Διακοπές στη Λευκάδα!


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Παντως περα απο την πλακα, κ εξαιρουμενης της "ειδικοτητας" μου να τσακωνομαι με περιεργους τυπους, η νομοθεσια για τα ζωα στο νερο ειναι λιγο ποιο πολυπλοκη απο οσο ξερουνε μερικοι.....
Εν συντομια οι νομοι (αν τους συνδιασεις ολους μαζι) καταληγουνε στο συμπερασμα οτι "σε χωρο λουομενων το ζωο επιβαλλεται να απομακρυνθει αν ενοχλει αυτους"
Το δε "λουσιμο" του ζωου πρεπει να βεβαιωθει απο το λιμενικο (!!!!!) μιας κ αυτο εχει αρμοδιοτητα στην θαλασσα!
Χωρος λουομενων τωρα κατ'επεκταση αποφασης του Αρειου Παγου δεν ειναι ολες οι ακτες που ο κοσμος εχει προσβαση στην θαλασσα αλλα μονο οσες εχουνε "λουτρικες εγκαταστασεις" δλδ οι οργανωμενες παραλιες!
Φυσικα αυτος που θα κανει την καταγγελια πρεπει να ειναι "λουομενος" δλδ να κανει μπανιο την ιδια στιγμη με το σκυλο, την ιδια στιγμη που το λιμενικο θα βεβαιωνει την παραβαση!
(πιασε το αυγο κ κουρευ΄το δλδ)
Σε οποια περιπτωση η κυκλοφορια του σκυλου στην ακρογιαλια/παραλια/κλπ επιτρεπεται κ με το παραπανω μιας κ με τον ν.4039 επιτρεπεται να κυκλοφορει συνοδευομενος απο το αφεντικο του σε δημοσιο χωρο!!!!!
(κατ'επεκτασην μπορεις ανετα να παιξεις με τον σκυλο σου στην παραλια χωρις αυτος να εισελθει στο νερο, κ δεν υπαρχει καμια παραβαση επ΄αυτου!)

Σε περιπτωση που θελετε να κανετε μανουρα το λεω, εγω 3 φορες εκανα χοντρη μανουρα κ μαλιστα την μια που ο τυπος ειχε το θρασος να "καλεσει την αστυνομια" (γιατι ετσι με απειλησε κ δεν μασησα) του εκοψε κληση για ελευθερο καμπιγκ ενω εμενα με χαιρετισε κ συνεχισα την δουλεια μου, γιατι αυτος ηταν εξω απο το νερο στην σκηνη του (αρα δεν ηταν λουομενος)ενω εγω στην θαλασσα (οχι με σκυλο, ηταν λιγο ποιο.... προκλητικο-> ημουνα με αλογο !!!!! ) αλλα δικαιωθηκα.....
 


Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές μας παιδιά, στις οποίες περάσαμε μοναδικά... Η Λευκάδα είναι υπέροχη, και η Sheeva ήταν παντού μαζί μας χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα ούτε μία φορά... Στις παραλίες μας τραβούσαν video όταν κολυμπούσαμε κι όταν παίζαμε, δεν είχαμε πουθενά περιορισμό. Στις καφετέριες και στα εστιατόρια μας έφερναν νερό και την κανάκευαν... Μέχρι και σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα που πήγαμε σε Μεγανήσι- Ιθάκη και Σκορπιό οχι απλως τη δέχτηκαν με χαρά, αλλά της κατέβαζαν ειδική ράμπα για να μην ανεβοκατεβαίνει σκαλιά και να βουτάει ομαλά στο νερό... Τί να πω! Η Sheeva ήταν κάθε μέρα υπερευτυχισμένη και εγω δεν αντιμετώπισα ούτε ένα παράπονο! Συστήνω τη Λευκάδα ανεπιφύλακτα στους σκυλάδες λοιπόν!

Σας βάζω και μερικές φτογραφίες, για του λόγου το αληθές! :D

Παραλία Κάθισμα. Τα κύματα μεγάλα και το παιχνίδι μέχρι τις 9 το βράδυ ατέλειωτο...


Πόρτο Κατσίκι.

Αγιοφίλι.




Άγιος Νικήτας.


Και φυσικά η Sheeva ήταν μαζί και στη μονοήμερη κρουαζιέρα Λευκάδα- Μεγανήσι- Σπατοχώρι- Ιθάκη- Σκορπιό.


Έχω και δύο βιντεάκια που τραβήχτηκαν στο Κάθισμα τα οποία θα ανεβάσω λίαν συντόμως! :D
 




Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μπράβο κορίτσια, φαίνεται ότι περάσατε τέλεια. Εύχομαι και στις επόμενες....
Άντε και στα δικά μας
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.913
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight