπαίνεις και μέσα. Εντάξει καταλάβαμε σε ευχαριστώ . Πρόσεξε αυτά που γράφεις ……..μπορεί να τα διαβάσει και κανένας εφοριακός ( και πολύ αμφιβάλω εάν θα σε πιστέψει) . Καλές Γιορτές!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48