Είμαι να σκάσω.η Μπουκιτσα μας δεν είναι καλα. Δυστυχώς λόγω κηδείας την αφήσαμε πολλές ώρες μόνη. Κι όχι το 8-9 Ώρο π έχει συνηθίσει στη καθημερινή βάση της. Την αφήσαμε υγιεστατη. Και μόλις γυρίσαμε το χάος παντού εμετοί διάρροια .. χέστηκαμε πάνω μας. Κι είπαμε 12 ώρες και νηστεία μόνο με λίγο νεράκι. Και αυριο γιατρό πρωί πρωί. Κέφι και ηθικό ακμαιοτατο παρά την εξάντληση της παίξαμε βγήκαμε βόλτα που κάναμε πάλι διάρροια. Ξαφνικά γυρίσαμε και διάθεση μηδέν . Λίγο κουνούσε την ουρά της.λεμε το σκυλί εξαντλήθηκε θα είναι κουραμενη. και ξαφνικά σηκώνεται και εκεννωνει αίμα. Εγκεφαλικό εμείς. Παίρνουμε γιατρό δεν το σηκώνει .παίρνουμε το ζωντανό και τρέχουμε σε μια 24ωρη κλινική. Ακτινογραφία καθαρή. Υπέρηχος μας είπανε εντεριτιδα κατά τ αλλά φυσιολογικά. Μας ξανανε τριπλό τεστ για παρβο.γκαρντια και κορόνα κάπως έτσι. Συγχωρέστε με τα έχω χαμένα όλα αρνητικά. Της κάνανε ενέσεις για εμετό αντίβιωση κ κτ άλλο. Και μας έδωσε ειδική κονσερβουλα να δούμε αν θα φάει σε λίγες ώρες ένα κουταλάκι. Από την ώρα που γυρίσαμε κοιμάται. Δεν μπορώ να τν βλεπω έτσι. Τρελαίνομαι . Ήταν ένα τέρμα ενεργητικό σκυλί ο δάγκωνε εγλυφε πηδούσε έφερνε παιχνίδια να της πετάξουμε. ... Κι αυτό π δεν θα αντέξω είναι να την ξαναδώ ν κάνει αίμα διάρροια. . Με πιάνει το φιλοκαρδι μου. κι μας είπε κατά 95% θα κάνει γτ έχει πράγμα να βγάλει. Αύριο θα μιλήσω με το. Δικό μας γιατρό να δω τι θα μας πει κ αυτός του στειλα ήδη τις εξετάσεις της και την κατάσταση της. .. ήθελα κάπου ν τα πω γτ κ εγώ και το αγόρι μου δεν θα κλείσουμε μάτι απόψε. Και εννοείται μόλις γίνει καλά. Ψάχνουμε για κρειτ. Γτ δεν θυμάμαι αν σας τ ειπα καταστρέψαμε το πουκάμισο του μπαμπά. Κι δεν έχουμε βρει κομμάτια πουθενά. Αν κ μας είπε αν το τρωγε κ έφταιγε αυτό θα το βλέπε στην ακτινογραφία.... Αυτά τα νέα μας.