Διάρροια μετα το χάπι για ενδοπαρασιτα.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Σημερα το πρωι έδωσα το χάπι για ενδοπαρασιτα.εχει κανει δυο φορές διάρροια και στην απογευματινή βολτα άλλη μια φορά διάρροια.ειναι φυσιολογικό;;;;

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Τον προηγουμενο μηνα εδωσα στην ηρα το χαπι για τα ενδοπαρασιτα,το οποιο το πηρε πρωτη φορα ολοκληρο γιατι ξεπερασε τα πεντε κιλα,το απογευμα μου εκανε διαρροια,σε επικοινωνια με τον κτηνιατρο μου ειπε οτι ειναι παρενεργεια,την αλλη μερα ολα ηταν καλα.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Τον προηγουμενο μηνα εδωσα στην ηρα το χαπι για τα ενδοπαρασιτα,το οποιο το πηρε πρωτη φορα ολοκληρο γιατι ξεπερασε τα πεντε κιλα,το απογευμα μου εκανε διαρροια,σε επικοινωνια με τον κτηνιατρο μου ειπε οτι ειναι παρενεργεια,την αλλη μερα ολα ηταν καλα.
Άρα ειναι φυσιολογικό η οχι η διάρροια μετα το χάπι;;;;;συνεχίζω το ίδιο το επόμενο τρίμηνο η πρέπει να παρει κάποιο άλλο;;;;

Last edited:

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο απο την στιγμη που πηρε πρωτη φορα μεγαλητερη δοση.Δεν μου ειπε να αλλαξουμε το χαπι,βεβαια συζητησε το με τον κτηνιατρο για να σου λυθει οποιαδηποτε απορια .

• Like
Reactions: mariatheo

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Ευτυχώς σημερα ειναι μια χαρά.τα κακακια κανονικά.οποτε ειναι φυσιολογικό αυτο που έγινε εχθες.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Τι χάπι δίνετε; να ξέρουν και οι υπόλοιποι, μη μας τύχει.:)

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Τι χάπι δίνετε; να ξέρουν και οι υπόλοιποι, μη μας τύχει.:)
Το milbemax.ειναι φυσιολογικό δεν έφταιγε σε κατι το χάπι.απλα καθάριζε εσωτερικά γιαυτο ειχε δυο τρεις φορές διαρροια

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Το milbemax.ειναι φυσιολογικό δεν έφταιγε σε κατι το χάπι.απλα καθάριζε εσωτερικά γιαυτο ειχε δυο τρεις φορές διαρροια
Μάλιστα κατάλαβα, απλά για να το έχουμε σαν πιθανή ''παρενέργεια'' όσοι το δίνουμε. :)