Διάρροια ξαφνικά

tarifakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Καλησπερα σε ολους εχω ενα μποξερακη θηλυκο 5μηνων το οποιο το αγορασα απο εναν εκτροφεα το σκυλακι μας το φωναζουμε Σισσυ αυτα για την γνωριμια.Τωρα το προβλημα ανω το σκυλακη το ταιζω ξηρα 2-3φορες τη βδομαδα το ταιζω μαγειρευτο προχτες το ταισα μακαρονια με κυμα και απο τοτε το εχει θερισει η διαροια πως μπορω να το σταματησω αυτο?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλώς όρισες αρχικά στο forum και να σου ζήσει το κουτάβι σου!
Μακαρόνια με κιμά ε;
Πως ακριβώς ήταν μαγειρεμένο το φαγητό;με σάλτσες ή τιποτε άλλου είδους μπαχαρικά;
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να το αφήσεις απολύτως νηστικό,για μία ολόκληρη ημέρα,ίσως χρειαστεί και δεύτερη βέβαια,έτσι ωστε να επανέλθει το στομάχι της στις φυσιολογικές του λειτουργίες!
Άμεσα δε μπορείς να κάνεις κάτι!

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Καλο θα ειναι να πας μια βολτα απο τον γιατρο να δει το κουταβι προληπτικα και σταματα να δινεις στο σκυλακι σου τα αποφαγια του τραπεζιου. Η ξηρα τροφη για κουταβια (τουλαχιστον στις θεωριτικα καλες μαρκες) ειναι μελετημενες για σωστη αναπτυξη του σκυλου. Ειδικα σε τοσο μικρη ηλικια αν θες να αναπτυχθει σωστα θα του δινεις μια πολυ καλης ποιοτητας ξηρα τροφη. Αληθεια ο εκτροφεας σου τι σου εχει πει να το ταιζεις ?

Off topic
Ποσα σκυλια εχεις τελικα ?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλώς ήρθες :)
εγω θα σου πρότεινα να της δώσει ρύζι με κοτόπουλο μαγειρεμένα χωρίς αλάτι ή κατι άλλο
μπορείς να διαβάσεις και στο φόρουμ για την διατροφή
καλύτερα να της δίνεις ή μονο ξηρά τροφή ή μόνο BARF ωμό κρέας (εγω προτιμάω τ ξηρά)και ποτε μαγειρευτό γιατι τα σκυλάκια έχουν πρόβληματα με διάφορες τροφές όπως π.χ σοκολάτα, μπαχαρικά,πιπερίες, μανιτάρια, τόνο κλπ.
αν δεν σταματήσεις μπορείς να της δώσεις immodium και να πάτε και στο γιατρό της
περαστικά

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν ο κιμάς είχε μέσα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο -που συνήθως βάζουμε για δική μας βρώση όμως- τότε αυτό του προκάλεσε τον ταράκουλο!

Μόνο ξηρά δεν μπορείς να του δίνεις?
Ή αν δεν ξέρεις να δώσεις διάβασε πρώτα 2-3 πράγματα για ωμή ή μαγειρευτή διατροφή!

Καλώς Ήρθες!

tarifakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Λοιπον προκαταβολικα ευχριστω για αυτους που προσπαθησαν να με βοηθησουν.Δευτερων εχω τρεια σκυλια ενα κανις γκριφον 16χρονων ενα ντοπερμαν 2,5 χρονων και τριτων ενα εκθεσιακο μποξερ 5μηνων και τελος σε κανενα σκυλακη απο αυτα που εχουμε δεν δινουμε αποφαγια αυτο ισως να το κανει αυτος που με κρινει χωρις να με ξερει για αυτο και ξερει το πως γινετε οσο για ολους τους αλλους ευχαριστο πολυ και να σας ζησουν τα σκυλακια σας

tarifakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Επισης το φαγητο ηταν μαγειρεμενο για τα σκυλακια χωρις κρεμυδια και μπαχαρικα και εφαγαν και τα αλλα χωρις περιπετειες

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Ο εκτροφεας του εκθεσιακου μποξερ σου ειπε να του δινεις μακαρονια με κιμα ? Γιατι δεν του δινεις καθε μερα ξηρα τροφη ?

Off topic
Δεν δινω στον σκυλο μου αποφαγια, ευχαριστω για την παρατηρηση.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν ο σκύλος έχει μάθει στην ξηρά τροφή το μαγειρευτό μπορεί να προκαλέσει διάρροια. Στην τελική δεν ταιριάζουν όλες οι τροφές σε όλα τα σκυλιά.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Tέλως πάντων tarifako δεν είχε κανείς πρόθεση να σε θίξει,δηλαδή αν εσύ άκουγες ότι έδωσα στο σκύλο μου μακαρόνια με κυμά θα θεωρούσες ότι είναι ειδικά μαγειρεμένο για σκύλους ή ότι ήταν δικό μας φαί και το έδωσα και στο σκύλο;
Αυτό θεώρησαν και οι υπόλοιποι για αυτό και η απάντηση. Αν δεν του έχει περάσει η διάροια και είσαι βέβαιος ότι είναι από το φαγητό και όχι τίποτε σοβαρό βοηθάει πολύ και η w/d για 2-3 μέρες. Είναι της Hills.

tarifakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Το σκυλακι τωρα ειναι καλυτερα ειναι διαμορφομενα αλλα δεν εχει και πολυ ορεξη τρωει δηλ την μιση ποσοτητα ξηρας που ετρωγε

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Mήπως επειδή είναι και μικρούλης να έκανες μια επίσκεψη από τον γιατρό αν δεις και έχει και αύριο ανορεξία;

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Που ειδες την ειρωνεια στην ερωτηση που σου εκανα ? Κανεις δεν τα ξερει ολα φιλε, ειδικα οταν προκειται για τα σκυλια. Ρωτησα για τον εκτροφεα σου και τι σου εχει πει να του δινεις να τρωει και γιατι δεν του δινεις καθημερινα ξηρα τροφη παρα μονο 2-3 φορες την εβδομαδα. Υπαρχουν αρκετες ποιοτικες μαρκες ξηρας που μπορεις να δοκιμασεις αν δεν τρωει την συγκεκριμενη αλλα θα πρεπει να γινει η μεταβαση σταδιακα.

tarifakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Εδω τωρα εχω κανει λαθος στην αρχη της κουβεντας το σκυλακι τρωει ξηρα τροφη και 2-3φορες μακαρονια απλα εκανα το λαθος να προσθεσο το κυμα ο ανθρωπος μου ειπε ξ.τ+μακαρονια ρυζι 2-3φορες +1αυγο την βδομαδα ολα αυτα τα εκανα αλλα εκανα και την βλακεια του κυμα μεχρι τωρα δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα.