Καλημέρα σας, είμαι ένας καινούριος μπαμπούλης μιας ημίαιμης κουταβίνας 2 μηνών και κάτι! Προσπαθώ να τις προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ, δεδομένου του ότι θα βρισκόταν στο δρόμο αλλά πλέον έχει κάνει μια ολόκληρη οικογένεια ευτυχισμένη!!! την πήρα όταν ήταν 53 ημερών, και τις τα έκανα όλα από την αρχή, αποπαρασίτωση, εξωτερική με Efipro και κολάρο Bayer, το πρώτο της εμβόλιο Duramune Puppy dp +c, και εσωτερική αποπαρασίτωση αρχικά με την αλοιφούλα και χθες και προχθες απο μισό χάπι Drontal πάντα μετά από υποδείξεις κτηνίατρου! Η κουτάβα μου όμως έχει εμφανίσει περίεργες συμπεριφορές από τη στιγμή που πήρε το χάπι. Και δεδομένου του ότι πρόκειται για ένα τρομακτικά έξυπνο κουτάβι, δεν το λέω μόνο εγώ σαν χαζομπαμπάς, το είπε και ο ίδιος ο κτηνίατρος, που μου είπε ότι αγόρι μου, καθαρόαιμο τόσο ατσίδα δεν έχω δει ποτέ μου! Να φανταστείτε, μάθαμε να κάνουμε τσισάκια στην εφημερίδα από το πρώτο βράδυ, κακάκια στη βόλτα από τη δεύτερη μέρα, και βασικές εντολές (κάτσε, μείνε, γύρνα κλπ) μέσα σε 2 μέρες μόνο!!! Από προχθες που πήρε το χαπάκι, δεν τρώει την τροφή της που λάτρευε, δεν τρώει γενικά! Πολύ αραιά και πολύ μικρή ποσότητα! Και το πρωί που πήγα να τη βγάλω για βόλτα είχε κάνει διάρροια... Εννοείται ότι θα πάω στον κτηνίατρο σε λίγο, αλλά θέλω να ακούσω και τις απόψεις σας!!! Η Αίθρα μου είναι από μαμά καθαρόαιμη βέλγικη (γκρένενταλ) και μπαμπά γερμανικό. Και είναι μια κούκλα, θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω φωτο! (και σας παρακαλώ, επειδή σας έχω φοβηθεί λίγο με τα θέματα που έχω διαβάσει στο εκπληκτικό φόρουμ μας
, δεν ήθελα να πληρώσω κανέναν εκτροφέα για να πάρω ένα σύντροφο ζωής, προτίμησα να πάρω ένα πανέμορφο, πανέξυπνο κουταβάκι που μόλις με είδε ενώ τα αδερφάκια του ρίχτηκαν και άρχισαν να μου γαβγίζουν και να μου "δαγκώνουν" να τα πόδια, αυτό ήρθε και μπήκε μπροστά και κάθισε στα πόδια μου και με έγλυφε! Δεν είναι ούτε απο byb, ούτε από pet shop, θα κατέληγε στο δρόμο) Σας παρακαλώ βοηθήστε με και δώστε μου τα φώτα σας για επιπλέον βοήθεια και αν θεωρείτε ότι υπάρχουν μέχρι τώρα παραλείψεις!
Υ.Γ.: Του βάζω κάθε 3-4 μέρες μέχρι τώρα ειδικό φυτικό σκεύασμα για προφύλαξη από σκνίπα, γιατί δεν θέλω να φάει κ άλλα χημικά! Σε 2 μήνες θα του βάλω το σκάλιμπορ! Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τη φλυαρία μου, αλλά είμαι κατενθουσιασμένος και απόλυτα ερωτευμένος με την κορούλα μου!!!
Υ.Γ.: Του βάζω κάθε 3-4 μέρες μέχρι τώρα ειδικό φυτικό σκεύασμα για προφύλαξη από σκνίπα, γιατί δεν θέλω να φάει κ άλλα χημικά! Σε 2 μήνες θα του βάλω το σκάλιμπορ! Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τη φλυαρία μου, αλλά είμαι κατενθουσιασμένος και απόλυτα ερωτευμένος με την κορούλα μου!!!